Ανεπιβεβαίωτο ακόμα- Πέσιμο στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Re: Ανεπιβεβαίωτο ακόμα- Πέσιμο στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 29 Απρ 2015, 12:15

paralo έγραψε:Κώλ, οι "νοικοκυραιοι" και οι "απλυτοι" ειναι γτπ αντάμα.
Ειναι μια τηλεβιζιονική κατασκευή για λαϊκισμό.
Οπως οι ΠΑΣΟΚοι τρωνε ξυλο απο τα καλόπαιδα, ετσι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειχε καταδικασει ποτε επιθεση τους πριν βγει στην εξουσία.
Δεν καταλαβαινω κιολας γιατι τα χαφτετε αυτά τα πραγματα....ειναι πολύ ευκολα αναγνωρίσιμα.
Η πολιτική ευθυνη ΔΕΝ ειναι για ψηφους σε αυτη την περιπτωση, ειναι νομοθετικό gap που κανεις φωστηρας δεν ανακατευει τη σουπα.

Ειλικρινά δηλαδή, καταλαβαίνεις εσύ η ίδια (ο ίδιος, γουατέβερ) τι γράφεις? Διότι από τους πολλούς ακροβατισμούς, τα νοηματικά χάσματα, τα άκυρα συμπεράσματα άνευ καμίας τεκμηρίωσης... ο οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος χάνει την μπάλα λέμε :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 29 Απρ 2015, 12:16

Τα γραφεια της ΧΑ ηταν χαμηλα στα Εξαρχεια, κοντα στο Σταθμό Λαρισσης (αν δεν κανω λαθος...).
Αυτοι κι αν δεν ειχαν φαει ξύλο εκει κάτω.
Τοτε λεγανε οτι "ΝΑ! οι αντιεξουσιαστες ΔΕΝ ειναι φαστισταρια!!". Ουυυυυ, τι να σου πω.

Τι για οπαδους της ΑΕΚ γραφεται οτι ειναι...τι για αλβανους μαφιόζους...
Ιστοριες για αγριους εχει καταντησει η υποθεση. Ολοι αυτοί ειναι "νυκοκοιραιοι" μου λες?? Ημαρτον.

~~~~~~~~
Δεν ξερω τι ειναι...μαλλον κατι λίγο απο όλα. Καθε φορά που ενα κομμα προεκλογικά παιρνει τα καλόπαιδα με "καλό ματι" απλά λαϊκιζει. Κι εμεις το ψηφιζουμε ενα τετοιο κόμμα αντί να τους τα χώσουμε οτι υποτιμούν τη νοημοσυνη μας.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 29 Απρ 2015, 12:18

Δεν μπορώ να αποδεικνυω οτι ΔΕΝ ειμαι ελεφαντας ρε Αλκιβιαδη...
Για τα πρακτικα, ο Κώλντρον σε τρολλαρει οτι κανει πλακα με το φυλο μου. Γυναικα ειμα.
Οσο για τους ακροβατισμούς, ναι, εχεις δικιο κανω. Αν κατι ομως θες να το επεξηγησω δεν εχω πρόβλημα, καντο quote και ρωτα συγκεκριμενα τι θες. Γραφω πυκνογραμμενα , το ξερω, λογω πιεσης. Αλλά οχι ακυρότητες.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 29 Απρ 2015, 12:23

Οταν γράφεις οτι οι αντεξιουσιαστές "είναι φασισταριά", αυτό είναι όχι απλώς άκυρο, αλλά χοντρομαλακία. Μπορεί να είναι βλαμμένα, μπορεί να είναι γίδια, μπορεί να τους κάνει ότι θέλει η Ασφάλεια, αλλά φασισταριά δεν είναι. Φασισταριά είναι τα αβγά, φασισταριά είναι οι μισοί νεοδημοκράτες, μερικοί ανελίστες και λίγοι πασόκοι. Το να είσαι φαισταριό είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, όποιος κάνει μαλακίες δεν είναι φασίστας, μαλάκας είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 29 Απρ 2015, 12:30

Alkiviades έγραψε:Οταν γράφεις οτι οι αντεξιουσιαστές "είναι φασισταριά", αυτό είναι όχι απλώς άκυρο, αλλά χοντρομαλακία. Μπορεί να είναι βλαμμένα, μπορεί να είναι γίδια, μπορεί να τους κάνει ότι θέλει η Ασφάλεια, αλλά φασισταριά δεν είναι. Φασισταριά είναι τα αβγά, φασισταριά είναι οι μισοί νεοδημοκράτες, μερικοί ανελίστες και λίγοι πασόκοι. Το να είσαι φαισταριό είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, όποιος κάνει μαλακίες δεν είναι φασίστας, μαλάκας είναι.

