paralo έγραψε:Η τελευταια 3ετια απο οταν ανελαβε ο Κουρουμπλης ειναι 2012-2015 και ειναι η Κυβερνηση Σαμαρομπενυ.
Ο Λοβερδος ηταν Υπ.Υγειας το 2010-2012.
Ενα το φαουλακι του diego λοιπον, γιατι διαβασα το αρθρο πριν το βαλω.
Το δευτερο φαουλακι ερχεται απο την ανακοινωση των κερατιατικων απο τον Συγκυβερνητη της τωρινης κυβερνησης, Καμμενο, που ενώ ο Κουρουμπλης εκαλε τον ελεγχο, ο καμμενος καμαρωνει για αυτόν ton ελεγχο και δινει τη λιστα στο koutipandoras. Αλλα ας πουμε οτι συνεργαζονται αριστα τα 2 κομματα και ας μην μπουμε σε αυτό το τρυπακι.
Επιμενω οτι η φαπα θα ερθει οσονουπω.
Οχι γιατι το Κεελπνο ειναι λευκο σεντόνι , αλλά γιατι ο Κουρουμπλης το εχει ξανακανει να επιτιθεται χωρις στοιχεία.
Η το Υπ.Υγειας ειναι για να αυτοκτονησει και βγαζει τα απλυτά του στη φόρα (αν πουμε οτι πχ ο δημοσιοργαφος μακρυγιαννης που γραφει στο Πρωτο Θεμα χρηματιζεται ακόμα και τώρα τη στιγμή που μιλαμε) στα πλαισια της αυτοκαθαρσης
Η το Υπ.Υγειας εχει μπει στο ματι καποιων πολιτικών με εκφραστη τον Καμμενο. (ποιοι μπορει να ειναι και να θελουν να ριξουν τον Κουρουμπλη, οεο? Θα δουμε)
Οχι τιποτα άλλο, αλλά συμφωνα με το capital το ελλειμμα του κεελπνο ειναι πολυ μεγαλυτερο των 21δις ευρω. Τα υπολοιπα δις γιατι δεν καταγγελονται επισημα προς τα πού πηγαν;;;
ΕΠειδη εξυγιασνη δεν κανουμε στα πανελς και στα fora , και επειδη τον Κουρουμπλη δεν μπορώ να τον συμπαθησω (για λογους που δεν ειναι προσωπικοι αλλά δεν ειναι και του παροντος), ας δουμε ποτε θα ερθει η φαπα .
Diego συμφωνουμε οτι διαφθορα υπάρχει. ΔΕΝ υπαρχει τετοια αμφιβολια και ας συμφωνησουμε σε αυτη την καταρχην προταση.
Το second step statement ποιο θα ειναι; Τι δλδ πρεπει να βγαλουμε απο τα κεφαλια μας (οσοι τεσπα θελοουυμε να λεμε οτι διαβαζουμε αναμεσα στις γραμμες) για να μιλαμε και πιο εγκυρα;
Εγω αντιπαθώ την προπαγανδα. Μου αρεσει η λασπολογια ΜΕ ΟΛΑΚΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
αυτα.
α)Στα παπαρια μου για τον Κουρουμπλη, εγω να πληρωνω δεν θελω.
β)
Η τελευταια 3ετια απο οταν ανελαβε ο Κουρουμπλης ειναι 2012-2015 και ειναι η Κυβερνηση Σαμαρομπενυ.
Ο Λοβερδος ηταν Υπ.Υγειας το 2010-2012.
Ενα το φαουλακι του diego λοιπον, γιατι διαβασα το αρθρο πριν το βαλω.
Σωστη εδω, ηταν ο Λυκουρεντζος, οχι ο Λοβερδος.Mea culpa.
ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ λοιπον μοιρασανε 21 μυρια σε ΜΜΕγ)ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ.
Καθε κατεργαρης ανεξαρτητως χρωματος στον παγκο του.δ)Για second step statement, προτεινω μαζικες εκτελεσεις 500 ατομων στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ Δεκοτζηδων/βουλευτων/γγ υπουργειων και μεγαλοεργολαβων την τελευταια 15ετια.Οι τυχεροι θα βγουν μεσα απο κληρωση.Νομιζω μετά θα βάλουν αρκετοί μυαλό ενώ απο τα τηλεοπτικά, θα ξεχρεώσουμε.
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.