Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Re: Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 03 Απρ 2022, 03:27

0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 03 Απρ 2022, 15:22

Μόλις εισέπραξα ένα μπλοκ στο φέησμπουκ από "φίλο" διανοούμενο, ο οποίος έθιξε την υπόθεση με μία λογική virtual signaling ως εξής:

Σχετικά με την κατηγορούμενη το μόνο που έγραψε ήταν "Δεν θα σχολιάσω αυτά που έκανε το κτήνος". Αυτό μόνο. Τίποτα περισσότερο. Και ακολούθησε ένα ολόκληρο κατεβατό σεντόνι, όπου κατακεραύνωνε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί το πρώτο βράδυ έξω από το σπίτι της, παρομοιάζοντάς το με καταστάσεις μεσαίωνα κλπ.

Του έκανα ένα reply και του είπα ότι αυτά ίσχυσαν μόνο το πρώτο βράδυ. "Για την πλήρη απόδοση της αλήθειας, οφείλω να προσθέσω ότι τις επόμενες μέρες, ο κόσμος άφηνε λουλούδια και κεριά έξω από την πόρτα του σπιτιού", έγραψα.

Η απάντησή του ήταν "Τι άφηνε λέει;"

"Λουλούδια και κεριά" επέμεινα.

Καπάκι με κάνει μπλοκ, μου στέλνει προσωπικό μήνυμα, λέγοντας "εσύ για να τα λες αυτά, είσαι alt-right και δεν έχεις θέση στους φίλους μου" και άλλα τέτοια που βαριέμαι να αναλύω.

Το βασικό πρόβλημα με τους καπιταλο-κολλεκτιβιστές, woke, ακτιβιστές, είναι ότι το τελευταίο διάστημα κωφεύουν και μισούν τον τομέα της εγκληματολογίας. Μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι δεν τα πάνε καλά με την επιστήμη της βιολογίας, αλλά να που και με την εγκληματολογία έχουν θέμα.

Γιατί η εγκληματολογία, δεν εξετάζει στο πώς θα διαχειριστεί επικοινωνιακά το φύλο του εκάστοτε δράστη, ούτε τροποποιεί τα πορίσματα που αφορούν το κάθε έγκλημα ανάλογα με το φύλο. Η εγκληματολογία εξετάζει facts. Ετσι λοιπόν, στο ντοκιμαντέρ σχετικά με την παρόμοια υπόθεση της Γερμανίας, οι εγκληματολόγοι, δεν δίστασαν να πούνε πράγματα όπως ότι "η γυναικεία εγκληματικότητα δεν μπορεί να καταγραφτεί επαρκώς, διότι οι γυναίκες δολοφόνοι προτιμούν μεθόδους φόνου που δύσκολα ανιχνεύονται, δολοφονούν σε μέρη όπου δεν υπάρχουν μάρτυρες κλπ".

Δεν θα λογοκρίνει ο εγκληματολόγος τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ενός εγκλήματος, τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ από την εμπειρία της πράξης και τη ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ γιατί "γιούχου, υπάρχει ο woke ακτιβισμός".
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Απρ 2022, 22:53

Ντάξει γενικά όπως ήταν αναμενόμενο και αυτή η υπόθεση έχει καταντήσει σίριαλ.

Γενικά πάντως πολύ μπλεγμένη υπόθεση και δυστυχώς πιστεύω ότι πολλοί δε βοηθάνε το έργο της δικαιοσύνης γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Πιστεύω ότι έχουν γίνει πολλά λάθη και αστοχίες κι ο καθένας τώρα θα προσπαθήσει να καλύψει τον γκώλο του.

Για εμένα πάντως ένα ερώτημα δεν έχει απαντηθεί ακόμα.
"Γιατί;"
1 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 03 Απρ 2022, 23:44

Πληροφορίες από τα μίντια κάνουν λόγο για μάρτυρες που ισχυρίζονται πως η Τζωρτζίνα είχε μπλεχτεί σε ένα "τριγωνικό πλέγμα θανάτου" και ότι είχε κακοποιηθεί από τρίτο πρόσωπο "που δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους".