Τι καλοπροαιρετος χρήστης του διαδικτυου....
Μου κανεις quote ενα Α μηνυμα μου και μου επιτιθεσαι και οταν σου ζητώ το λόγο "Γιατι λεω παπαριες" μου κανεις quote ενα δευτερο Β μηνυμα μου που το εγραψα μετεπειτα...Το συμπερασμα ειναι οτι ο χρηστης paralo γραφει παπαριές δλδ στο μυαλό του Αλκιβιάδη...; ( ο χρηστης δεν εχει θυληκό γενος στην γραμματικη)
Δεν καταφαινεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ επι προσωπικού μιλαμε και μιλάς ΠΑΝΤΑ επι των γεγονότων! Εξακριβωμενο!!
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 29 Απρ 2015, 12:36

paralo έγραψε:
Alkiviades έγραψε:Οταν γράφεις οτι οι αντεξιουσιαστές "είναι φασισταριά", αυτό είναι όχι απλώς άκυρο, αλλά χοντρομαλακία. Μπορεί να είναι βλαμμένα, μπορεί να είναι γίδια, μπορεί να τους κάνει ότι θέλει η Ασφάλεια, αλλά φασισταριά δεν είναι. Φασισταριά είναι τα αβγά, φασισταριά είναι οι μισοί νεοδημοκράτες, μερικοί ανελίστες και λίγοι πασόκοι. Το να είσαι φαισταριό είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, όποιος κάνει μαλακίες δεν είναι φασίστας, μαλάκας είναι.

Τι καλοπροαιρετος χρήστης του διαδικτυου....
Μου κανεις quote ενα Α μηνυμα μου και μου επιτιθεσαι και οταν σου ζητώ το λόγο "Γιατι λεω παπαριες" μου κανεις quote ενα δευτερο Β μηνυμα μου που το εγραψα μετεπειτα...Το συμπερασμα ειναι οτι ο χρηστης paralo γραφει παπαριές δλδ..; ( ο χρηστης δεν εχει θυληκό γενος στην γραμματικη)
Δεν καταφαινεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ επι προσωπικού και μιλάς ΠΑΝΤΑ επι των γεγονότων! Εξακριβωμενο!!

Τι παναπεί επί προσωπικού, σχολιαζω τα γραφόμενα σου. Αμα δεν θέλεις να σχολιάζονται τα γραφόμενα σου, δεν γράφεις. Εγώ δεν παραπονιέμαι όταν σχολιάζουν τα γραφόμενα μου, καλό είναι να το συνηθίσεις.

Στο πρώτο σχολίασα τον απολύτως χαοτικό τρόπο γραφής σου, που δεν βοηθά να γίνονται κατανοητά αυτά που γράφεις.

Στο δεύτερο σχολίασα κάτι που έγινε απολύτως κατανοητό, ότι πιστεύεις ότι τα μπάχαλα είναι "φασισταριά", η ίδια ρητορική (αν θες) που χρησιμοποιούν οι διάφοροι μπουμπουκοι, βοθρίδηδες και λοιπά νεοφίλ και φασιστικά ξεράσματα.

Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός :D

Και αν νομίζεις ότι σου κάνω bullying... καλώς νομίζεις :s_cool Ειδικότης μου το πχορουμικό bullying :haka:
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 29 Απρ 2015, 12:50

Μπουλινγκ στον ψάρακα.. Μαλιστα.
