Με τσίμπησε τσούχτρα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Με τσίμπησε τσούχτρα

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Ιουν 2022, 20:18

;)
Αρίστος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Τι καφέ; Ελληνικό; Φρέντο καπουτσίνο; Φραπέ; Εσπρέσο; Μάθετε ρε όταν γράφετε να είστε πλήρεις και κατατοπιστικοί στις περιγραφές σας, ήμαρτον πια με τις προχειρότητές σας! :s_no

Eπινα φρεντο καπουτσινο για καποια χρονια αλλα τον εκοψα επειδη μου ανεβαζε την πιεση μερικες φορες.

Τωρα πινω μονο διπλο ελληνικο βαρυ γλυκο και μπορω να πιω και δευτερο την ημερα χωρις κανενα προβλημα.

Νερακι ο ελληνικος μπροστα στους στιγμιαιους καφεδες.

.

Εμένα άργησα να το καταλάβω αλλά μου δημιουργούσε πολλά προβλήματα ο φραπές. Με ελληνικούς και φρέντο εσπρέσσο κανένα πρόβλημα. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Ιουν 2022, 20:46

Παντως η πρωτη γουλια απο παγωμενο φρεντο καπουτσινο μεσα στο καλοκαιρι μου λειπει. Οι υπολοιπες γουλιες δεν εχουν τη μοναδικη γευση της πρωτης αλλα αυτη η πρωτη με τη γευσης της κανελλας ηταν η επιτομη της απολαυσης.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Ιουν 2022, 00:29

Αρίστος έγραψε:Παντως η πρωτη γουλια απο παγωμενο φρεντο καπουτσινο μεσα στο καλοκαιρι μου λειπει. Οι υπολοιπες γουλιες δεν εχουν τη μοναδικη γευση της πρωτης αλλα αυτη η πρωτη με τη γευσης της κανελλας ηταν η επιτομη της απολαυσης.

.

Ισχύει και με τον φρέντο εσπρέσσο. Η πρώτη/ες είναι η καλύτερη. Ίσως φταίει κι ότι με το πέρασμα της ώρας το λιώσιμο των παγακιων αλλοιώνει τη γεύση. Μην κόβεις τις απολαύσεις σου βρε! (Τι σχέση έχουν τώρα όλα αυτά με το τσίμπημα τσούχτρας? :sgrat: )
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Ιουν 2022, 08:20

γαλλικο καφε χειμωνα καλοκαιρι -αλλαγη απο νες και φραπε
οσο για τα φρεντο μονο καφες δεν ειναι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Ιουν 2022, 16:54

nemo έγραψε:γαλλικο καφε χειμωνα καλοκαιρι

Έχει πολύ δελεαστικό άρωμα πάντα αλλά είναι γενικά βαρύς καφές και ενίοτε με πείραζε κι αυτός στο στομάχι.
Ο κανόνας μου για την μέρα είναι ένας ζεστός το πρωί (ελληνικός) και στη συνέχεια οπωσδήποτε ένας παγωμένος (φρέντο) έστω και με -10 το χειμώνα... :axakaloe:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Ιουν 2022, 18:42

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ο κανόνας μου για την μέρα είναι ένας ζεστός το πρωί (ελληνικός) και στη συνέχεια οπωσδήποτε ένας παγωμένος (φρέντο) έστω και με -10 το χειμώνα... :axakaloe:

Σε ζηλευω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”