Κραδασμοί στο δρόμο για συμφωνία
-
Kauldron
- Supreme poster

Re: Κραδασμοί στο δρόμο για συμφωνία
paralo έγραψε:Kauldron έγραψε:Αποστομώθηκε πώς? Από ανθρώπους που το επίπεδο πολιτικής συζήτησης είναι να βρίσουν και να επιτεθούν επί προσωπικού σε κάποιον?
Έφερε ένα άρθρο στην προηγούμενη σελίδα, και τα μόνα σχόλια ώς απάντηση ήταν για στραπον και για μεθύσια.
Το "αποστομώθηκε" μόνο οπαδός του Ποταμιού θα το έλεγ... oh wait.
Δεν το συνέχισε.
Οι ριμες ηταν εξαιρετικός τρόπος απαντησης και ομολογουμενως δεν αφηνει περιθωρια συνεχισης αμα δεν εχεις την καλλιτεχνική φλεβα να απαντησεις με ριμα.
(οτι με αποκαλεις "οπαδο του ποταμιου" επειδη εχω σταμπαρει τον Ψαριανό απο οταν ανηκε ακόμα στον Συριζα και δη στην τοπική αυτοδιοικηση της Αθηνας...με ξεπερνά. Δεν εχω και ριμα να απαντησω!! χαχαχα
Ειστε τερμα σουρεαλ ιστότοπος. )
Bλέπεις που δεν έχεις πολιτική σκέψη?
Οι ρίμες (ή οι βρισιές) είναι τρόπος απάντησης σε άρθρα, αν είσαι 15 ετών. Αν είσαι μεγαλύτερος, απαντάμε στα δεδομένα που φέρνει ο άλλος με δεδομένα που τον διαψεύδουν.
Άλλωστε και τέρμα χωρίς μουσική παιδεία να είναι κάποιος, μπορεί πάντα ν' απαντήσει με το "μαζί μου ασχολείσαι" και να το τελειώσει εκεί.

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
paralo
- Crazy poster

εδώ ο Βαρουφ απαντάει με στιχάκια στο twitter Κώλ, δεν έχεις χιουμορ. (καλα εχεις, απλά τρολλάρεις ..)
Και ο Βαρναλης δεν είναι ισάξιος του "μαζι μου ασχολεισαι".
(Πρπ να ερθει και κανας αλλος εδω μέσα. Θα φτασουμε να εξηγουμε ταυτοσημότητες για ναχαμε να λεγαμε κουβέντα για να κάναμε... )
0 .
#ccc
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kauldron έγραψε:Bλέπεις που δεν έχεις πολιτική σκέψη?
Οι ρίμες (ή οι βρισιές) είναι τρόπος απάντησης σε άρθρα, αν είσαι 15 ετών. Αν είσαι μεγαλύτερος, απαντάμε στα δεδομένα που φέρνει ο άλλος με δεδομένα που τον διαψεύδουν.
Άλλωστε και τέρμα χωρίς μουσική παιδεία να είναι κάποιος, μπορεί πάντα ν' απαντήσει με το "μαζί μου ασχολείσαι" και να το τελειώσει εκεί.
Ο μεθυστακας προτεζε σου μονιμως βριζει και παραληρει,για αυτο λαμβανει την απαξιωση που του αξιζει.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader