Τί είπε ο Νεοαπατεώνας Τσίπρας;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Τί είπε ο Νεοαπατεώνας Τσίπρας;

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Απρ 2015, 18:15

Diadochos έγραψε:Μπάτχερτ! Μπουμπουκίστας! Οοουυυυυύργκαααα!

Μέσα σε τρεις μήνες οι ροζ απατεώνες έχουν πάρει σχεδόν όλο το προεκλογικό τους πρόγραμμα πίσω. Και αυτό όσο αντιστέκονται με υπερηφάνια, πριν καν έρθουν σε έντιμο συμβιβασμό με τους Γερμανούς και αναγκαστούν να πάρουν μέτρα στ αλήθεια.

Ροζ αλητεία.

Το μπατχερντ θα το έχουν όσοι καρμοίρηδες θα πάνε να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και φόρους χωρίς αφορολόγητο και φέτος, και του χρόνου και παραχρόνου κατά πως φαίνεται

Οι Γερμανοί είναι καλοί, την Μέρκελ δεν την γνώριζα προσωπικά...αλλά μόλις την έμαθα "δεν είναι τυχαίο που είναι τόσα χρόνια καγκελάριος".

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, Γκο μπακ Μερκελ

Go back

:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

Ευτυχώς ήμουν επιφυλακτικός με τους απατεώνες.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Απρ 2015, 18:28

Ησουν δεν ησουν πολλα τα σκαμπιλια και ζαλισαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2015, 18:33

Kauldron έγραψε:Αν εσύ περίμενες να βγείς απ' αυτήν την κατάσταση σε 1 μέρα, τότε συγγνώμη αλλά το λάθος είναι δικό σου. Δεν μπορείς ΑΜΕΣΑ να βγείς απ' αυτήν την κατάσταση (κι αν το υποσχέθηκε, προεκλογικές μπαρούφες ήταν) χωρίς να πάθεις μεγάλες ζημιές.

Ε αυτο υποσχοταν,τι λεμε τοσο καιρο.Αν εβγαινε λεγοντας τα τωρινα,θα κατηγορουσα μονο τους ψηφοφορους.

Με το να πληρώνει το ΔΝΤ και να λέει "θα δούμε" για την Ε.Ε. (που άλλωστε έχει το μεγαλύτερο μερίδιο)

Α το ΔΝΤ δεν ειναι 'τοκογλυφος' δλδ :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
alekhine
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό alekhine » 28 Απρ 2015, 19:30

mitsokollias έγραψε:Τίποτα πρωτότυπο δεν θα δούμε ,πέρα από το 3ο μνημόνιο ,όπως ακριβώς αναμενόταν αφού δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτε διαφορετικό. Ολη η βαβούρα έγινε για να έχουν να λένε ότι προσπάθησαν.
Από εκεί και πέρα συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε ότι οι πολλοί ψήφισαν Τσίπρα ,για να φύγουν απλά οι προηγούμενοι και για κανέναν άλλο λόγο. Αντίστοιχα θα ψηφίσει κάτι άλλο (όχι όμως Σαμαρά),για να φύγουν οι νυν αν παραπογοητεύσουν. Αλλά αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου.

αυτο ακριβως

ας γραψω κι εγω δυο πραγματα για την συνεντευξη οπως παρατεθηκαν εδω(την εκπομπη δεν την ειδα)

Κάναμε λάθη γιατί μας παραπλάνησαν, όπως συνέβη στις 18 του Φλεβάρη, όταν η ΕΚΤ πήρε μια απόφαση που δεν στέκει ηθικά και πολιτικά, τόνισε ο πρωθυπουργός και επεσήμανε ότι με την απόφαση εκείνη, αποκλείστηκε η δυνατότητα των συστημικών τραπεζών να αναχρηματοδοτούν την Γενική Κυβέρνηση. «Όταν θέσαμε εγώ στον κύριο Ντάισελμπλουμ και ο κύριος Βαρουφάκης στο Eurogroup το θέμα αυτό, πήραμε την δέσμευση ότι θα αποκατασταθεί το λάθος αυτό. Το λάθος μας ήταν ότι πήραμε προφορική δέσμευση και όχι γραπτή» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

