Dora-Εαν η κυβερνηση συμφωνησει , τερμα ο Αντωνακης.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Dora-Εαν η κυβερνηση συμφωνησει , τερμα ο Αντωνακης.

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Μάιος 2015, 00:14

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μια και πιάσατε τα νεοδημοκρατικά: εδώ το καλό butthurt!

Αν το διάβασε όλο αυτό το σεντόνι ο Χοντρός, θα κάτσω να μου περάσεις χαλκά στη μύτη.

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Alkiviades έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Λογικό να έχει γίνει εφιάλτης σας να ξαναχάσετε από το Σαμαρά σε πρόωρες εθνικές εκλογές έτσι όπως τα έχετε κάνει. Αν η νδ όμως συνειδητοποιήσει ότι στα χέρια της έχει έναν αρχηγό που μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να επιστρέψει μετά βαϊων και κλάδων επειδή ο λαός θα επιζητά να γυρίσει, όχι επειδή είναι πραγματικά αξιόλογος, θα τον διώξει ή θα τον κρατήσει λέτε;

Eπειδή κακώς σε λέμε τρολ και τώρα καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα γράφεις από αγνό ενδιαφέρον και αγάπη και πίστη στην μεγάλη εθνική παράταξη της χώρας, τι λες να βάλομε ένα στοίχημα; Ότι ο πιτσαράς δεν ξαναγίνεται πρωθυπουργός, που ένα ολόκληρο μπαλέτο από γκοτζίλες να έλθει στον Πειραιά?

Ας πούμε, είμαι διατεθειμένος να στοιχηματίσω 10 χιλιάρικα :s_cool

Άντε πάλι τα ίδια. Να στο κάνω τάλαρα: Ο Κρανιδιώτης, τις πρώτες μέρες εξουσίας των ανύριζα, είχε κάνει τουίτ ότι αν πετύχαιναν κάτι καλύτερο από ό,τι είχε καταφέρει η συγκυβέρνηση πασόκ-νδ, τότε θα έπρεπε η παράταξή του να απολογηθεί. Ουσιαστικά, αυτό επικοινωνιακά ήταν σύνθημα ότι η νδ εγκρίνει με τα χίλια και θα συνεισφέρει κιόλας για να ξεκωλιάσουν οι δανειστές τους ανύριζα, κάτι που έτσι κι αλλιώς ήταν δεδομένο. Η Ντόρα τώρα επαναλαμβάνει ακριβώς το ίδιο βιολί, έχοντας έξυπνα υιοθετήσει μια εικόνα στα ΜΜΕ, ότι επειδή έχει λυσσάξει να πάρει την καρέκλα η ίδια ή ο Κυριάκος για αυτό θέλει συνέδριο εδώ και τώρα. Στην πραγματικότητα, είναι η πέμπτη φάλαγγα της παραμονής του Σαμαρά στην ηγεσία. Μιλάει όπως ακριβώς ο Κρανιδιώτης: Αν οι ανύριζα έχουν συμφωνία, πρέπει να ακολουθήσουμε τις διαδικασίες για συνέδριο στο κόμμα μας. Δίνει δηλαδή το παρασύνθημα στις Βρυξέλλες, ασκώντας πίεση και στο εσωτερικό κι ενισχύοντας τις δυνάμεις του εξωτερικού που δε θα ήθελαν τη σύναψη συμφωνίας, υπογραφής καινούριου μνημονίου δηλαδή τώρα αλλά αργότερα, σε ακόμη πιο ασφυκτικές οικονομικά συνθήκες, ώστε από ανάγκη να μπουν και ακόμη χειρότεροι όροι. Όσο χειρότερα τα πράγματα με ανύριζα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες για επιστροφή Σαμαρά, αυτή είναι η στρατηγική που ακολουθείται. Όλοι οι διεθνείς θεσμοί για αυτό δουλεύουν, ο Σαμαράς έχει εξαιρετικές σχέσεις με Μέρκελ, Γιουνκέρ, Ραχόι και σία, και κυρίως τους έχει υποσχεθεί τον ουρανό με τα άστρα σε περίπτωση που επανέλθει στην εξουσία, όπου αν συμβεί αυτό θα καταπνιγεί μεμιάς το κλίμα του ευρωσκεπτικισμού παντού, Ποδέμος-Γκρίλο-Λεπέν θα ξεφουσκώσουν εν μια νυκτί και το έργο της συνέχισης της οικοδόμησης μιας Ευρώπης νεοφιλελεύθερης με δείκτες Gini που αγγίζουν σαραντάρια θα συνεχιστεί εις τον αιώνα τον άπαντα. Τώρα είναι η χρυσή τους ευκαιρία. Στοιχήματα δε βάζω κρυφοσυριζαίε.