Μένει να δούμε τι αληθεύει και τι όχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Απρ 2022, 08:07

Πολυ κακο για το τιποτα. Ο κοσμος ειναι ο κοσμος και καλα εκανε και πηγε να γιουχαρει. Αν αδιαφορουσε τελειως θα ηταν το κακο. Δεν προεβησαν σε βιαιες πραξεις στο κατω κατω. Απο την αλλη, η πολιτεια ειναι η πολιτεια και ειναι υποχρεωμενη να τηρησει τον νομο. Το προβλημα ξεκιναει απο το οτι τα ισοβια δεν ειναι ποτε ισοβια λογω δικαιωματικων παπαριων του Ευρωπαικου Δικαστηριου.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Απρ 2022, 09:44

το γιατι της μπιζελι με κουφανε ...
δεν υπαρχει γιατι ...γιατι εδω δεν εχουμε φονο εν βρασμω ψυχης

αλλα βασικα οι ιδιες αιτιες ειναι παντα
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Απρ 2022, 08:47

Εγω παντως δεν μπορω να δεχτω με τιποτα αυτο το στυλακι,δεν χρειαζεται να ομολογησει ,δεν χρειαζεται να βρουμε πως πηρε την κεταμινη ,δεν χρειαζεται κινητρο δεν μου αρεσει καθολου.
Και ολοι προσπαθουν να καλύψουν κοινωνικες υπηρεσιες ,νοσοκομεια , ιατροδικαστές, αστυνομία .
1 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 05 Απρ 2022, 16:48

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Απρ 2022, 20:23

Perseus1966 έγραψε:Εγω παντως δεν μπορω να δεχτω με τιποτα αυτο το στυλακι,δεν χρειαζεται να ομολογησει ,δεν χρειαζεται να βρουμε πως πηρε την κεταμινη ,δεν χρειαζεται κινητρο δεν μου αρεσει καθολου.
Και ολοι προσπαθουν να καλύψουν κοινωνικες υπηρεσιες ,νοσοκομεια , ιατροδικαστές, αστυνομία .

Πολύ φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω.
Όλοι μιλάνε για μια πολύ δεμένη υπόθεση αλλά εγώ θεωρώ ότι μπάζει κάπως.
Καταρχάς ο τρόπος που κατέληξαν στην κατηγορουμένη εις άτοπον απαγωγή.
Δλδ μάζεψαν όλους τους εμπλεκόμενους και τους ρώτησαν
-Το έκανες εσύ;
-Όχι.
-Το έκανες εσύ;
-Όχι
και πάει λέγοντας.

Ποιος μένει; Η πισπιρίγκου.

Μπορεί όντως να έχουν στοιχεία που να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας και όντως να δένουν την κατηγορουμένη αλλά μοιάζει κάπως βιαστικό όλο αυτό σαν να ψάχνουν κάποιον να φορτώσουν το έγκλημα όταν μέσα σε 3 χρόνια πέθαιναν παιδιά και κανείς δεν έκανε τίποτα. Σαν να προσπαθούν να καλύψουν και άλλες ανεπάρκειες.

Από την άλλη και όλη η οικογένεια της πισπιρίγκου μοιάζει αρκετά προβληματική. Γενικά δεν δείχνουν την εικόνα ενός αθώου ανθρώπου.
Το θέμα είναι να υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία και όχι μόνο ενδείξεις και υποθέσεις και να πάει κάποιος αθώος στην φυλακή.

Μετά και αυτό το δικαστικό σύστημα τελείως αργόσυρτο ρε φίλε. Έβλεπα ειδήσεις στην τηλεόραση για την πισπιρίγκου - 8 ώρες ανάλυση - και με το που τελείωσε αυτό το θέμα λέει ότι τις επόμενες μέρες ξεκινάει το δικαστήριο για κείνον που σκότωσε την γυναίκα του στα Γλυκά Νερά.

Ρε φίλε με δουλεύεις;
Έχουν γίνει τόσα φονικά και εγκλήματα το τελευταίο διάστημα και ακόμα δεν έχει εκδικαστεί τίποτα; Πόσες υποθέσεις περιμένουν ήδη στη σειρά;
Άντε βγάλε άκρη τώρα και με αυτήν την υπόθεση της πισπιρίγκου - που είναι ήδη χιλιομπλεγμένη - πότε θα τελειώσει το θέμα δικαστικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2022, 20:54

ειναι ευκολο να σπασουν και οι δυο γιατι δεν μπορουν ακομη να το καταφερουν ακομη με εκπλησσει
δεν με αρεσει να καταδικαζω αλλα τρια παιδια εχασαν ...δεν πας
επισκεψεις βολτες εισαι ρακος κλπ κλπ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κοινωνία”