Η Ελλάς Ευγνωμονούσα

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Η Ελλάς Ευγνωμονούσα

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Ιούλ 2022, 17:18

Προέλλην έγραψε:Τι ευφράδεια, τι statesman! Σαν γατάκι τον διπλάρωσε τον αράπη. Θα βρέξει πετροδολάριο.

TIΠΟΤΑ συγκεκριμενο δεν κανονιστηκε.

Συμφωνησαν να συνεργαστουν σε καποιους κλαδους χωρις καμια διευκρινιση.

Με μια εξαιρεση, η επενδυση με το καλωδιο-αγωγο που μεταφερει τα ντατα.

Και εκει ομως δεν αναφερθηκε καν απο ποιες χωρες θα περναει, που σημαινει σε δεκα χρονια και αν θα δουμε φως.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Ιούλ 2022, 17:30

Καλά, κι εσύ τίποτε το συγκεκριμένο δεν έχεις κάνει στην ζωή σου, αλλά δόξα το Θεό ένα πιάτο φαγητό το βάζεις στο τραπέζι σου.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Ιούλ 2022, 19:26

Aτυχης η παρομοιωση, εγω εχω δουλεψει στη ζωη μου και μαλιστα σαν ηρωας του ιδιωτικου τομεα, δεν ημουν γονος να με εχουν στα πουπουλα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Ιούλ 2022, 19:56

Πλακα εχει παντως οτι συναντηθηκαν δυο γονοι και δεν ειπαν τιποτα συγκεκριμενο, εντελως προβλεψιμο το αποτελεσμα. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Ιούλ 2022, 19:59

Αρίστος έγραψε:Aτυχης η παρομοιωση, εγω εχω δουλεψει στη ζωη μου και μαλιστα σαν ηρωας του ιδιωτικου τομεα, δεν ημουν γονος να με εχουν στα πουπουλα.

.

Σε τοπικές εφημερίδες τις εποχές που έτρεχαν τα παραπαραδάκια για πολιτικές κ.α. διαφημίσεις; :D

Μιλάμε για παραγωγική συνεισφορά, όχι για αστεία αεριτζίδικα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Ιούλ 2022, 03:44

Ημουν ο τελαλης της τοπικης κοινωνιας, της τοπικης αυτοδιοικησης και της τοπικης αγορας, μια εξυπνη ιδεα που πληρωθηκε καλα αλλα και προσφερε θελω να πιστευω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Ιούλ 2022, 08:45

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ε καλα, δεν εχω εντρυφησει κιολας αλλα δυο τρεις βασικες που γλειφει τους ρωσους τις εχω δει.

Για πες μου μια που γλύφει τους Ρώσους;

Αναφερομαι στην γνωστη που καλλιεργει φρουδες ελπιδες στις κυρουλες της εκκλησιας οτι οι ρωσοι θα κατατροπωσουν τους τουρκους και θα μας δωσουν την Πολη. Ενα μεγαλο μερος της ρωσοφιλιας στην Ελλαδα οφειλεται σε τετοιους ''πεφωτισμενους'' γεροντες του κωλου που εντελως τυχαια ειναι αντιδυτικοι και φιλορωσοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Ιούλ 2022, 08:47

Προέλλην έγραψε:Καλά, κι εσύ τίποτε το συγκεκριμένο δεν έχεις κάνει στην ζωή σου, αλλά δόξα το Θεό ένα πιάτο φαγητό το βάζεις στο τραπέζι σου.

Οχι απλα ενα πιατο, καθαριζει τουλαχιστον 5Κ τον μηνα. Μην κοιτας που τα τρωνε οι πρωην γυναικες με τις οποιες δεν εχει παιδια... :laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Ιούλ 2022, 09:27

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Για πες μου μια που γλύφει τους Ρώσους;

Αναφερομαι στην γνωστη που καλλιεργει φρουδες ελπιδες στις κυρουλες της εκκλησιας οτι οι ρωσοι θα κατατροπωσουν τους τουρκους και θα μας δωσουν την Πολη. Ενα μεγαλο μερος της ρωσοφιλιας στην Ελλαδα οφειλεται σε τετοιους ''πεφωτισμενους'' γεροντες του κωλου που εντελως τυχαια ειναι αντιδυτικοι και φιλορωσοι.

Δεν είπε αυτό. Ξαναδιαβαστο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Ιούλ 2022, 09:30

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν είπε αυτό. Ξαναδιαβαστο.

Την Πόλη θα μας τη δώσουν οι Ρώσοι. Θα την πάρουν σε πόλεμο που θα κάνουν με την Τουρκία και θα τη δώσουν σ’ εμάς»

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/agios ... is-rosias/
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”