Αιματηρή καταδίωξη 16χρονου οδηγού στη Θεσσαλονίκη

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αιματηρή καταδίωξη 16χρονου οδηγού στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Δεκ 2022, 13:16

pluton έγραψε:Ανοησίες, όταν κάνει καταδίωξη η αστυνομία δεν ξέρει την ώρα της καταδίωξης την ηλικία των εγκληματιών, ούτε την επικινδυνότητα τους.

Όταν δε τρεις μοτοσυκλέτες βλέπουν δύο φορές απόπειρα εμβολισμού, έχουν υποχρέωση να κάνουν χρήση όπλων, και στα επεισόδια που γίνονται στους γύφτο μαχαλάδες και εκεί πρέπει να γίνει χρήση όπλων, δεν είναι δυνατόν να καίνε και να ριμάζουν τις περιουσίες του κόσμου.

Τέλος θέλω να συγχαρώ τους άνδρες της ΕΛΑΣ που σταμάτησαν τους ληστές.

συμμερίζομαι την άποψή σου αγαπητέ και σε ερωτώ:

πρέπει να αποφασίσουμε τι αστυνομία θέλουμε ή όχι;
θέλουμε γκαίουλες και κρυφοαδελφές για μπάτσους ή θέλουμε καουμπόυδες της προκοπής

Και εξηγούμαι,
τώρα πια οι περίπου απο 50 με 60ήντα έχουν περάσει σαν γενιά απο την μεριά του διαεκδικητή της ζωής στη μεριά του κατεστημένου. Του συστήματος, γιατί εμείς έχουμε πλέον πιάσει τα πόστα. Κάτι λελέδες σαν τον πορδέλλην είναι λοιπόν τα επόμενα λουλάκια που θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη, θέλουν δηλ να μας ανατρέψουν.
Ποιους εμάς τώρα ε;
που εμείς οι 50 με 60 είμαστε που δουλέψαμε τόσα χρόνια και κοπιάσαμε και έρχονται τώρα τα τσουτσέκια και σου λένε σήκω απο την καρέκλα να κάτσω εγώ.
Τι λες ρε τσόγαλνε;
Σε όλη αυτή τη διαμάχη όμως εμείς που είμαστε το κατεστημένο έχουμε σύμμαχο που μας προστατεύει από τους σαραντάρηδες επαναστατημένους, τα μπαχαλοαναρχικάκια , τους κομουνιστές, τους αναρχικούς τις πουτάνες και δεν είναι άλλος απο την αστυνομία.
Αρα λοιπόν η απάντηση είναι απλή
θέλουμε αστυνομία που να προστατεύει τα συμφέροντά μας.
τέλος
ρωμά , ανάρχες με βαριοπούλες , κομούνια κλπ είναι εχθροί μας και πρέπει να στυνομευθούν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Δεκ 2022, 13:38

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:Ανοησίες, όταν κάνει καταδίωξη η αστυνομία δεν ξέρει την ώρα της καταδίωξης την ηλικία των εγκληματιών, ούτε την επικινδυνότητα τους.

Όταν δε τρεις μοτοσυκλέτες βλέπουν δύο φορές απόπειρα εμβολισμού, έχουν υποχρέωση να κάνουν χρήση όπλων, και στα επεισόδια που γίνονται στους γύφτο μαχαλάδες και εκεί πρέπει να γίνει χρήση όπλων, δεν είναι δυνατόν να καίνε και να ριμάζουν τις περιουσίες του κόσμου.

