Όταν η όσφρηση είναι ελαττωμένη.

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Όταν η όσφρηση είναι ελαττωμένη.

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Μάιος 2015, 18:43

paralo έγραψε:
εντιτ3: Και μιας και το εχεις με το googling, προσκομισε οσα ξερεις στον γιατρό σου...Θα εκπλαγείς με το ποσο καλύτερα θα συνεννοηθείς και καλύτερη επικοινωνιακη σχεση θα αναπτυξετε. Ενας διαβασμενος ασθενης ειναι παντα μια ευχαριστη ώρα. Ταραξε τον στις ερωτησεις για να καταλαβεις, θα χαρει γενικα. Οχι οτι τον "τσεκαρεις" να δεις αν ξερει, αλλά οτι σε ενδιαφερει να εντοπισεις το πρόβλημα.

To έκανα με την ώτο - γιατρό (μια ουρουγουνή), αλλά δεν ήξερε χριστό από αγγλικά. :LoL:

Βλέπεις Γερμανία από αγγλικά είναι άσχετοι οι άνθρωποι, όπως και να το κάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο είναι όλα στα αγγλικά, βασικά στην Ελλάδα είμαστε και τυχεροί, αγγλικά = λατινικά = ελληνικά.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Μάιος 2015, 18:49

Βασικά είναι ότι θα πρέπει να αναλύσω σε καλό στάδιο την μαγνητική (που το έχω κάνει ήδη), την έδειξα στον παθολόγο που πήγα να πάρω χαρτί για άδειας εργασίας και πέθανα στο γέλιο το τι μου είπε. Ρε τι άσχετους έχει εδώ!
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 24 Μάιος 2015, 20:47

Metranion έγραψε:[q

To έκανα με την ώτο - γιατρό (μια ουρουγουνή), αλλά δεν ήξερε χριστό από αγγλικά. :LoL:

Βλέπεις Γερμανία από αγγλικά είναι άσχετοι οι άνθρωποι, όπως και να το κάνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο είναι όλα στα αγγλικά, βασικά στην Ελλάδα είμαστε και τυχεροί, αγγλικά = λατινικά = ελληνικά.

η γλωσσα ε;
ειναι πρόβλημα.
αμα δεν την εχεις μαθει-εξασκησει και λιγο μεθοδικα, κανεις κατι λεκτικους ακροβατισμούς ωρες ωρες που οι αλλοι πρπ να νομιζουν οτι απαγγελνεις ποιηση και δεν κτλβαινουν τπτ! Οχι δλδ μονο στα γερμανικα, σε ολες τις γλωσσες. Ακομα και αγγλικα δλδ, με οποια γλωσσα καταπιανεται ο καθενας.

ι

Λατινικά. Επρεπε να μας μαθαιναν στο σχολειο σε ολες τις κατευθυνσεις. Οκ, και αρχαια, δεν λεω (καταλαβαινω τα 12 Ευαγγελια :LoL: ) αλλά το "ρωτωντας πας στην πολη" εμπεριεχει τα λατινικα. Συν την ορολογία. Ιστορικά δλδ οι ορολογιες σε ορισμενες επιστημες εχουν λατινογενης προελευση. Με τα λατινικά εχω συχτιρισει για το παρελθόν!
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 08 Ιούλ 2015, 15:22

Metranion έγραψε:Ξέρει κανείς για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να μην μπορεί να μην μυρίσει 100% όπως κάποτε;

Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα όσο κάπνιζα. Εξαφανίστηκε, σταδιακά μεν, τελείως δε, αφότου το έκοψα.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιούλ 2015, 01:58

Δεν καπνίζω, το πρόβλημα είναι 12 χρόνια, η αιτία με αποδείξεις πέρα από την μαγνητική δεν βρέθηκε, αλλά από εμπειρία του οριλά βρέθηκε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 27 Ιουν 2017, 00:12

Freisinniger έγραψε:Ξέρει κανείς για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να μην μπορεί να μην μυρίσει 100% όπως κάποτε;

Anosmia is the medical term for loss of the sense of smell. It's usually caused by a nasal condition or brain injury, but some people are born without a sense of smell (congenital anosmia).

Nasal congestion from a cold, allergy, sinus infection, or poor air quality is the most common cause of anosmia. Other anosmia causes include: Nasal polyps -- small noncancerous growths in the nose and sinuses that block the nasal passage. Injury to the nose and smell nerves from surgery or head trauma.

Currently, there's no known cure or treatment for congenital anosmia. However, other types of anosmia may be improved or cured when the underlying condition is treated. For example, if the cause is swelling in the nose or sinuses, steroids can usually clear this up and restore your sense of smell.

