ВладимирВладимирович έγραψε:"Προηγούμενες χωρες" λολ, πιο γελοίος πεθαίνεις.
Βλαντ ποσο παει η τιμη βενζινης και η κιλοβατωρα στο ρευμα στη Ρωσια αυτες τις μερες;
.

ВладимирВладимирович έγραψε:"Προηγούμενες χωρες" λολ, πιο γελοίος πεθαίνεις.

Αρίστος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:"Προηγούμενες χωρες" λολ, πιο γελοίος πεθαίνεις.
Βλαντ ποσο παει η τιμη βενζινης και η κιλοβατωρα στο ρευμα στη Ρωσια αυτες τις μερες;
.

ВладимирВладимирович έγραψε:Αρίστος έγραψε:
.
Η απλη αμόλυβδη κανει 50 ρουβλια, το σουπερ καπου στα 55 οπως και η ντίζελ.
Το ρευμα κανει 5 ρουβλια κιλοβατώρα κανονική και 2 ρουβλια νυχτερινή. Και προσοχη, οταν λεμε 5 ρουβλια εννουμε 5 ρουβλια, δηλαδη στον λογαριασμο ρευματος θα έχεις ακριβως το ποσο κιλοβατώρες καταναλωσες επι τη τιμη κιλοβαωρας. Π.χ. δες τονν λογαριασμο που ελαβα για τον μαρτιο:
Photo Marker_Apr092022_100309.jpg
Δηλαδη τετοιες πουστιες οπως στην Ελλάδα, οπου στον λογαριασμό βαζουν χιλιους φορους και χιλια τελη , εδω δεν υπαρχουν.

vallon έγραψε:
ωραίος
για πάμε και παρακάτω..
μια μέση οικογένεια εδώ στο ελλαδιστάν χρειάζεται το μήνα κάπου 800 ευρώ σουπερ μαρκετ? αν έχει τέσσερα άτομα;
κάπου εκεί
για να πάρω μια φρέζα της προκοπής με βενζίνη εδώ θέλω 1200 ευρώ,
ένα σπίτι 100 τμ παίζει γύρω στα 180.000 με 200.000
για πες καμιά τιμή που ισχύει στη Ρωσία να συγκρίνουμε... πολιτισμούς...!!!!!!
το νήμα θα έχει πολύ κλάμα για μερικούς
Αλλα ειναι η Μόσχα, η πιο ακριβη πολη της Ρωσίας.

ВладимирВладимирович έγραψε:vallon έγραψε:
ωραίος
για πάμε και παρακάτω..
μια μέση οικογένεια εδώ στο ελλαδιστάν χρειάζεται το μήνα κάπου 800 ευρώ σουπερ μαρκετ? αν έχει τέσσερα άτομα;
κάπου εκεί
για να πάρω μια φρέζα της προκοπής με βενζίνη εδώ θέλω 1200 ευρώ,
ένα σπίτι 100 τμ παίζει γύρω στα 180.000 με 200.000
για πες καμιά τιμή που ισχύει στη Ρωσία να συγκρίνουμε... πολιτισμούς...!!!!!!
το νήμα θα έχει πολύ κλάμα για μερικούς
Εδω με τα σουπερμάρκετ με πιάνεις αδιαβαστο, γιατί εγω δεν εχω την οικογένεια εδω και δεν πηγαίνω σουπερμάρκετ μόνο για τον εαυτο μου. Τα βγαζω ειτε βγαίνοντας εξω είτε παραγγείλω ντελιβερι.
Με τα ακίνητα τον ρολο παιζει location, στην Μόσχα οι τιμες αρχιζουν απο τα 8.000.000 ρουβλια για καμια γκαρσονιέρα στην απομακρυσμένη περιοχή και πανω. Αυτο που ειπες (100 τ.μ. στην Ελλάδα δηλαδη καπου 80-85 τ.μ. στη Μόσχα γιατι εδω μετρανε μονο τα καθαρα τετραγωνικά) θα ειναι ξερωεγω... καπου με 15-20 εκατομμύρια ρουβλια;Αλλα ειναι η Μόσχα, η πιο ακριβη πολη της Ρωσίας.

nemo έγραψε:δωσε ρε παπαρα και συ στοιχεια ωστε να αξιολογησουμε καταστασεις
μιλανε για φτωχους ρωσους εδω και ταχα εμεις σαν ελλην ειμαστε
πλουσιοτεροι δωσε απτα παραδειγματα
σε τι ακριβως εδω εμεις ειμαστε πιο πλουσιοι;
Δεν λεω οτι οι Ρώσοι περνάνε ολα μελι-γαλα αλλα αυτο που συμβαίνει τωρα στην Ελλάδα ειναι μια αλλη κατηγορία εξαθλίωσης των μαζων.
ВладимирВладимирович έγραψε:nemo έγραψε:δωσε ρε παπαρα και συ στοιχεια ωστε να αξιολογησουμε καταστασεις
μιλανε για φτωχους ρωσους εδω και ταχα εμεις σαν ελλην ειμαστε
πλουσιοτεροι δωσε απτα παραδειγματα
σε τι ακριβως εδω εμεις ειμαστε πιο πλουσιοι;
Σε τιποτα. Ο μεσος Έλληνας ειναι πιο φτοχος απο τον μεσο ΡώσοΔεν λεω οτι οι Ρώσοι περνάνε ολα μελι-γαλα αλλα αυτο που συμβαίνει τωρα στην Ελλάδα ειναι μια αλλη κατηγορία εξαθλίωσης των μαζων.
Βασικα δεν ξέρω πος θα βγαζει περα η Ελλάδα με αυτες τις τιμες για τα βασικα αγαθα. Δεν βγαίνουν οι ισολογισμοί με τιποτα, μονο η σταση πληρωμων ειναι η εφικτή λυση για τα νοικοκυριά.