αυτο δειχνει ερασιτεχνισμο

ενδιαφερον θαχε να ρωτησει καποιος τον Νταισενμπλουμ αν ισχυει κατι τετοιο
οχι επειδη θα το παραδεχτει,αλλα ενδεχομενως να επηρεασει την σταση του ιδιου και των υπολοιπων αναλογα με το το ισχυει

«Eάν η χώρα κινηθεί το επόμενο διάστημα σε ομαλό πλαίσιο και πιάσουμε τους στόχους μας για πρωτογενές πλεόνασμα 1,2% και ανάπτυξη 1,4%, πιστεύουμε να μπορέσουμε στο δεύτερο εξάμηνο να δούμε το θέμα του ΕΝΦΙΑ, είπε ο Πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Εάν δεν το καταφέρουμε αυτό και θέλω να είμαι ειλικρινής δεν θα είναι θέμα τρόικας, θα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Δεν θα μπορέσουμε»

Ακολούθως τόνισε: «Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ συνεπώς και του αφορολόγητου, έχει να κάνει με την πορεία της οικονομίας και τις δυνατότητες που θα έχουμε να μπορέσουμε ανταποκριθούμε στους στόχους μας. Αλλιώς θα πάει για το 2016»

πολυ κρισιμο σημειο αυτο

αν παιξει ΕΝΦΙΑ και φετος χανει πολλους ποντους η κυβερνηση....δεν το δινει σιγουρο παντως οτι θα συνεχιστει

«Εάν βρεθώ στη δύσκολη θέση -που δεν το ελπίζω γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν θα έχει στην Ευρώπη όφελος από τη ρήξη- να έχω συμφωνία που με βγάζει από τα όρια που μου έχει δώσει η λαϊκή εντολή, δεν έχω άλλο αποκούμπι εκτός του λαού. Προφανώς, όχι με εκλογές. Ποιος ο λόγος να πάμε σε εκλογές;»

δευτερο σημαντικο σημειο

αν γινει δημοψηφισμα ουσιαστικα μιλαμε για παραδοχη αποτυχιας

το ξερει ο Τσιπρας και νομιζω οτι θα προσπαθησει να το αποφυγει

για τις εκλογες εχει απολυτο παντως

εκλογες θελουν μονο ο Σαμαρας(μηπως γινει κανενα ατυχημα και τις κερδισει) και οσοι σκεφτονται με λογικες γηπεδου

Με τους εταίρους διαφωνούμε στο ασφαλιστικό, διαφωνούμε στην περικοπή των συντάξεων, έχουμε θέμα με τα εργασιακά, εκτός από τις ομαδικές απολύσεις, θέλουμε να αποκαταστήσουμε τις εργασιακές σχέσεις, αλλά και να αποκαταστήσουμε τον κατώτατο μισθό, κάτι που θα γίνει σταδιακά, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Διαφωνούμε στο ΦΠΑ κι αυτά δεν είναι καπρίτσια, ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας: «Δεν θέλουμε οριζόντια μέτρα», ενώ τόνισε πως υπάρχει η σκέψη της επιβολής φόρου «πολυτελούς διανυκτέρευσης».
«Εχουμε προτείνει, ειδικά στα νησιά που υπάρχει μεγάλη κίνηση, να βάλουμε την υποχρέωση η συναλλαγή πάνω από 50 ή 70 ευρώ να γίνεται μόνο με πιστωτική κάρτα».

δηλαδη διαφωνουμε σχεδον στα παντα

αυτο παντως με την πιστωτικη για πανω απο 70 ευρω το βρισκω εξαιρετικη ιδεα αλλα δεν βλεπω πως θα εφαρμοστει

"Το να είναι κανείς στις λίστες -γιατί μόνο εκεί βρίσκεται- μιας γραμματείας ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος δεν επιβαρύνει οικονομικά κανέναν" διευκρίνισε ο Πρωθυπουργός για το θέμα των «αιωνίων φοιτητών» ενώ πρόσθεσε: "Μεγαλύτερο πρόβλημα και κλίμα αρνητικό έκαναν τα ρουσφέτια του κ. Λοβέρδου που έκανε μετεγγραφές και έκλεισαν περιφερειακές σχολές".

