Adminović έγραψε:Κατ’ αρχήν στο λινκ που έβαλες λέει «το προϊόν που προσπαθήσατε να δείτε δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων μας.».
Υπάρχει https://www.technomorfi.gr/ell/product/ ... olysterini
Adminović έγραψε:Κατά δεύτερον, αν σε μια πολυκατοικία εσύ βάλεις θερμομόνωση και οι δίπλα όχι, μια τρύπα στο νερό έκανες. Θα έχεις απώλειες ή μετάδοση θερμότητας από τους γύρω σου.
Εξυπακούεται ότι ο διπλανός θα έχει θερμοκρασίες δωματίου, δεν θα είναι το σπίτι του ούτε igloo ούτε φούρνος. Άλλο το τι θα πληρώνει στον Πούτιν, δικός του λογαριασμός. Εμένα συνορεύει η μία πλευρά με άλλο διαμέρισμα και η άλλη πλευρά με άλλη οικοδομή. Τη θερμομόνωση την κάνω για τη δική μου ανατολική και νότια πλευρά. Ύπάρχει ήδη θετικό αποτέλεσμα ήδη στο πάνω από εμένα διαμέρισμα που δεν άναψαν καθόλου καλοριφέρ το χειμώνα λόγω των ανακαινίσεων και δεν παραπονέθηκαν οι μαστόροι όταν δούλευαν και υπό το μηδέν χωρίς θέρμανση. Το ίδιο διαπίστωσε και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης που επισκέφτηκε το διαμέρισμά του να δει πως πάνε (=αργούν σαν το γιοφύρι της Άρτας οι εργασίες της ανακαίνισης, μόνο η θερμομόνωση έγινε στα γρήγορα). Και το διαμέρισμα πάνω από εκείνον είναι κενό διαμέρισμα τα τελευταία 20 χρόνια και δεν φαίνεται να τον επηρεάζει αυτό.
Η θερμομόνωση προστατεύει σε σχέση με τις έξω θερμοκρασίες, ώστε να μην έχεις παγωμένο τοίχο το χειμώνα και ζεστό τοίχο το καλοκαίρι, ώστε να καίει λίγο το καλοριφέρ ή το κλιματιστικό το καλοκαίρι. Πάντα ο ενδιαφερόμενος πρέπει να ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά για να καταλήξει αν τον συμφέρει και θα γίνει απόσβεση, ενδεχομένως να ρωτήσει και ένα γνώστη των πραγμάτων όπως τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ να πει πόσο θα τραβήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι κυρώσεις και η ακρίβεια με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.