Εδώ είναι το ζουμί. Και πράγματι τόση συμπυκνωμένη νεοδημοκρατική παπαρολογία είχα καιρό ν' ακούσω.
Το "ανύριζα" τί σημαίνει?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 05 Μάιος 2015, 10:16

Ρε μαλάκα χελώνε, έχει ξεφτιλιστεί η Μεγάλη Εθνική Παράταξη. Παλιότερα τα μέλη του κατεξοχήν κόμματος της αστικής τάξης, είχαν τουλάχιστον τα κοχόνες να ανταποκρίνονται σε στοιχήματα. Σήμερα μόνο παχιά λόγια και παπαρολογία και όταν τους ζητάς to put their money where their mouth is, σου την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και κορδελίτσες μπλε :D
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 05 Μάιος 2015, 10:57

Βασικά όταν βλέπω κυβερνητικούς να ασχολούνται με τα χάλια της αντιπολίτευσης, αγχώνομαι.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Μάιος 2015, 11:06

:LoL: Eκει συμφωνω ......εγω ομως ειμαι σιγουρος.

Δεν υπαρχει πολιτικο καστρο και στοχος που να μη μπορει ο Αλεξη να το κατακτησει πασει θυσια.
Ακομα και με την μεθοδο του Πυρρου.

Τερμα, θα τους γ...σει τους Ρωμαιοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 05 Μάιος 2015, 12:12

Alkiviades έγραψε:Ρε μλκ χελώνε, έχει ξεφτιλιστεί η Μεγάλη Εθνική Παράταξη. Παλιότερα τα μέλη του κατεξοχήν κόμματος της αστικής τάξης, είχαν τουλάχιστον τα κοχόνες να ανταποκρίνονται σε στοιχήματα. Σήμερα μόνο παχιά λόγια και παπαρολογία και όταν τους ζητάς to put their money where their mouth is, σου την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και κορδελίτσες μπλε :D

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει αρκετά λάθη σε οργανωτικό επίπεδο για να χαρακτηριστεί σε μόλις 6 χρόνια ύπαρξης ως Μεγάλη Εθνική Παράταξη, αλλά ο ενθουσιασμός σου προς αυτήν είναι συγκινητικός. Επίσης δεν έχω γραφεί ως μέλος εκεί, ούτε πουθενά αλλού. Στις φετινές πρόωρες εκλογές θα επιλέξω κάτι που δε θα κατέβαινε συνειδητά στις ευρωεκλογές από ιδεολογία.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 05 Μάιος 2015, 12:17

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
.

έτσι :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 05 Μάιος 2015, 12:20

Πεθύμησες τα φοιτητικά σου χρόνια Άλκη;
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 05 Μάιος 2015, 12:27

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Πεθύμησες τα φοιτητικά σου χρόνια Άλκη;

Η αντίστροφη μέτρηση στις σχέσεις μου με την ΟΝΝΕΔ ξεκίνησε όταν παρόντος του Βαγγέλα (ένας είναι ο Βαγγέλας) σε μια μπαρομάζωξη και ενώ όλοι τραγουδούσαν τον ύμνο, εγώ φώναζα με την γαιδουροφωνάρα μου "χέστην Ελλάδα, κάτω η θρησκεία, ζήτω η νέα δημοκρατία" :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Εγώ στα μαθητικά μου χρόνια ήμανε νουδούλης, δεν το κρύβω, εγώ άλλωστε σας το γνωστοποίησα, αλλιώς πως θα το ξέρατε?

