Τουρκια

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Τουρκια

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μάιος 2022, 20:34

NikosVy έγραψε:Η Γερμανία,η Ιρλανδία και η Κύπρος μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (αρχικά Ευρωπαϊκή Κοινότητα) έχοντας εκκεμότητες με τρίτες χώρες που κατείχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημαντικό κομμάτι της επικράτειάς τους (Η Ισπανία δεν διεκδικεί το Γιβραλτάρ, αλλά όλο και κάνει προτάσεις βελτίωσης σε κείμενα που το αφορούν).

Σε καμία συνθήκη δεν προβλέφθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναλάμβανε το έργο της απελευθέρωσής τους.

Αλλά βέβαια, στον Περισσό υπάρχει ένα μάτσο με συνθήματα και ο θυρωρός τα δίνει με την εντολή του Κόμματος να γραφτούν σε φόρουμς, να υποστηριχθούν φορτικά σε συναντήσεις ή και να γραφτούν σε τοίχους, οπότε η συζήτηση που κολλάει σε τέτοια συνθήματα του Κόμματος είναι σαν τη συζήτηση "Τουρκία και 21η Απριλίου", που είναι το φιλί της ζωής για τα φόρουμς.

Αγαπητε Νικο, προσπαθησε να μην παιζεις μπριτζ ενω ποσταρεις εδω γιατι χανεις το νημα της κουβεντας και γραφεις ασυναρτησιες.

Ο Προελληνας ηταν εκεινος που εμμεσως πλην σαφως ειπε οτι οι ευρωπαιοι θα μας βοηθησουν σε περιπτωση συρραξης με την Τουρκια και το σχολιο μου απαντουσε πανω σε αυτο. Μην μπερδευεσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μάιος 2022, 20:44

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Η Γερμανία,η Ιρλανδία και η Κύπρος μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (αρχικά Ευρωπαϊκή Κοινότητα) έχοντας εκκεμότητες με τρίτες χώρες που κατείχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σημαντικό κομμάτι της επικράτειάς τους (Η Ισπανία δεν διεκδικεί το Γιβραλτάρ, αλλά όλο και κάνει προτάσεις βελτίωσης σε κείμενα που το αφορούν).

Σε καμία συνθήκη δεν προβλέφθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναλάμβανε το έργο της απελευθέρωσής τους.

Αλλά βέβαια, στον Περισσό υπάρχει ένα μάτσο με συνθήματα και ο θυρωρός τα δίνει με την εντολή του Κόμματος να γραφτούν σε φόρουμς, να υποστηριχθούν φορτικά σε συναντήσεις ή και να γραφτούν σε τοίχους, οπότε η συζήτηση που κολλάει σε τέτοια συνθήματα του Κόμματος είναι σαν τη συζήτηση "Τουρκία και 21η Απριλίου", που είναι το φιλί της ζωής για τα φόρουμς.

Αγαπητε Νικο, προσπαθησε να μην παιζεις μπριτζ ενω ποσταρεις εδω γιατι χανεις το νημα της κουβεντας και γραφεις ασυναρτησιες.

Ο Προελληνας ηταν εκεινος που εμμεσως πλην σαφως ειπε οτι οι ευρωπαιοι θα μας βοηθησουν σε περιπτωση συρραξης με την Τουρκια και το σχολιο μου απαντουσε πανω σε αυτο. Μην μπερδευεσαι.

Φυσικά και θα μας βοηθήσουν. Αλλά μάλλον φαντάζεσαι την βοήθεια αλλιώς, πχ να έρθουν να πολεμήσουν για σένα, ενάντια σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μάιος 2022, 20:45

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Φυσικά και θα μας βοηθήσουν. Αλλά μάλλον φαντάζεσαι την βοήθεια αλλιώς, πχ να έρθουν να πολεμήσουν για σένα, ενάντια σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.

Ναι, θα μας κανουν πατ-πατ την πλατη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μάιος 2022, 20:49

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Φυσικά και θα μας βοηθήσουν. Αλλά μάλλον φαντάζεσαι την βοήθεια αλλιώς, πχ να έρθουν να πολεμήσουν για σένα, ενάντια σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ.

Ναι, θα μας κανουν πατ-πατ την πλατη.

Μην λαϊκίζεις.

Οι Γάλλοι θα σου δίνουν καθημερίνα εικόνες απο τους δορυφόρους τους.

Οι ΗΠΑ θα επιβάλουν συνθηκολόγηση σε περίπτωση που σε πάρουν φαλάγγι αλά 1892.

