exomotis έγραψε:Σε τι συμβαλλω ρε παραλο μου.
Ειναι τοσο κοινα και ευκολα ολα αυτα που ντρεπομαι που τα γραφω.
Οσοι δεν τα γνωριζουν, και εσυ δεν εισαι μεσα σε αυτους, θα επρεπε να κανουν μια προσπαθεια τουλαχιστο να δουν τι τρεχει και γιατι.
Εμενα προσωπικα λοιπον δεν με απασχολει αυτη η ευκολη αναλυση αλλα κατι αλλο.
Η τακτικη στο σημερινο απολυτο συτημα που ειναι απο την φυση του ολοκληρωτικο και χρησιμοποιει απατεωνιστικα σαν οπλο του ενα <<δημοκρατισμο>> ετσι ωστε να πετυχει να απονευρωσει και να λερωσει την ουσια και της δημοκρατιας και της ελευθεριας και της κοινωνικης εστω δικαιοσυνης μεσα στο συστημα αυτο που παλια οι εργαζομενοι με αγωνες ειχαν μερικες επιτυχιες.
Δεν εχω καμμια δυσκολια να παραδεχθω τα χαλια μας ,και σαν εργαζομενοι και σαν αριστερα και αστα βραστα.
Ομως υπαρχει θεμα, και μαλιστα μεγαλο.
Πως μεσα σε αυτο το ασφυκτικο πλαισιο μπορεις σιγα σιγα να πετυχεις μικρες νικες βελτιονωντας ετσι την θεση σου σαν ανθρωπινο ον , χωρις να παιρνεις ομως φορα να σπας το κεφαλι σου στον τειχο νομιζοντας οτι θα τον πονεσεις.
Για να σπασει ο τειχος χρειαζονται πολλοι και οργανωμενοι, που εκ των πραγματων θα ειναι αποφασισμενοι γιατι θα παιξουν και την ζωη τους.
Βλεπει κανενας αυτους τους ανθρωπους?
Που ειναι, ας μου τους δειξει.
συμβαλλεις με το να εξηγείς (τροπον τινά) μια κατασταση που υπάρχει εδώ και καιρο και σαν συνολο κοινωνίας περιμεναμε ΟΛΕΣ τισ πολιτικές δυναμεις να την αποδεχτούν εδώ και κατι χρόνια.
Οτι επρεπε να ερθει μια Αριστερη Κυβερνηση για να πέσει αυτό το ανυπαρκτο τοιχος διαφωνίας μας , εμενα προσωπικά μου προκαλεί ευχαριστηση ειδικά για αυτούς που ελεγαν οτι ο κόσμος γυριζει με relapses. Ε, επειδη ΔΕΝ γυριζει με ρελαπσες, χαιρομαι που κανουμε βηματα προοδου μεσω εσού.
Για αυτό καθομαι και σε διαβαζω, γουσταρω σουρεαλιστική αναλυση αλα ταξικότητα.
(δεν ειρωνευομαι, το εννοώ. Απλώς αληθεια καθομαι και διαβαζω τετοια στο ιντερνετ. Εχω βρει και κατι αναλογα blogs που μιλανε για συνδεση δραχμής με μεταλλα και κοτσαρουν και συναλλαγματικά αποθεματα , ετσι για τη γαρνιτουρα. Αυτά τα μπλογκς θα αποτελεσουν το επομενο εφαλτηριο αναποδου σαλτου του Καζακη
) Εσυ αποτελεις τη μετεξελιξη και βαινεις στο ρεαλιστικό σουρεαλισμό. <3
Παρακαλώ συνεχισε.