Κούρεμα καταθέσεων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κούρεμα καταθέσεων

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 16 Ιουν 2015, 23:19

Όπως βλέπω ο Γατάκης τελικά τα κάνε με ελαφρά από το αυγό και γύρισε στο μαντρί των υπευθύνων δυνάμεων
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 16 Ιουν 2015, 23:43

ВладимирВладимирович έγραψε:Όπως βλέπω ο Γατάκης τελικά τα κάνε με ελαφρά από το αυγό και γύρισε στο μαντρί των υπευθύνων δυνάμεων

Μπα καυλαντίζει...
Τις αποθήκες κοιτάξτε να βρείτε :s_cool
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 16 Ιουν 2015, 23:49

Επιπολαιος εινσι ο Γατακος και παντα την παταει :ohno: , αλλα μυαλο δεν βαζει και μετα μενει αναυδος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 17 Ιουν 2015, 06:55

Προσκυνητής έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Διαφωνώ κάθετα με πρακτικές που τοποθετούν πυρηνική βόμβα στα θεμέλια του καπιταλιστικού συστήματος. Νομίζετε ότι είναι αστείο πράγμα να καταστρέψεις την τραπεζική πίστη όπως νόμισαν κάποιοι κάποτε ότι δεν τρέχει κάστανο αν αφήσεις μια τράπεζα να χρεοκοπήσει (Lehman Brothers). Οι τράπεζες δεν είναι κανονικές επιχειρήσεις και αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό παίζει με την φωτιά.

Όταν ψηφίζεις φωτιά, πρέπει να σκέφτεσαι ότι θα σε κάψει και σένα. Όχι μόνο τους γύρω σου
Περαστικά στους ΑΝΕΛΛΗΝΕς ψηφοφόρους των ανελ και του ξύριζα

:s_cool

Μα το κούρεμα οι ευρωπέη θα το έκαναν με τη ΝΔ. Τώρα είναι πολύ πιο απίθανο να γίνει.

Έχεις ξεφύγει από την πραγματικότητα. Τράβα να δηλώσεις υποταγή στον πραγματικό αρχηγό σου, τον απατεώνα τον καλαματιανό και άσε μας ήσυχους.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Ιούλ 2015, 01:57

Εεεερρρρχεται! Ουτε με το "ναι" θα το γλιτωσετε, ναιναικοι :fico:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 04 Ιούλ 2015, 05:36

Νομιζω οτι θα κανουν κουρεμα στους παντες. Τωρα ειναι αργα για δικαιωσυνη :)
ο μικρος λενιν ειναι οπως και ο μεγαλος, υπακουος....
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Ιούλ 2015, 13:03

Μπα, τους μικροκαταθέτες δεν πρόκεται να αγγίξει ο Τσίπρας. Ούτε Σαμαράς, ούτε Μιχαλολιάκος, ούτε Κουτσούμπας. Καμία εκλεγμένη κυβέρνηση δεν θα το κάνει.
Αυτή η (βρωμο)δουλειά μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από μια μεταβατική κυβέρνηση τεχνοκρατών, οι οποίοι όμως έρχονται από δευτέρα (το λεω γιατι παρα ολους τους λεονταρισμους θεωρω το "ναι" σιγουρο).
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Ιούλ 2015, 13:07

Ψήνεται, ψήνεται. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 04 Ιούλ 2015, 13:09

Εγώ έτσι κι αλλιώς κουρεμένος είμαι (και μάλιστα με 2 χιλιοστά μαλλί) οπότε δε με πιάνει. :D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 04 Ιούλ 2015, 17:05

Green Dragon έγραψε:
Προσκυνητής έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Διαφωνώ κάθετα με πρακτικές που τοποθετούν πυρηνική βόμβα στα θεμέλια του καπιταλιστικού συστήματος. Νομίζετε ότι είναι αστείο πράγμα να καταστρέψεις την τραπεζική πίστη όπως νόμισαν κάποιοι κάποτε ότι δεν τρέχει κάστανο αν αφήσεις μια τράπεζα να χρεοκοπήσει (Lehman Brothers). Οι τράπεζες δεν είναι κανονικές επιχειρήσεις και αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος αυτό παίζει με την φωτιά.

Όταν ψηφίζεις φωτιά, πρέπει να σκέφτεσαι ότι θα σε κάψει και σένα. Όχι μόνο τους γύρω σου
Περαστικά στους ΑΝΕΛΛΗΝΕς ψηφοφόρους των ανελ και του ξύριζα

:s_cool

Μα το κούρεμα οι ευρωπέη θα το έκαναν με τη ΝΔ. Τώρα είναι πολύ πιο απίθανο να γίνει.

Έχεις ξεφύγει από την πραγματικότητα. Τράβα να δηλώσεις υποταγή στον πραγματικό αρχηγό σου, τον απατεώνα τον καλαματιανό και άσε μας ήσυχους.

Απίθανο να γίνει ε;
Δεν πειράζει.
Φαντάζομαι έμαθες για το χαρτί από το EFSF που έφτασε

Περαστικά ΣΑΣ

Εγώ επειδή ακούω μόνο εμένα, έγραψα στα μπομπόλια μου και τον ΝΜΓ, και χαϊδεύω τα μετρητά μου, ολοζώντανα. Δεν τα βλέπω σαν νούμερο στο βιβλιάριο που δεν μπορώ να αγγίξω.

Σκέφτομαι μάλιστα ότι αν ρίξω ΟΧΙ μπορεί να αγοράζω μόνο παραθαλάσσιο οικόπεδο, αυστηρά στρέμμα και πάνω (ή μήπως από 2 στρέμματα και πάνω), έναντι ελάχιστου τιμήματος.
Φυσικά όλη τη βρώμικη δουλειά θα την κάνουν όσοι ψηφίσουν ΟΧΙ και δεν θα έχουν αυτά που έχω Αποθηκεύσει.

Τζίτζικας - Μέρμηγκας

Φάτε ΣΑΝΟ ότι ο Μπαρουφάκης εγγυάται τις καταθέσεις :s_rofl
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”