Γονέας 1 και γονέας 2

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Γονέας 1 και γονέας 2

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Ιαν 2024, 13:57

pluton έγραψε:Μπορεί εσύ να μη πιστεύεις τις προφητείες εγώ τις πιστεύω.

Έρμαιο αντικείμενο στα χέρια των μαυροφορεμένων μουσάτων πρακτόρων της Μόσκας :nono:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιαν 2024, 14:52

pluton έγραψε:Εκεί λοιπόν που πρωτοεφαρμόστηκε δείτε τα αποτελέσματα:

Έρευνα ΗΠΑ: Υψηλότερος ο κίνδυνος αυτοκτονίας για ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους εφήβους

Αυτό πως αποτελεί επιχείρημα κατά της υιοθεσίας? Τα ομοφυλόφιλα παιδιά αυτοκτονούν γιατί δέχονται εκφοβισμό από ανθρώπους με τις δικές σου απόψεις και όχι επειδή έλκονται σεξουαλικά από άτομα του ίδιου φύλου.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιαν 2024, 14:58

Προέλλην έγραψε:Το ίδια ισχύουν και για τις παρένθετες μητέρες. Όποιος πιστεύει ότι απο τον άλλο μήνα θα αρχίσουν να παντρεύονται μαζικά οι γκέι και να μπαίνουν σε διαδικασίες παρένθετης μητρώτητας, μάλλον φαντάζεται πράγματα.

Πάντως το να ''παραγγέλνουν'' παιδιά που δεν θα γνωρίσουν ποτέ την βιολογική τους μάνα λες και είναι φαγητό από το efood είναι σιχαμερό. Ελπίζω να μην επιτραπεί. Την ίδια γνώμη έχω και για τις τράπεζες σπέρματος για τα στρέιτ ζευγάρια.

Όλα αυτά όμως δεν είναι τίποτε άλλο παρά αλεύρι στον μύλο των πρακτόρων της δυστοπικής μόσχας στην πάγια προσπάθειά της να φουντώσει τον διχασμό στις δυτικές κοινωνίες μέσω ψυχολογικών επιχειρήσων. Οι ρώSSοι ιμπεριαληστές μακελεύουν τους λαούς της ανατολικής Ευρώπης και τον ίδιο τους τον λαό, παράλληλα φαντασιώνονται τις επόμενες εισβολές εκεί που σχεδιάσμένα παλαιότερα είχαν σπείρει μειονότητές τους πχ Βαλτικές χώρες, με σαφή απώτερο στόχο να ποδηγετήσουν όλη την Ευρώπη, αλλά τα ημιδυτικά χάπατα της Βλακανικής ασχολούνται με γκέι τρίχες.

Ρε ΠροΑρίστο ήμαρτον. Ανέκαθεν υπήρχε ομοφοβικό ρεύμα. Η ομοφοβία ήταν το στάνταρ σε όλες τις ανθρώπινες κοινωνίες μέχρι πριν μερικές δεκαετίες. Δεν το δημιούργησε κανένας Πούτιν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιαν 2024, 15:00

Προέλλην έγραψε:Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Αυτά τα μεταφυσικά τα πιστεύουν μόνο τα κακόμοιρα θύματα της πουτλερικής προπαγάνδας, πχ πιστεύουν ότι θα τους χαρίσουν την Πόλη, κτλ. Ας είναι καλά οι πράκτορες της ρωσίας που έχουν παρεισφρήσει στο Άγιο Όρος και τόσες δεκαετίες έχουν διεξάγει μεθοδική προπαγάνδα.

Δηλαδή είναι μεταφυσικό αυτό που λέει ο Πλούτων ενώ εσύ που λες ότι το συμφέρον της Ελλάδας θα είναι με την δύση εις τον αιώνα των αιώνων και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είσαι διαλεκτικός? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Ιαν 2024, 16:44

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εκεί λοιπόν που πρωτοεφαρμόστηκε δείτε τα αποτελέσματα:

Έρευνα ΗΠΑ: Υψηλότερος ο κίνδυνος αυτοκτονίας για ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους εφήβους

Αυτό πως αποτελεί επιχείρημα κατά της υιοθεσίας? Τα ομοφυλόφιλα παιδιά αυτοκτονούν γιατί δέχονται εκφοβισμό από ανθρώπους με τις δικές σου απόψεις και όχι επειδή έλκονται σεξουαλικά από άτομα του ίδιου φύλου.

Σε πολλά από αυτά που έγραψες στα ποστ σου συμφωνώ.