θέλουμε γκαίουλες και κρυφοαδελφές για μπάτσους ή θέλουμε καουμπόυδες της προκοπής

Και εξηγούμαι,
τώρα πια οι περίπου απο 50 με 60ήντα έχουν περάσει σαν γενιά απο την μεριά του διαεκδικητή της ζωής στη μεριά του κατεστημένου. Του συστήματος, γιατί εμείς έχουμε πλέον πιάσει τα πόστα. Κάτι λελέδες σαν τον πορδέλλην είναι λοιπόν τα επόμενα λουλάκια που θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη, θέλουν δηλ να μας ανατρέψουν.
Ποιους εμάς τώρα ε;
που εμείς οι 50 με 60 είμαστε που δουλέψαμε τόσα χρόνια και κοπιάσαμε και έρχονται τώρα τα τσουτσέκια και σου λένε σήκω απο την καρέκλα να κάτσω εγώ.
Τι λες ρε τσόγαλνε;
Σε όλη αυτή τη διαμάχη όμως εμείς που είμαστε το κατεστημένο έχουμε σύμμαχο που μας προστατεύει από τους σαραντάρηδες επαναστατημένους, τα μπαχαλοαναρχικάκια , τους κομουνιστές, τους αναρχικούς τις πουτάνες και δεν είναι άλλος απο την αστυνομία.
τέλος
ρωμά , ανάρχες με βαριοπούλες , κομούνια κλπ είναι εχθροί μας και πρέπει να στυνομευθούν

Αναμφισβήτητα η ΕΛΑΣ πρέπει να κάνει το καθήκον της, πρέπει η αστυνομία να μπορεί να επιβάλει τον νόμο...

Θα ήθελα να πω ότι είμαι υπέρ της οπλοκατοχής για αυτοάμυνα στον χώρο σου, δεν μπορεί να μπαίνει ο άλλος στο σπίτι σου και εσύ να κάνεις ότι κοιμάσαι, να έχεις δικαίωμα να υπερασπιστείς το σπίτι και την οικογενεια σου και τον εαυτό σου.

Όσοι έκαναν χρήση όπλου για άμυνα εντός του χώρου τους, με βρίσκουν αλληλέγγυο και μπράβο τους.

Θυμάμαι την περίπτωση του αγρότη που ξάπλωσε γύφτο που μπήκε στο σπίτι του στα Εξαμίλια νομίζω, τον συνταξιούχο λιμενικό που έστειλε ληστή στην ΜΕΘ .... μπράβο τους.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Δεκ 2022, 15:31

τώρα μάλιστα
είδες που τελικά δεν έχουμε πολύ διαφορετικές απόψεις;
τι να σε κάνω
τώρα τελευταία κάνεις πολύ παρέα με τον προέλληνα και σε έχει χαλάσει, ακούς εκεί..
μην σχετίζεσαι με τέτοια άτομα
είναι επικίνδυνα, είναι οι εχθροί μας
πρέπει να τους πατάξουμε
η ΕΛΑΣ θα νικήσει τους ξένους, ειδικά τους γερμανούς
όπως λέει ο γέροντας
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Δεκ 2022, 19:20

pluton έγραψε:

Φασίστας είσαι, τι άλλο θα έκανες.
Για το ορφανό ή τη δεκαπεντάχρονη χήρα που άφησε πίσω του ο ανήλικος δεν έχεις να πεις τίποτα;
Ποιο θα είναι το μέλλον αυτού του παιδιού χωρίς τη σοφή καθοδήγηση του πατέρα του;
Η παρανομία και η φυλακή ε;
Και ποιος ξέρει σε ποιο βούρκο θα κυλιστεί αυτή η έρμη χήρα για να μεγαλώσει το παιδί της;
Γι΄ αυτά αδιαφορείς ρε φασίστα και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το να γεμίσουν οι δρόμοι από πτώματα αθώων για να ικανοποιήσεις τα σαδιστικά σου ένστικτα και τα ναζιστικά σου ιδεώδη.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Δεκ 2022, 19:35

Ληστές λέει ο άλλος. Σιγά μην ήταν και τρομοκράτες... :laugh1:

Υπεξαίρεση λέγεται αυτό που έκανε ο Ρομά. Ούτε ληστεία ούτε καν κλοπή. Αδίκημα είναι, όφειλε εννοείται να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών, αλλά μην λέτε κι ό,τι κοτσάνα σας κατέβει.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Δεκ 2022, 19:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

Για το ορφανό ή τη δεκαπεντάχρονη χήρα που άφησε πίσω του ο ανήλικος δεν έχεις να πεις τίποτα;
Ποιο θα είναι το μέλλον αυτού του παιδιού χωρίς τη σοφή καθοδήγηση του πατέρα του;
Και ποιος ξέρει σε ποιο βούρκο θα κυλιστεί αυτή η έρμη χήρα για να μεγαλώσει το παιδί της;
Γι΄ αυτά αδιαφορείς ρε φασίστα και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το να γεμίσουν οι δρόμοι από πτώματα αθώων για να ικανοποιήσεις τα σαδιστικά σου ένστικτα και τα ναζιστικά σου ιδεώδη.