Home Remedies for Loss of Smell and Taste.

Εικόνα

Lemon
The citrus smell and flavor of lemon juice can help restore your smelling and tasting power.
Moreover, it is rich in vitamin C, an antioxidant that enhances the body’s immunity to help fight diseases and infections.

Put a few drops of lemon essential oil on a handkerchief and sniff it in the morning and evening for a few seconds at a time. Do this for several weeks.

Lemon Essential Oil.

Εικόνα
Διαβάστε περισσότερα »
http://www.top10homeremedies.com/home-r ... taste.html
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Ιουν 2017, 00:26

με λίγα λόγια Βιταμίνη C, δοκίμασα δεν πιάνει, η ανοσμία προήλθε από φλεγμονές στην μύτη από χρόνιες αλλεργίες, όταν ήρθα στην Γερμανία, με περιποιήθηκε μια Ουρουγουανή ωτορινολαρυγγολόγος, μιας και στην Γερμανία είναι υποχρεωτικό να σου κάνουν τέστ αλλεργίας, τελικά πέταξα από το σπίτι όλα τα χαλιά του σπιτιού για να μην σηκώνεται σκόνη και εδώ και 3 χρόνια δεν έχει βουλώσει η μύτη μου, ούτε μια φορά. Τέλος πάντων πέρασα από πολλά τέστ και το πρόβλημα ψιλοβρέθηκε, αλλά δεν λύθηκε γιατί το εγκατέλειψα.

Η μόνη εκδοχή να επανέλθει είναι με Βιταμίνες, Α,Β,C για να ενισχυθούν τα νεύρα και οι αδένες μέσα στην μύτη.

Οι απατεώνες ιδιωτικοί γιατροί στην Ελλάδα, είναι ξεφτίλες, αυτό έχω να πω μόνο, μόνο να σε κουμπώνουν
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 27 Ιουν 2017, 00:42

Freisinniger έγραψε:με λίγα λόγια Βιταμίνη C, δοκίμασα δεν πιάνει, η ανοσμία προήλθε από φλεγμονές στην μύτη από χρόνιες αλλεργίες, όταν ήρθα στην Γερμανία, με περιποιήθηκε μια Ουρουγουανή ωτορινολαρυγγολόγος, μιας και στην Γερμανία είναι υποχρεωτικό να σου κάνουν τέστ αλλεργίας, τελικά πέταξα από το σπίτι όλα τα χαλιά του σπιτιού για να μην σηκώνεται σκόνη και εδώ και 3 χρόνια δεν έχει βουλώσει η μύτη μου, ούτε μια φορά. Τέλος πάντων πέρασα από πολλά τέστ και το πρόβλημα ψιλοβρέθηκε, αλλά δεν λύθηκε γιατί το εγκατέλειψα.

Η μόνη εκδοχή να επανέλθει είναι με Βιταμίνες, Α,Β,C για να ενισχυθούν τα νεύρα και οι αδένες μέσα στην μύτη.

Οι απατεώνες ιδιωτικοί γιατροί στην Ελλάδα, είναι ξεφτίλες, αυτό έχω να πω μόνο, μόνο να σε κουμπώνουν

Lemon Essential Oil.
Put a few drops of lemon essential oil on a handkerchief and sniff it in the morning and evening for a few seconds at a time. Do this for several weeks.

Το εχω κανει 12 χρονια πριν και το κανω και τωρα και δουλευει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Ιουν 2017, 00:49

ναι αλλά 12 χρόνια εμένα δεν δουλεύει η όσφρηση δεν είναι ότι έρχεται και φεύγει με τον καιρό του

θα σου κάνω όμως την χάρη να δω τι διαφορά έχει
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 27 Ιουν 2017, 01:01

Freisinniger έγραψε:ναι αλλά 12 χρόνια εμένα δεν δουλεύει η όσφρηση δεν είναι ότι έρχεται και φεύγει με τον καιρό του

θα σου κάνω όμως την χάρη να δω τι διαφορά έχει

Εγω την πρωτη φορα το επαθα απο κρυο και περυσι απο φαρμακα που επερνα απο Ιουλιο 2016 - φεβρουαριο 2017 μετα τα πεταξα και ενιωθα καλυτερα αλλα τον Απριλιο κρυωσα αγρια και αρχισα το λαδι το Λεμουνιου σε ενα Μαντηλι και το μυριζω 2 φορες την ημερα και εχει γυρισει η γευση και η οσμη 50% αλλα εγω καπνιζω και ειναι προβλημα.
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”