Εσύ, πάλι, που είσαι ΣΗΜΕΡΑ νουδούλης τροφαντός και φανατικός, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παριστάνεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι.

Πέστο ελεύθερα ρε μαλάκα, πες "είμαι νουδούλης, είμαι λάτρης του πιτσαρά και θεωρώ τον μπουμπούκο μεγάλη πολιτική προσωπικότητα"...

...εδώ που λέμε, τα λες :haka: :haka: :haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 05 Μάιος 2015, 12:35

Alkiviades έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Πεθύμησες τα φοιτητικά σου χρόνια Άλκη;

Η αντίστροφη μέτρηση στις σχέσεις μου με την ΟΝΝΕΔ ξεκίνησε όταν παρόντος του Βαγγέλα (ένας είναι ο Βαγγέλας) σε μια μπαρομάζωξη και ενώ όλοι τραγουδούσαν τον ύμνο, εγώ φώναζα με την γαιδουροφωνάρα μου "χέστην Ελλάδα, κάτω η θρησκεία, ζήτω η νέα δημοκρατία" :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Εγώ στα μαθητικά μου χρόνια ήμανε νουδούλης, δεν το κρύβω, εγώ άλλωστε σας το γνωστοποίησα, αλλιώς πως θα το ξέρατε?

Εσύ, πάλι, που είσαι ΣΗΜΕΡΑ νουδούλης τροφαντός και φανατικός, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παριστάνεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι.

Πέστο ελεύθερα ρε μλκ, πες "είμαι νουδούλης, είμαι λάτρης του πιτσαρά και θεωρώ τον μπουμπούκο μεγάλη πολιτική προσωπικότητα"...

...εδώ που λέμε, τα λες :haka: :haka: :haka:

Δείξε μου ένα μήνυμα που να τα γράφει αυτά. Ένα, μόνο ένα, να μη σε δυσκολέψω. Για χιλιοστή φορά αναγκάζομαι να διευκρινίσω πράγματα που ένας άνθρωπος με τριψήφιο αριθμό IQ θα καταλάβαινε: Το ότι προβλέπω εγώ, ή άνθρωποι στον περίγυρο μου, ότι από την παρούσα κατάσταση θα αναδειχθεί ένα συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό δε συνεπάγεται θετικής άποψης απέναντι στα άτομα που κατά πάσα πιθανότητα θα το απαρτίσουν. Εκτιμήσεις κάνω εγώ και άλλοι άνθρωποι (ένας συγκεκριμένα, που το έχω εκφράσει πως είναι θετικά διακείμενος-και μπορεί να βρω και τον μπελά μου κιόλας γιατί μιλάω σε ένα φόρουμ για έναν τρίτο, αν τυχόν διαβάσει πως έχω μεταφέρει λεγόμενά του εδώ μέσα μπορεί να ενοχληθεί, ειδικά αν λάβουμε ως δεδομένο ότι επειδή είναι κομματόσκυλο τη μια φορά που μπήκε στο ΕΕΦ το έβριζε) και η νεκροψία θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι. νδ δεν ήμουν ποτέ και δε θα γίνω ποτέ. Σε αντίθεση με εσένα που κάποτε έπινες νερό στο ονοματάκι της.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 05 Μάιος 2015, 12:43

για μένα η ΝΔ είναι παρελθόν από την τρυφερή ηλικία των 20 ετών. Αυτό έγινε πριν από 27 χρόνια. Από το 1993 και μετά ψηφίζω ΚΚΕ δαγκωτό :D

Εσύ πάλι στηρίζεις την πιτσαρία ΣΗΜΕΡΑ.

Ε, έχει μια μικρή διαφορά, τόση δα :D :D :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”