μοονο εγω καταλαβαινω οτι τρολλαρεις ρε παπαρα; :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Δεκ 2022, 19:41

ειδα για πολυ λιγο σκηνες που τις ετρωγαν οι συμπαθητικοι ρομα και αμεσως σκεφτηκα τι καλα αν στην θεση
των ρομα βρισκοταν το κκε και το παμε ..ποσος κοσμακης θα ανασαινε;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 07 Δεκ 2022, 19:42

vallon έγραψε:

Και εξηγούμαι,
Ποιους εμάς τώρα ε;
Τι λες ρε τσόγαλνε;
τέλος

Έχεις αρχίσει και τρέμεις μπάρμπα, έ; :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Δεκ 2022, 19:54

Λίνα Κλείτου: “Όποιος στα 16 κλέβει για λίγα, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα!”

Σε νέα δήλωση προχώρησε η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου με αφορμή τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό ο 16χρονος ρομα στη Θεσσαλονίκη.

«Θέλω να σας θυμίσω ότι πριν από μερικά χρόνια, κάποιο Φλεβάρη, δύο ρομά έλιωσαν κυριολεκτικά μια γυναίκα, πηγαίνοντας και με βαριά πρόθεση μπρος πίσω με το αυτοκίνητο, για να της πάρουν μια αλυσίδα από τον λαιμό. Η γυναίκα αυτή πέθανε.

Δεν ξέρω αν άξιζε αυτή η ανθρώπινη ζωή για 50 ευρώ. Τότε δεν βγήκε κανείς στους δρόμους, δεν έκαψε κανένας κανέναν καταυλισμό, δεν πήγε να πετάξει πέτρες και γενικώς επειδή έχω και μια νομική παιδεία και ξέρω ότι το έγκλημα εχει και διαβάθμιση ως προς την απόδοση της τιμωρίας ή της αξιολόγησής του, δεν μπορώ να μπω σε κανέναν λαϊκισμό να συμψηφίζω τις ζωές με 20άρικα ή 50αρικα.

Εύχομαι και το παιδί το συγκεκριμένο να γίνει καλά και να επανέλθει. Αλλά να επανέλθει σε μια κανονική και όχι σε μια παραβατική ζωή….»
είπε αρχικά η Λίνα Κλείτου.

«Το ηθικό δίδαγμα και το ρητό αυτής της ιστορίας είναι ότι όποιος κλέβει για λίγα στα 16, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα!» πρόσθεσε η δημοσιογράφος προκαλώντας την αντίδραση του Βαγγέλη Παπαδημητρίου που έκπληκτος σχολίασε «Τι είναι αυτά που λέτε τώρα!».

«Κι αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η πολιτεία έχει διαχρονικές ευθύνες γιατί χαϊδεύει αυτού του είδους την παραβατικότητα, γιατί ποτέ δεν μπόρεσε να επιβάλλει κανόνες ενσωμάτωσης», συνέχισε απτόητη η Λίνα Κλείτου και πρόσθεσε ότι πρέπει «Να αφήσουμε πίσω τους λαϊκισμούς και την εκμετάλλευση πολιτικών γεγονότων».

«Είναι λάθος πολιτικές παρατάξεις να επιχειρούν να αξιοποιήσουν αυτά τα συμβάντα προς όφελός τους» κατέληξε η δημοσιογράφος.

https://www.tilestwra.com/chamos-me-tis ... toys-roma/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Δεκ 2022, 19:57

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:

:D :D :D
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”