Λαχουρένιος έγραψε:Aφου ηξεραν την αληθεια τοτε γιατι δεν τον αφηνουν να ερθει?
Δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούν ότι δεν τον άφηναν να πάει εκεί.
Του έστηναν μπλόκο; Του έκαναν τη ζωή δύσκολη; Τον έκαναν να αισθάνεται ανεπιθύμητος; Τον έδιωχναν; Του πετούσαν πέτρες; Είχε γίνει κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό; Είχε δώσει κάποια δικαιώματα και αυτός με κάποια ακραία συμπεριφορά; Αυτός ψυχούλα φαίνεται αλλά από ό,τι λέγεται είχε γίνει πολύ αντικοινωνικός (και λογικότατο).
Δεν ξέρω ρε λαχουρένιε. Όσα ξέρεις ξέρω.
Προσπαθώ πρώτα να δώσω μια εξήγηση (ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ) πριν καταλήξω στο προφανές συμπέρασμα ότι επαρχία = μαλάκες που είναι το επικρατέστερο.
Ό,τι και να έγινε όμως δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να φέρεσαι νταήδικα σε κανέναν. Ειδικά όταν είναι συγχωριανός σου και ξέρεις την ιστορία του. Ίσα ίσα γίνεσαι μια γροθιά και τον στηρίζεις.
Αλλά μάλλον τελικά μαλάκες.
Λαχουρένιος έγραψε: Ισχυει αυτο?

Νομιζα πως ηταν urban myth.
Δεν ξέρω.
Πάντως δεν είδα κάποια είδηση να το διαψεύδει αλλά ίσα ίσα υπήρξε συνέχεια αυτής του στυλ ...
Θυμάστε για εκείνον τον ψυχασθένη που κυκλοφορούσε στο δρόμο με μαχαίρι και πριόνι; Ε λοιπόν είχε λόγο.Κάπως έτσι μάθαμε για τον θύμιο.
Αν είναι urban myth ... τι να πω δεν ξέρω. Μπορεί να μην έπεσε κάτι στη δική μου αντίληψη και να έχει διαψευστεί αυτό.