Οι βάσεις των ΗΠΑ προσφέρουν δικές σου βάσεις όπου μπορείς να έχεις υλικό που ποτέ δεν θα χτυπηθεί απο τους Τούρκους.

Όλοι οι Ευρωπαίοι θα σου στέλνουν αυθημερόν τα πυρομαχικά τους όταν αρχίσουν να σου τελειώνουν.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 31 Μάιος 2022, 22:42

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αγαπητε Νικο, προσπαθησε να μην παιζεις μπριτζ ενω ποσταρεις εδω γιατι χανεις το νημα της κουβεντας και γραφεις ασυναρτησιες.

Και εσύ προσπάθησε όταν γράφεις να μην αισθάνεσαι ότι σε καλύπτει με ασφάλεια η σκια του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ που εξασφαλίζει πνοή στο elefthero.

Εσείς πιστεύατε ότι η ΕΣΣΔ θα βοηθούσε τον ΕΛΑΣ στον Εμφύλιο και εκεί δεν ήταν παιχνίδι του μπριτζ αλλά εσείς (που δεν διαβάζετε κατά σύμπτωση "Το κιβώτιο" του Άρη Αλεξάνδρου) πήρατε τόσο κόσμο στο λαιμό σας και μετά αφήσατε το μέλλον της πατρίδας σε βασιλιάδες και χούντες.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μάιος 2022, 22:59

Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν στον λαιμό μου. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μάιος 2022, 23:08

Προέλλην έγραψε:Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν στον λαιμό μου. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε.

συγκεντρωθειτε ρε!! για τον λαχου πηγαινε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Ιουν 2022, 04:30

Εικόνα
:fico:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιουν 2022, 08:45

Προέλλην έγραψε:Μην λαϊκίζεις.

Οι Γάλλοι θα σου δίνουν καθημερίνα εικόνες απο τους δορυφόρους τους.

Οι ΗΠΑ θα επιβάλουν συνθηκολόγηση σε περίπτωση που σε πάρουν φαλάγγι αλά 1892.

Οι βάσεις των ΗΠΑ προσφέρουν δικές σου βάσεις όπου μπορείς να έχεις υλικό που ποτέ δεν θα χτυπηθεί απο τους Τούρκους.

Όλοι οι Ευρωπαίοι θα σου στέλνουν αυθημερόν τα πυρομαχικά τους όταν αρχίσουν να σου τελειώνουν.

Χαντρες για ιθαγενεις ειναι αυτα με τους δορυφορους και τα πυρομαχικα. Στο δια ταυτα, οταν και αν γινει εισβολη θα ειμαστε ολομοναχοι ενω για την Ουκρανια που δεν ειναι ουτε στην ΕΕ ουτε στο ΝΑΤΟ εκαναν ολοκληρο σαματα.

Οσο για την συνθηκολογηση, μια συνθηκολογηση τυπου Ιμιων που γκριζαριστηκαν οι βραχονησιδες ή τυπου Κυπρου που η κατοχη παραμενει εδω και μισο αιωνα, στην ουσια δεν ειναι τιποτα αλλο παρα επισημοποιηση των εδαφικων κερδων του εισβολεα. Αν θελουν εχουν τα μεσα να πιεσουν την Τουρκια να φυγει απο Κυπρο και να μας αφησει ησυχους ή αμα γινει νεα εισβολη να τους διωξουν απο τα ελληνικα εδαφη. Δεν τους νοιαζει να το κανουν αυτο ομως.

Οι ΗΠΑ ειχαν εισβαλλει στο Ιρακ το '91 με αφορμη το Κουβειτ που δεν ηταν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και μεις που ειμαστε στο ΝΑΤΟ μας εχουν κλασμενους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Ιουν 2022, 12:28

Λαχουρένιος έγραψε:Οι ΗΠΑ ειχαν εισβαλλει στο Ιρακ το '91 με αφορμη το Κουβειτ που δεν ηταν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και μεις που ειμαστε στο ΝΑΤΟ μας εχουν κλασμενους.

Και χεσμένους πατόκορφα.
Εχτές έγινε το πρώτο βήμα ενεργοποίησης του casus belli (το τουρκικό αίτημα για αποστρατιωτικοποίηση τους εκεί στόχευε) και κατάληψης των Δωδεκανήσων στο μέλλον με την ευθεία πλέον αμφισβήτηση του στάτους κυριαρχίας τους.
Κάτι ψέλλισε έτσι για τα μάτια ο Μακρόν και τουμπεκί από τους υπόλοιπους συμμάχους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Διεθνή”