Εκλογες ... σουπα...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Re: Εκλογες ... σουπα...

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 02 Σεπ 2015, 11:31

Υπερκουλτουριαρης έγραψε:
exomotis έγραψε:Αυτο που εριχνα παντα.
Εσυ μεσηλικα?

Τον άλλο γεροντα ρωτάω,εσύ ξερω. Εγω το είπα,είμαι μεταξύ Κασιδιάρη και Λαφαζάνη.

:)

Δεν μου παει να ψηφισω παλι Καμμενο ... Σε βασικα θεματα παρεμεινε αμετοχος λες και δεν ηταν συγκυβερνηση , αλλα ουδετερος παρατηρητης , οπως στο θεμα των ΛΑΘΡΟ , της αποφυλακισης Ξηρου και της Παιδειας ...
Προσανατολιζομαι προς Καπερναρο , αλλα θα περιμενω την τελευταια στιγμη ...

:ciao5:
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Σεπ 2015, 11:55

Καπερναρος ομως, δεν θα μετρησει ρε Τζενταγι, ενω Κουντουρα ε, εχει ενα νοημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Σεπ 2015, 16:32

Οι εκλογες στα ευρωπαικα κρατη,και ειδικα στην Ελλαδα,γινονται ολο και περισσοτερο σαν αυτες στα σοσιαλιστικα καθεστωτα,κατεβαινει ενα κομμα,βγαινει με 98% και η ζωη συνεχιζεται οπως πριν.

Ας κατεβουν ολοι αυτοι (ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Ποταμι κλπ) σαν ενα κομμα,και να μοιρασουν τις εδρες μετα αναλογα με τη σχετικη δυναμη του καθενος,να τελειωνουμε.

Ολοι αυτοι οι καυγαδες και οι συζητησεις ειναι κοροιδια.Θα μπορουσαν να μην ειχαν γινει ποτε εκλογες απο το '93 και μετα,και δε θα χε αλλαξει τιποτα απολυτως.
0 .

Υπερκουλτουριαρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριαρης » 04 Σεπ 2015, 01:09

Καπερνάρος δεν κατεβαίνει.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 04 Σεπ 2015, 10:36

Tεσπα και ψυχραιμα τωρα.
Η αποσυσπειρωση του συριζα εχει αρχισει να καταλαγιαζει, και η πορεια αντιστρεφεται αφου και με αυτη η ΝΔ δεν μπορει να την εκμεταλευτει σωστα.
Αρχιζει δηλαδη παλι η απομακρυνση του συριζα σε ποσοστα ,παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των δημοσκοπων που δεν θα μπορουν πλεον να καλυψουν την αποσταση.
Εκανε μεγαλο σφαλμα ο βαγγελης με το θεμα αυτων που ξαναπηρε ο συριζα στο θεμα των φυλακων και των καθαριστριων κλπ. που τους ειπε αχρηστους και αφησε να εννοηθει οτι θα τους διωξει ολους αυτους παλι.
Και να το εχεις στο μυαλο σου δεν το ριχνεις προεκλογικα στην πιατσα γιατι πως εισαι σιγουρος οτι εκει μεσα δεν υπαρχουν και δικοι σου ψηφοφοροι , που ετσι τους ξεκανες?
Αν συνεχισει σε αυτο το τεμπο χωρις να σκεπτεται τι λεει ο Βαγγελης, τοτε σπρωχνει μεγαλη μεριδα κοσμου στον συριζα.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 04 Σεπ 2015, 11:00

Δεν συμφερει στον Αλεξη , να ξαναγινει πρωθυπουργος ... Το εχω αναλυσει σε προηγουμενα ποστ ...
Θελατε "μια οποιαδηποτε συμφωνια" ;; Σας την εφερα ... Τωρα εφαρμοστε την ...
Το 3ο προγραμμα δεν βγαινει και πολυ γρηγορα θα ξαναγυρισουμε στα ιδια ...
Απο την στιγμη που αφαιρουνται χρηματα απο την αγορα και δεν υπαρχει ουτε ιχνος προοπτικης για καποια αναπτυξη ελπιδα δεν υπαρχει ...
Αμα δεν κατεβει ο Καπερναρος , κατα 90% δεν θα ψηφισω ...

0 .
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Σεπ 2015, 11:04

Ούτε η επικράτηση του ΟΧΙ συνέφερε τον Αλέξη, που σίγουρα παρακαλούσε να βγεί το ΝΑΙ, για να πεί, ορίστε είναι δεμένα τα χέρια μου, αλλά καμιά φορά οι εξελίξεις δεν ελέγχονται από τους πολιτικούς, αντίθετα τους ελέγχουν αυτές.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 04 Σεπ 2015, 11:38

Kauldron έγραψε:Ούτε η επικράτηση του ΟΧΙ συνέφερε τον Αλέξη, που σίγουρα παρακαλούσε να βγεί το ΝΑΙ, για να πεί, ορίστε είναι δεμένα τα χέρια μου, αλλά καμιά φορά οι εξελίξεις δεν ελέγχονται από τους πολιτικούς, αντίθετα τους ελέγχουν αυτές.

Οταν οι πολιτικοι ειναι ανικανοι να αντιληφθουν και να προβλεψουν τις πιθανωτερες εξελιξεις , τοτε οι πολιτικοι χανουν το κυρος τους ...

0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 04 Σεπ 2015, 11:44

Ρε σεις τι λετε τωρα?
Το ΟΧΙ ηταν ο προσωπικος του θριαμβος , τι ακουτε τον καθε αρρωστο εγκεφαλο?
Αυτος δεν το εθεσε, δεν το επεδιωξε?
Γιατι εισαστε καθετοι οτι οποιος στηριξε απο εμας ολους το ΟΧΙ ηθελε σωνει και καλα αυτο που λεει ο Λαφαζανης?
Ρε εισαστε πολιτικα οντα, καθολου δεν ηθελε αυτο η πλειοψηφια, και αυτο χιλιες φορες και πριν και μετα το ειπε ο Αλεξης.
Υπηρξαν αντικειμενικες αδυναμιες που εφεραν το αποτελεσμα του συμβιβασμου αυτου, και τα χωνετε αδικα και στον δικο σας.
Τωρα τι θετε, να παρατησει την παλη και να υπαρχει ο Ποταμις και η Φωφη εαν πρεπει να γενει κατι?
Ποιος ειπε οτι η αποδυναμωση των ΑΝΕΛ, εγω πιστευω οτι θα περασουν παλι, θα ειναι καλος οιωνος?
Θα σας αρεσει μετα το θεαμα?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 04 Σεπ 2015, 12:00

Ρε Σεξωμότη, ο αρχηγός σας παρακάλεσε για συνεργασία με τη Φώφη. Με τη ΦΩΦΗ μαμώ το στανιό μου. Και μιλάς ακόμη;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”