επισης σωστος
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Απρ 2015, 19:31

exomotis έγραψε:Ησουν δεν ησουν πολλα τα σκαμπιλια και ζαλισαν.

περίεργο, 2 λέξεις απάντηση
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Απρ 2015, 19:40

Metranion έγραψε:
exomotis έγραψε:Ησουν δεν ησουν πολλα τα σκαμπιλια και ζαλισαν.

περίεργο, 2 λέξεις απάντηση

Αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού απάντηση ,πες καλύτερα.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Απρ 2015, 19:58

Mπα αυτος ειναι σαν εσας.
Λεει πολλα και ασυναρτητα.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Απρ 2015, 20:14

alekhine έγραψε:
mitsokollias έγραψε:Τίποτα πρωτότυπο δεν θα δούμε ,πέρα από το 3ο μνημόνιο ,όπως ακριβώς αναμενόταν αφού δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτε διαφορετικό. Ολη η βαβούρα έγινε για να έχουν να λένε ότι προσπάθησαν.
Από εκεί και πέρα συνεχίζετε να μην καταλαβαίνετε ότι οι πολλοί ψήφισαν Τσίπρα ,για να φύγουν απλά οι προηγούμενοι και για κανέναν άλλο λόγο. Αντίστοιχα θα ψηφίσει κάτι άλλο (όχι όμως Σαμαρά),για να φύγουν οι νυν αν παραπογοητεύσουν. Αλλά αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου.

αυτο ακριβως

ας γραψω κι εγω δυο πραγματα για την συνεντευξη οπως παρατεθηκαν εδω(την εκπομπη δεν την ειδα)

Κάναμε λάθη γιατί μας παραπλάνησαν, όπως συνέβη στις 18 του Φλεβάρη, όταν η ΕΚΤ πήρε μια απόφαση που δεν στέκει ηθικά και πολιτικά, τόνισε ο πρωθυπουργός και επεσήμανε ότι με την απόφαση εκείνη, αποκλείστηκε η δυνατότητα των συστημικών τραπεζών να αναχρηματοδοτούν την Γενική Κυβέρνηση. «Όταν θέσαμε εγώ στον κύριο Ντάισελμπλουμ και ο κύριος Βαρουφάκης στο Eurogroup το θέμα αυτό, πήραμε την δέσμευση ότι θα αποκατασταθεί το λάθος αυτό. Το λάθος μας ήταν ότι πήραμε προφορική δέσμευση και όχι γραπτή» επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

αυτο δειχνει ερασιτεχνισμο

ενδιαφερον θαχε να ρωτησει καποιος τον Νταισενμπλουμ αν ισχυει κατι τετοιο
οχι επειδη θα το παραδεχτει,αλλα ενδεχομενως να επηρεασει την σταση του ιδιου και των υπολοιπων αναλογα με το το ισχυει

«Eάν η χώρα κινηθεί το επόμενο διάστημα σε ομαλό πλαίσιο και πιάσουμε τους στόχους μας για πρωτογενές πλεόνασμα 1,2% και ανάπτυξη 1,4%, πιστεύουμε να μπορέσουμε στο δεύτερο εξάμηνο να δούμε το θέμα του ΕΝΦΙΑ, είπε ο Πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Εάν δεν το καταφέρουμε αυτό και θέλω να είμαι ειλικρινής δεν θα είναι θέμα τρόικας, θα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Δεν θα μπορέσουμε»

Ακολούθως τόνισε: «Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ συνεπώς και του αφορολόγητου, έχει να κάνει με την πορεία της οικονομίας και τις δυνατότητες που θα έχουμε να μπορέσουμε ανταποκριθούμε στους στόχους μας. Αλλιώς θα πάει για το 2016»

πολυ κρισιμο σημειο αυτο

αν παιξει ΕΝΦΙΑ και φετος χανει πολλους ποντους η κυβερνηση....δεν το δινει σιγουρο παντως οτι θα συνεχιστει

«Εάν βρεθώ στη δύσκολη θέση -που δεν το ελπίζω γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν θα έχει στην Ευρώπη όφελος από τη ρήξη- να έχω συμφωνία που με βγάζει από τα όρια που μου έχει δώσει η λαϊκή εντολή, δεν έχω άλλο αποκούμπι εκτός του λαού. Προφανώς, όχι με εκλογές. Ποιος ο λόγος να πάμε σε εκλογές;»

