Μακρή vs Δημοσιογράφων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: Μακρή vs Δημοσιογράφων

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 14 Μάιος 2015, 18:31

Λαχουρένιος έγραψε:Κατι μου πες τωρα.Φυσικα και γνωριζω αυτο που λες.

Απο τη στιγμη ομως,που οι υπολοιποι 45 απο τους 50,γνωριζουν την κεντρικη γραμμη του μεσου,και συνεχιζουν να ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να δουλευουν σε αυτο,ειναι συνυπευθυνοι στο οτι ταιζουν φυκια τον κοσμο,μαζι με τυπους σαν τον Ευαγγελατο και την Τρεμη.

Ακομα και αν το κανουν οι περισσοτεροι για βιοποριστικους λογους.

ΟΛΟι πλην ελάχιστων χομπιστών, το κάνουν για βιοπορισμό.

Και δεν κατάλαβα, δηλαδή αν εσύ εργάζεσαι ξέρω γω στην χαλυβουργική και ο ιδιοκτήτης της συνειδητά παραβιάζει τους κανόνες και είναι αλήτης, είσαι και συ αλήτης που δουλεύεις σε αυτόν? Ο εργαζόμενος κρίνεται από τον εργοδότη του? :s_crazy :s_crazy :s_crazy

Τι ποταμίσιες ψεκασμένες αντιμαρξιστικές ανοησίες είναι αυτές ρε? Μαζέψου :LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2015, 18:39

Εννοω,οπως εγραψα και παραπανω,οτι αν δεν ειναι συνειδητα καθεστωτικοι,τοτε κανουν το κοροιδο και γραφουν ψεμματα,για να κρατησουν τη θεση τους.

Και δεν κατάλαβα, δηλαδή αν εσύ εργάζεσαι ξέρω γω στην χαλυβουργική και ο ιδιοκτήτης της συνειδητά παραβιάζει τους κανόνες και είναι αλήτης, είσαι και συ αλήτης που δουλεύεις σε αυτόν? Ο εργαζόμενος κρίνεται από τον εργοδότη του? :s_crazy :s_crazy :s_crazy

Τι ποταμίσιες ψεκασμένες αντιμαρξιστικές ανοησίες είναι αυτές ρε? Μαζέψου :LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

Οι δημοσιογραφοι δεν ειναι απλοι εργαζομενοι,δουλευουν σε επιχειρησεις που κανουν προπαγανδα υπερ του καθεστωτος.Δεν παραγουν καποια χρησιμη υπηρεσια ή προιον αλλα ψεμματα.

Αυτο το επιχειρημα μου θυμιζει αντιστοιχα δεξιων για τους μπατσους:Και αυτοι εργαζομενοι ειναι.

Η δημοσιογραφια στις μερες μας ειναι κατι που δεν μπορει να ασκηθει τιμια και ταυτοχρονα με απηχηση.Τι να κανουμε.

Ο μονος ισως που να το εχει καταφερει ειναι ο Μπογιοπουλος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 14 Μάιος 2015, 18:42

Λαχουρένιος έγραψε:

Εννοω,οπως εγραψα και παραπανω,οτι αν δεν ειναι συνειδητα καθεστωτικοι,τοτε κανουν το κοροιδο και γραφουν ψεμματα,για να κρατησουν τη θεση τους.

Τι ποταμίσιες ψεκασμένες αντιμαρξιστικές ανοησίες είναι αυτές ρε? Μαζέψου :LoL:

Οι δημοσιογραφοι δεν ειναι απλοι εργαζομενοι,δουλευουν σε επιχειρησεις που κανουν προπαγανδα υπερ του καθεστωτος.Δεν παραγουν καποια χρησιμη υπηρεσια ή προιον αλλα ψεμματα.

Αυτο το επιχειρημα μου θυμιζει αντιστοιχα δεξιων για τους μπατσους:Και αυτοι εργαζομενοι ειναι.

