paralo έγραψε:Alkiviades έγραψε:Οταν γράφεις οτι οι αντεξιουσιαστές "είναι φασισταριά", αυτό είναι όχι απλώς άκυρο, αλλά χοντρομαλακία. Μπορεί να είναι βλαμμένα, μπορεί να είναι γίδια, μπορεί να τους κάνει ότι θέλει η Ασφάλεια, αλλά φασισταριά δεν είναι. Φασισταριά είναι τα αβγά, φασισταριά είναι οι μισοί νεοδημοκράτες, μερικοί ανελίστες και λίγοι πασόκοι. Το να είσαι φαισταριό είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, όποιος κάνει μαλακίες δεν είναι φασίστας, μαλάκας είναι.
Τι καλοπροαιρετος χρήστης του διαδικτυου....
Μου κανεις quote ενα Α μηνυμα μου και μου επιτιθεσαι και οταν σου ζητώ το λόγο "Γιατι λεω παπαριες" μου κανεις quote ενα δευτερο Β μηνυμα μου που το εγραψα μετεπειτα...Το συμπερασμα ειναι οτι
ο χρηστης paralo γραφει παπαριές δλδ..; ( ο χρηστης δεν εχει θυληκό γενος στην γραμματικη)
Δεν καταφαινεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ επι προσωπικού και μιλάς ΠΑΝΤΑ επι των γεγονότων! Εξακριβωμενο!!
Τι παναπεί επί προσωπικού, σχολιαζω τα γραφόμενα σου. Αμα δεν θέλεις να σχολιάζονται τα γραφόμενα σου, δεν γράφεις. Εγώ δεν παραπονιέμαι όταν σχολιάζουν τα γραφόμενα μου, καλό είναι να το συνηθίσεις.
Στο πρώτο σχολίασα τον απολύτως χαοτικό τρόπο γραφής σου, που δεν βοηθά να γίνονται κατανοητά αυτά που γράφεις.
Στο δεύτερο σχολίασα κάτι που έγινε απολύτως κατανοητό, ότι πιστεύεις ότι τα μπάχαλα είναι "φασισταριά", η ίδια ρητορική (αν θες) που χρησιμοποιούν οι διάφοροι μπουμπουκοι, βοθρίδηδες και λοιπά νεοφίλ και φασιστικά ξεράσματα.
Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός
Και αν νομίζεις ότι σου κάνω bullying... καλώς νομίζεις

Ειδικότης μου το πχορουμικό bullying