Σακουλάκι για τον εμετό;
Τοποθετησου στο νημα και το τι καταλαβαινεις απο οσα ειναι γραμμένα επιδεχεται συζητηση.
Παντως για το παιδακι του παραδείγματός σου υπαρχουν ναι ψυχολογικοι υποστηρικτες για να συνελλθει. Εμετος οι επιστημονες, ε; Ξεματιάστρες και ανδριάντες τότε!
Υπερ Πεσόντων
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Re: Υπερ Πεσόντων
paralo έγραψε:Ειναι η αυτοχειρία παθηση ή όχι;
paralo έγραψε:Εκτιμω ιδιαιερα ποιηση αυτοχειρων, δραματουργου με βαρυα καταθλιψη και δε συμμαζευεται αλλά φορο τιμης σε μια παθηση δεν θα μπορεσω να αποδώσω. Εχω ενα όριο δλδ σουρεαλισμού και "μεταφοράς" που μπορώ να αντέξω.
Δηλαδή με δεδομένα τα παραπάνω εγώ ήμουν που το παρεξήγησα. ΟΚ. Κι εννοείται πως η υποστήριξη σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο είναι εκ των ουκ άνευ σε τέτοιες περιπτώσεις-άλλο όμως αυτό και άλλο "ε, τι να κάνουμε, αφού αυτοκτόνησε τα ήθελε ο κώλος του, θα μπορούσε και να μην το κάνει αλλά αφού ήταν τρελός το άξιζε".
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
paralo
- Crazy poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:paralo έγραψε:Ειναι η αυτοχειρία παθηση ή όχι;paralo έγραψε:Εκτιμω ιδιαιερα ποιηση αυτοχειρων, δραματουργου με βαρυα καταθλιψη και δε συμμαζευεται αλλά φορο τιμης σε μια παθηση δεν θα μπορεσω να αποδώσω. Εχω ενα όριο δλδ σουρεαλισμού και "μεταφοράς" που μπορώ να αντέξω.
Δηλαδή με δεδομένα τα παραπάνω εγώ ήμουν που το παρεξήγησα. ΟΚ. Κι εννοείται πως η υποστήριξη σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο είναι εκ των ουκ άνευ σε τέτοιες περιπτώσεις-άλλο όμως αυτό και άλλο "ε, τι να κάνουμε, αφού αυτοκτόνησε τα ήθελε ο κώλος του, θα μπορούσε και να μην το κάνει αλλά αφού ήταν τρελός το άξιζε".
!! Οχι..πού διαβασες "αξιζει", "τα ηθελε ο .." και τετοια; Μαλλον τα φαντάστηκες οτι υπονοουνται αλλά δεν ισχυει.
Για να μην παρεκκλινουμε και φτασουμε να συζηταμε ΜΟΝΟ για την αυτοχειρία, τοποθετησου στο νημα με βασει το αρχικό ποστ, πες τη γνωμη σου δλδ για το συγκεκριμενο θεμα που συζηταμε και αμα θελετε να μιλησουμε για την Αυτοχειρία Γενικά και Αόριστα ανοιγουμε άλλο νήμα. Ειναι ουτως ή αλλιώς controversial θεμα (ανα τον κόσμο).
Εδώ το εξεταζουμε κατα ποσο υπαρχουν πολιτικο-οικονομικά θυματα-αυτόχειρες.
Η γνωμη μου ειναι οτι υπάρχουν σε διαφορα επιπεδα θυματα.
Οτι η αυτοχειρία επιδεχτηκε εξαρση λογω κρίσης και οτι τα θυματα που αυτοκτονησαν λογω οικονομικών προβλημάτων θα επρεπε να θεωρουνται Πεσόντες Πολεμου αμφισβητώ. Ειναι θυματα, υπαρχουν προβληματα κτλ. Αλλά δεν εχουν ΜΟΝΟ αυτό το πρόβλημα στη ζωή τους.
ΚΑΙ τιγκα στα λεφτα να ειμασταν ολοι, η καταθλιψη ειναι νοσος και δεν κανει διακρισεις..και εκεί υπάρχει πρόβλημα στο εγγυς περιβαλλον ..και εκει υπάρχει κάτι να κατηγορησουμε σε λαϊκά δικαστηρια και πανελς.. . Τα εξεταζεις ομως ανα περιπτωση, δεν τα τσουβαλιαζεις, ουτε τα ηρωποιείς.
0 .
#ccc
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Εντελώς γιατομπούτσο η θέση της νηματοθέτριας (μα εντελώς όμως) εντελώς γιατομπούτσο και να λες ότι οι αυτοχειρες είναι πεσόντες πολέμου (πόλεμος υφίσταται και μαίνεται καθημερινώς, αλλά ο αυτόχειρας για λόγους οικονομικής δυσπραγίας κλπ. δεν είναι πεσών, φυγόπονος λιποτακτης είναι).
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Tι στον πουτσο συζητατε ακριβως?
για το ότι την κάτσαμε φέτος στη γιουροβίζιον με το βλήμα την κυπραία.
χάθηκε ρε να στέλναμε μια αρβανίτισσα μια πατρινιά ή στο φινάλε μια καλαματιανή;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.