nik_killthemall έγραψε:nemo έγραψε:δεν καταλαβα τιποτα .... το σεξ ειναι η πλατφορμα της εξουσιας για να θεσει τα πιονα στην σειρα τους
το σεξ και ναρκωτικα και το να σας κανουν να μιλατε για αυτο ... και καλυτερα κυνικος παρα μλκας
Το σεξ ειναι φυσικη λειτουργια του ανθρωπου και δεν εχει τη παραμικρη σχεση με τον βιασμο.
Αυτο που ρωτησα ειναι πως ακομα και σε περιπτωση που καποια γκομενα στη συνεχεια κυνηγαει τον γαμικουλα με καταγγελιες για βιασμο ακομα και ψευτικες, αποκλειστικα και μονο για τα λεφτα ή για να του πηδηξει τη ζωη, εσυ που ακριβως βρισκεις το κακο σε αυτο ?
Εγω δεν βρισκω πουθενα κατι κακο, αγια κανει η γκομενα και το κανει για τα λεφτα και για να του μουτζουρωσει το ονομα και τη ζωη, ειτε την βιασε, αλλα ακομα κι αν δεν την βιασε ! Ετσι ειναι οι κυνικες συναλλαγες μαγκα !
ή η ηθικη θα ειναι παρουσα για ολους και συνεχεια, ή η ηθικη θα ειναι εξαφανισμενη για ολους και συνεχεια. Το ποτε το ενα ποτε το αλλο απλα προδιδει εγκεφαλικη στυτικη δυσλειτουργια.
μα δεν αντιλεγω σε κατι απο το πρωτο που εγραψα μεχρι τωρα -δεν λεω πουθενα να μην τους κυνηγησει
δικαστικα αλλα αυτο που μου την δινει ειναι η ταχα απορια και της βιασμενης και των μκλ που γραφουν λες
και δεν ξερουν οτι αυτα γινοταν και θα γινονται συνεχως -ακουσα οτι υπηρχε και μια φιλη που την κοπανησε εγκαιρα
απο το παρτυ αυτη λοιπον καταλαβε και πηρε προφυλαξεις - αυτο λεμε να ξερουν οι κοπελες τι κανουν
και τι δεν πρεπει να κανουν ..δεν νοειται σημερα μια 15χρονη να μην ξερει οτι χωρις προφυλαξεις θα μεινει εγκυος
εχω γνωστη φιλολογο που η κορη της εμεινε εγκυος και το ειπε οταν ηδη ηταν πεντε μηνων εγκυος
και η μανα εφτασε κοντα στην αυτοκτονια και την τελευταια στιγμη σωθηκε-δεν γινεται στην σημερον εποχη να πετανε
ενα -δεν ηξερα !!!!! 'η και να νομιζουν οτι με ενα οχι θα γλυτωσουν τον βιασμο ενω κωλοτριβονται στα παπαρια
και να πω και κατι αλλο δεν υπαρχει καμια ηθικη οταν προκειται για σεξ
ακομη και το συναινετικο σεξ ειναι ενας βιασμος στην ουσια