Να σε ρωτήσω στο νηπιαγωγείο ένα πρό σχολικό παιδάκι θα πει :

,, Η μαμά μου είναι όμορφη, την δική σου μαμά δεν την έχω δει είναι όμορφη; ,,

Το νηπιακι που έχει δύο π@υστηδες για γονείς τι θα απαντήσει;

Ποιός προκαλεί φόβο στα παιδιά αυτά; Η ίδια η φύση ορίζει ότι υπάρχει μαμά με μ@υνακι και μπαμπάς με αρχ@δια, όταν και η μαμά και ο μπαμπάς κατουράνε όρθιοι αρχίζουν οι ερωτήσεις, αρχίζουν οι στεναχώριες, αρχίζουν οι αυτοκτονίες.

FB_IMG_1705071960182.jpg

Εγώ έχω πιάσει τον πατέρα μου να φυστικωνει την μάνα μου, Ε! Και τι έγινε; Αν όμως έπιανε ένα παιδί π@υστηδων τον ,,μπαμπά,, να φυστικωνει την ,,μαμά,, τότε οι ερωτήσεις έχουν άλλη διάσταση.

Και μιας και είπα αυτά περί φυστικωματος άκου και κάτι που ήταν πραγματικότητα στο σύνολο του πληθυσμού πριν μερικές δεκαετίες.

Πολλές φορές κοιμόντουσαν πολυμελεις οικογένειες σε ένα δωμάτιο όλη η οικογένεια στρωματσαδα, παιδιά και γονείς όλοι μαζί, το πρωί τα στρώματα μαζευοντουσαν για να αδειάσει το δωμάτιο.... Σε μια τέτοια φάση έγινε ο έξεις διάλογος:

Μη με σκουντας ρε.
Δεν σε σκουντω εγώ, ο μπαμπάς σκουντα την μαμά.

stromatsada.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Ιαν 2024, 17:07

Συγγνώμη αυτό το νήμα με αρχικό ποστ ομοφυλόφιλα ζευγάρια και παιδεραστία πώς συνδέεται;

Για να μη μιλήσω για την μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος από την πλευρά του νηματοθέτη.

Ως συνήθως η γνωστή τακτική του Πλούτωνα ...κάνει μια γύρα στο ίντερνετ... τσακώνει τις απόψεις που εξυπηρετούν τη δική του και τις πετάει εδώ.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Ιαν 2024, 17:08

bizeli έγραψε:Συγγνώμη αυτό το νήμα με αρχικό ποστ ομοφυλόφιλα ζευγάρια και παιδεραστία πώς συνδέεται;

Για να μη μιλήσω για την μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος από την πλευρά του νηματοθέτη.

Ως συνήθως η γνωστή τακτική του Πλούτωνα ...κάνει μια γύρα στο ίντερνετ... τσακώνει τις απόψεις που εξυπηρετούν τη δική του και τις πετάει εδώ.

Πάλι εγώ φταίω;

Τίποτα καλό δεν κάνω; (παρά τις προσπάθειες μου)
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Ιαν 2024, 17:13

pluton έγραψε:Πάλι εγώ φταίω;

Τίποτα καλό δεν κάνω;

Δικό σου νήμα είναι εσύ το "χτίζεις" κατά πώς σε βολεύει.
Εγώ τα γράφω; Εσύ τα γράφεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Ιαν 2024, 17:16

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Πάλι εγώ φταίω;

Τίποτα καλό δεν κάνω;

Έλα πες μου τι ακριβώς δεν σου άρεσε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Ιαν 2024, 17:28

pluton έγραψε:
bizeli έγραψε:

Έλα πες μου τι ακριβώς δεν σου άρεσε;

Είπα η μονόπλευρη παρουσίαση του θέματος με απόψεις που εξυπηρετούν μόνο τη δική σου.

Δεν σε ενδιαφέρει να προσεγγίσεις το θέμα σωστά. Βασικά δε σε ενδιαφέρει καν να προσεγγίσεις το θέμα.
Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι την ήδη διαμορφωμένη άποψη που έχεις να την ενισχύσεις με παρόμοιες απόψεις που βρίσκεις στο ίντερνετ για να επιβεβαιωθείς κι εμείς σαν καλά παιδάκια νομίζεις ότι θα τις υιοθετήσουμε ή θα δούμε την πραγματικότητα κατάματα.

Λες και αυτές οι απόψεις που μας μεταφέρεις από τρίτους είναι τίποτα αυθεντίες να πούμε...

Ή απλά μπορεί να θες να εκφράσεις το μίσος σου σε οτιδήποτε διαφορετικό δεν ταιριάζει στις ιδεοληψίες σου.
Το αν υπάρχει μια προβληματική και κάποιες ενστάσεις σε μια κατάσταση πάντα είναι ανοιχτό το έδαφος για συζήτηση.
Αλλά όχι με τη βάση που το ξεκινάς εσύ.
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”