δευτερο σημαντικο σημειο

αν γινει δημοψηφισμα ουσιαστικα μιλαμε για παραδοχη αποτυχιας

το ξερει ο Τσιπρας και νομιζω οτι θα προσπαθησει να το αποφυγει

για τις εκλογες εχει απολυτο παντως

εκλογες θελουν μονο ο Σαμαρας(μηπως γινει κανενα ατυχημα και τις κερδισει) και οσοι σκεφτονται με λογικες γηπεδου

Με τους εταίρους διαφωνούμε στο ασφαλιστικό, διαφωνούμε στην περικοπή των συντάξεων, έχουμε θέμα με τα εργασιακά, εκτός από τις ομαδικές απολύσεις, θέλουμε να αποκαταστήσουμε τις εργασιακές σχέσεις, αλλά και να αποκαταστήσουμε τον κατώτατο μισθό, κάτι που θα γίνει σταδιακά, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Διαφωνούμε στο ΦΠΑ κι αυτά δεν είναι καπρίτσια, ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας: «Δεν θέλουμε οριζόντια μέτρα», ενώ τόνισε πως υπάρχει η σκέψη της επιβολής φόρου «πολυτελούς διανυκτέρευσης».
«Εχουμε προτείνει, ειδικά στα νησιά που υπάρχει μεγάλη κίνηση, να βάλουμε την υποχρέωση η συναλλαγή πάνω από 50 ή 70 ευρώ να γίνεται μόνο με πιστωτική κάρτα».

δηλαδη διαφωνουμε σχεδον στα παντα

αυτο παντως με την πιστωτικη για πανω απο 70 ευρω το βρισκω εξαιρετικη ιδεα αλλα δεν βλεπω πως θα εφαρμοστει

"Το να είναι κανείς στις λίστες -γιατί μόνο εκεί βρίσκεται- μιας γραμματείας ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος δεν επιβαρύνει οικονομικά κανέναν" διευκρίνισε ο Πρωθυπουργός για το θέμα των «αιωνίων φοιτητών» ενώ πρόσθεσε: "Μεγαλύτερο πρόβλημα και κλίμα αρνητικό έκαναν τα ρουσφέτια του κ. Λοβέρδου που έκανε μετεγγραφές και έκλεισαν περιφερειακές σχολές".

επισης σωστος

Δεν μου αρεσουν οι απολυτοτητες που μαλιστα φοβουνται λογω μιας θεσης τους ισως, και θελουν να το παιζουν Κασσανδρες.
Θα δουμε λοιπον το μελλον , και τοτε θα κρινουμε το τι και πως.
Η θεσεις του ομως χθες και η σταση του ηταν εξαιρετικη.
Εαν αυτο πικραινει μερικους που αλλα περιμεναν , τι να κανουμε τωρα?
Αυτο που πρεπει να καταλαβουν πολλοι που το παιζουν ανοιχτα μυαλα ειναι ενα.
Ηδη πετυχε χωρις καν να εχει τελειωσει ακομα το παιχνιδι.
Αυτο συμβαινει γιατι οι αλλοι ειναι τοσο καμμενοι ωστε και η αντισταση που δειχνει, και η οποια επιτυχια υπαρξει , θα την καρπωθει πολλαπλα για πολλα χρονια.

Η λογικη αυτο λεει.

Ο παραλογισμος ,τα υπολοιπα.

Εγω δεχομαι ομως κατι που κανενας δεν εγραψε ποτε.
Ο Αλεξης ειναι ο μοναδικος που μπορει να ελεγξει λαικες αντιδρασεις.
Εαν αυτο λεει κατι πολιτικα, σε αυτους που εχουν το IQ να το κατανοησουν , παει καλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Απρ 2015, 20:22

Λες και είδαμε άλλη συνέντευξη οι υπόλοιποι.

ΕΝΦΙΑ

Τέλος συζήτησης.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Απρ 2015, 20:25

Όταν ο Ρόκο τα βάζει με τη λογική ,τόσο χειρότερο για τη λογική :nono: :nono:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”