Η δημοσιογραφια στις μερες μας ειναι κατι που δεν μπορει να ασκηθει τιμια και ταυτοχρονα με απηχηση.Τι να κανουμε.

Ο μονος ισως που να το εχει καταφερει ειναι ο Μπογιοπουλος.

Κοίτα, έχει αρχίσει ήδη να μειώνεται το IQ μου με αυτές τις παπαριές που γράφεις, οπότε δεν την συνεχίζω την κουβέντα.

Απλώς είσαι τυπικός φορουμίστας: δεν έχεις ιδέα, αλλά έχεις ΑΠΟΨΑΡΑ.

Επί τω προκειμένω και τραγικά μικροαστική αποψάρα, που θεωρεί ότι το πνευματικό προϊόν του δημοσιογράφου είναι προπαγάνδα (όταν προπαγάνδα είναι το 5% των ειδήσεων, ενώ το 95% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ - αλλά βάσει της παπαρολογικής του λαχουρ, και το 95% που δεν κάνει προπαγάνδα, είναι ένοχο επειδή την κάνει το 5% :s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy ) οπότε, εντάξει, γμσ τα. Ξέρεις εσύ τι γίνεται στην δουλειά μου και δεν ξέρω εγώ που την κάνω 27 χρόνια και έχω δουλέψει σε 20 μήντια
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2015, 18:46

ΟΚ το ξερω οτι σε τσουζει γιατι δουλευεις σε αυτον τον κλαδο αλλα 1)δεν με απασχολει 2)ειναι η αληθεια.

Παρομοιες αντιδρασεις θα ειχαν και οι μπατσοι ή το συνδικατο των νταβατζηδων αν εγραφα τα αντιστοιχα για αυτους,αλλα δε χρειαζεται να χω κανει μπατσος ή νταβατζης για να ξερω τι εστι ο καθενας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2015, 18:50

Και δεν ομιλω για τον Κυρηκα του Ψηλορειτη ή Τα Νεα τση Κρητης οταν μιλω για δημοσιογραφια,mind you,αλλα για εντυπα και καναλια που παρακολουθει η πλειονοτητα των πολιτων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 14 Μάιος 2015, 21:52

βρε ηλίθιε, 10 χρόνια δούλεψα Αθήνα, και στην Κρήτη ήμουν ανταποκριτής σε δύο αθηναϊκές εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας και κατά καιρούς τέσσερα ραδιόφωνα. Γίδι. Που από το χωριό σου ξερεις και πως δουλεύουν τα συγκροτήματα, τηλεθεατή της Τατιάνας. Ουρτ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μάιος 2015, 22:31

Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη,δε χρειαζεται να απολογεισαι
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 14 Μάιος 2015, 23:19

Κάντε τώρα ησυχία ν' ακούσουμε τον μεγάλο Ηγέτη:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 14 Μάιος 2015, 23:42

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Η γυναίκα αυτή έχει χονδό πρόβλημα και οι οικείοι της που δεν την προστατεύουν είναι εγκληματικά αμελείς.

στη γυναικα αυτη βλεπουμε τον σημερινο νεοελληνα = ανικανος αμοιβομενος αεργος οπαδος που ζει για να ζητιανευει οχι απο αναγκη αλλα κατ'επαγγελμα.

η συγκεκριμενη δεν εχει κανενα προβλημα, θα εχει αρκετα λεφτα για να περασει ολη της τη ζωη αξιοπρεπως.

προβλημα εχουν οσοι εκπροσωπει, που τη βγαζουν δεν την βγαζουν την 5ετια.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 15 Μάιος 2015, 18:17

Αστο Αλκη .ολοι λαμογι ειστε ,αυτος ο κανονας ισχυει για τους δημοσιογραφους ,εχει δικιο ο Διαδιοχος,χορευετε οπως παιζει το αφεντικο ,αν θελεις διεψευσε με.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”