Ξυλο Light - Snik στα VMA

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ξυλο Light - Snik στα VMA

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Ιουν 2022, 22:12

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι αλλο πραγμα το χαος αναμεσα στα act και αλλο πραγμα να υπαρχουν προχειροτητες την ωρα του act.

Εμένα το πόιντ μου είναι ότι τέτοια είδους σόου που προσφέρονται για τηλεοπτική κάλυψη σαφώς και "χάνουν" όταν τα βλέπεις από κοντά.
Όλο και θα δεις πράγματα που δεν πρέπει να δεις (backstage, τα σίδερα κάτω από τις εξέδρες κτλ)
Ένα άλλο παράδειγμα είναι ένα χορευτικό σχήμα που έχει φτιαχθεί έτσι ώστε να το πάρει η κάμερα από ψηλά για σένα εκείνη την ώρα δεν έχει κανένα νόημα. Απλά βλέπεις κάποια πόδια να κινούνται και πολύ πιθανό να δεις και καμιά τρύπα στον καλτσόν της χορεύτριας ή καμιά φτηνιάρικη στολή. Στην τηλεόραση όμως φαίνεται σούπερ wow όλα.
Ή ένα θέαμα που απαιτεί visual effects, εσύ θα βλέπεις μια green screen όλη την ώρα.

Τώρα όσον αφορά την πολυσυζητημένη κονσόλα όντως θα μπορούσαν να φέρουν μια κονσόλα έτσι για το σκηνικό αλλά δεν πιστεύω ότι είναι κάτι που φταίει ο βαλεντίνο, ώστε να ακυρώνουμε όλη τη δουλειά του που μπορεί να είναι και καλός στο είδος του.

Πάντως οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι έστω κι έτσι το έπαιξε πολύ πιστευτά.
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Ιουν 2022, 00:50

Βλέπω πάντως όλα αυτά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στα σοσιαλ μίντια που απαντάει ο ένας στον άλλον μετά το "περιστατικό" και μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι σε διπλανά δωμάτια.
Τόσο φέικ
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2022, 08:41

bizeli έγραψε:Βλέπω πάντως όλα αυτά τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στα σοσιαλ μίντια που απαντάει ο ένας στον άλλον μετά το "περιστατικό" και μου δίνουν την εντύπωση ότι είναι σε διπλανά δωμάτια.
Τόσο φέικ

Εγω ειδα ενα που ελεγε ο Σνικ στον αλλον ''Αλλαξε μεικ απ γιατι εχεις αλλο χρωμα απο την μια πλευρα και αλλο απο την αλλη. Εισαι σαν τον Two Face στον Μπατμαν'' :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Ιουν 2022, 13:33

Αυτό είναι το τραπ. Αυτό ακριβώς!

Κι ενώ το μαντ χρόνια τώρα προωθεί όλα αυτά τα σούργελα, τώρα και καλά το παίζουν θιγμένοι από τα καραγκιοζιλίκια στα "βραβεία" τους... :laugh1: :laugh1:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Ιουν 2022, 15:05

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω ειδα ενα που ελεγε ο Σνικ στον αλλον ''Αλλαξε μεικ απ γιατι εχεις αλλο χρωμα απο την μια πλευρα και αλλο απο την αλλη. Εισαι σαν τον Two Face στον Μπατμαν'' :laugh1:

Δεν πρέπει να έχω δει πάνω από 10'' αυτά τα βίντεο. Ίσως και πολύ λέω.

Άσχετο.
Είδα αποσπάσματα από τα mad music awards (μαντ μιούσικ αγούαρντς ... ω θεέ μου :laugh1: ) και καταρχάς αυτό με τον σνικ και τον λάιτ δεν ήταν τίποτα.
Γενικά μια φτηνή απομίμηση όλα. Εν τω μεταξύ αυτοί αυτοβραβεύονται μεταξύ τους ρε :laugh1: Μου αρέσει που φοράνε και τα καλά τους για τη μεγάλη βραδιά. Πού νομίζεις ότι είσαι εδώ στην ψαροκώσταινα; :giggle02:
Βασικά ποια καλά; Όλες με βρακί και σουτιέν πήγαν.

Αααααα και αυτό με την κονσόλα που είπα τα παίρνω πίσω. Άμα δεις τα πλάνα του σκηνοθέτη ήταν τελείως άκυρα. Λες και είχε αποκοιμηθεί και η κάμερα τραβούσε από μόνη της. Μέχρι και το πάτωμα έδειχνε. Οπότε παίζει να έδειχνε και την ανύπαρκτη κονσόλα κατά λάθος.