Εμενα απο την αλλη, ψιλοχεστηκα για το τι νομιζει ο καθενας (σας) προσωπικα και προτιμώ να συνδιαλεγομαι με καποιον που ανεβαζει κανα λινκ...καμια εικόνα...με καποιον που τεσπα αποδεικνυει ΚΑΤΙ απο οσα τοποθετειται.
Ειναι μαλλον απιθανο δλδ να μπώ για να γραψω επι προσωπικού για καποιον (ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω). Θα φανει στην πορεια αυτό βεβαια...αλλά συνηθως ετσι συμμετεχω. Οποτε, ας ξαναγυρισουμε στον διαλογο με τον Κωλντρον .

:ciao5: :ciao5:
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 29 Απρ 2015, 12:51

paralo έγραψε:Κώλ, οι "νοικοκυραιοι" και οι "απλυτοι" ειναι γτπ αντάμα.
Ειναι μια τηλεβιζιονική κατασκευή για λαϊκισμό.
Οπως οι ΠΑΣΟΚοι τρωνε ξυλο απο τα καλόπαιδα, ετσι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειχε καταδικασει ποτε επιθεση τους πριν βγει στην εξουσία.
Δεν καταλαβαινω κιολας γιατι τα χαφτετε αυτά τα πραγματα....ειναι πολύ ευκολα αναγνωρίσιμα.
Η πολιτική ευθυνη ΔΕΝ ειναι για ψηφους σε αυτη την περιπτωση, ειναι νομοθετικό gap που κανεις φωστηρας δεν ανακατευει τη σουπα.

Δεν κάνει μπούλινγκ ο συμπαθής κρητικόγατος, απλά είναι χιουμορίστας, με τον δικό του τρόπο. Αν τον συνηθίσεις, θα τον συμπαθήσεις πολυ.
Πάντως ΟΝΤΩΣ δεν βγαίνει νόημα από το παραπάνω.
Tί τιλεβιζιονική κατασκευή για λαϊκισμό? Τί εννοείς μ' αυτό? Οτι δεν υπάρχουν οι άπλυτοι και οι νοικοκυραίοι? Φυσικά και υπάρχουν, και ζούν ανάμεσά μας, και τρέχουν να ψηφίσουν στις εκλογές, να βγάλουν το πασοκ ή την νουδού τηζ καρδιάζ μαζ.

Τεσπα, μόρ λέητερ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 29 Απρ 2015, 13:04

Ναι, οι χαρακτηρισμοί αυτοι "απλυτοι" και νοικοκυραιοι" ειναι για οτι προωθηθηκε απο τα μιντια. Μου φαινεται δλδ λιγο ..χαζο κιολας.
ΕΙναι πολύ ευκολο να εχεις μια γκαρσονιερα στα Εξαρχεια και να μενεις σε αλλη περιοχή. Τα καλόπαιδα αυτα δεν μενουν Εξαρχεια σαν μονιμη κατοικια (που δηλωνεται στην Εφορια και ειναι ευκολο να bρεθει ποιος μενει πού για να τους πιάσουν).
Οι φραση "νοικοκυραιοι" ειναι παπαρια της Τρεμη απο το δελτιο ειδησεων πριν ο Καραμαλης χασει τις εκλογες. Και μπηκε η ταμπελιτσα ετσι αγογγυστα.
Τωρα? Που κανουν καταλλειψη στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΑ? Πού ειναι το ΠΑΣΟΚ και οι "νοικοκυραιοι"; Αφου η Α'Αθηνας Συριζα εβγαλε πρωτο κομμα! (το γραφει στο λινκ που εβαλα)

Δεν μου στεκει σαν επιχειρημα ο διυσμός "απλυτος" και "νοικοκυραιος".Το απεδειξε η πορεια δλδ, δεν μυρισα τα νυχια μου.
("απλυτοι" ειναι και οι μεταλαδες...με αυτη την εννοια ειναι misfolded concept)
0 .
#ccc

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 29 Απρ 2015, 13:56

Τελικα δεν ειπατε ομως.
Καλα αντεδρασε ο φοβεροτερος Υποικ του πλανητη, η οχι? :)
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”