Αααα και επίσης αυτό το επιπλάκι με την ανύπαρκτη κονσόλα το είδα και σε άλλο act. :laugh1:

Τι άλλο;
Α ναι.
Το event ήταν χορηγία από τη ΔΕΗ. :laugh1:
Ρε ΔΕΗ εμείς κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να σε ξεπληρώσουμε κι εσύ βγάζεις τα γούστα σου;

Και τελευταίο.
Έδωσε και ο Κυρανάκης βραβείο. Ο Κυρανάκης. :giggle02:
Δεν ξέρω πώς το βλέπουν αυτό οι δεξιοί μας φίλοι...

Πάντως εντάξει. Εγώ γενικά είμαι φαν της μουσικής. Δεν την ξεχωρίζω σε ποιοτική και μη ποιοτική αλλά φέτος δεν ξέρω. Όλα ήταν χάλια. Και αυτά και η eurovision...
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Ιουν 2022, 15:13

Adminović έγραψε:Αυτό είναι το τραπ. Αυτό ακριβώς!

Κι ενώ το μαντ χρόνια τώρα προωθεί όλα αυτά τα σούργελα, τώρα και καλά το παίζουν θιγμένοι από τα καραγκιοζιλίκια στα "βραβεία" τους... :laugh1: :laugh1:

Λοιπόν ξέρεις τι;
Πριν λίγο διάστημα έκανα την εξής σκέψη για έναν καγκουρογκαζόβιο.
Ρε πστ (ναι έτσι ακριβώς... συγχωρέστε με αλλά τους έχω πολύ άχτι) στην επόμενη γωνία δεν γίνεται να υπάρχει κανένας μπάτσος να σε σβερκώσει από το λαιμό και να σου κοπεί η μαγκιά;
Και μετά ξέρετε τι σκέφτηκα; Και αυτό να γινόταν καμία ελπίδα για το τσογλάνι.
Ξέρετε γιατί; Γιατί μπορεί να έχει ήδη 100 δικαστήρια που να εκκρεμούν και αυτός στα τέτοια του.
Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ακόμα και δίπλωμα να μην έχει, το πάει αργότερα στο δικαστήριο και τέλος. Αθώος.

Δεν ... δεν ... δεν υπάρχει καμία σωτηρία για αυτή την τσογλαναρία. Η μόνη λύση είναι να παίρνουμε εμείς τα χάπια μας για να μπορούμε να τους ανεχόμαστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2022, 15:23

Καλο ειναι να υπαρχουν και αυτοι. Τοσες δεκαετιες παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι λαικοι και εντεχνοι. Χρειαζοταν η ελληνικη μουσικη μια ανανεωση. Το λαικο εχει στερεψει απο το 2000 και μετα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Ιουν 2022, 15:30

Λαχουρένιος έγραψε:Καλο ειναι να υπαρχουν και αυτοι. Τοσες δεκαετιες παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι λαικοι και εντεχνοι. Χρειαζοταν η ελληνικη μουσικη μια ανανεωση. Το λαικο εχει στερεψει απο το 2000 και μετα.

Εγώ πάντως το 80% αυτών που εμφανίστηκαν ούτε καν τους ήξερα.
Δεν το λέω από σνομπισμό.
Αλλά κατάλαβα μοιραία ότι όλη αυτή η μουσική κυκλοφορεί κυρίως μόνο στη νεολαία.
Δύσκολα θα φτάσει στο δικό μου αυτί. Άμα φτάσει μπορεί και να μου αρέσει αλλά δεν τυχαίνει...
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Ιουν 2022, 15:31

Λαχουρένιος έγραψε:Καλο ειναι να υπαρχουν και αυτοι. Τοσες δεκαετιες παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι λαικοι και εντεχνοι. Χρειαζοταν η ελληνικη μουσικη μια ανανεωση. Το λαικο εχει στερεψει απο το 2000 και μετα.

Ότι και καλά ας πούμε αυτό το πραμα είναι μουσική;;; :hmhmhm:

Να μου έλεγες stand up comedy, να το δεχομουν. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Ιουν 2022, 15:33

Adminović έγραψε:
Ότι και καλά ας πούμε αυτό το πραμα είναι μουσική;;; :hmhmhm:

Να μου έλεγες stand up comedy, να το δεχομουν. :pardon:

Ω το ελληνικό stand up comedy είναι ακόμα πιο cringe. Δεν το αντέχω.
Η τραπ μουσική μπορεί να έχει και κάποια ενδιαφέροντα κομμάτια.
Μην κοιτάς τούτους εδώ που θέλουν να το παίξουν γκέτο του μπρονξ.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”