Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολι
-
vallon
- Supreme poster

Re: Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολι
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
vallon
- Supreme poster

Re: Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολι
ε δεν νομίζω τώρα να έχει κανείς αμφιβολία...
0 .
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:ε δεν νομίζω τώρα να έχει κανείς αμφιβολία...
για τους θεσμους; οταν εγραφα πριν απο χρονια οτι οι μεγαλυτερες λερες ειναι οι εκπαιδευτικοι
με λεγατε φασιστα -μετα απο τους εκπαιδευτικους ερχονται δικηγόροι δικαστες και αστυνομοι
και οποιος προάγεται σε μια οποιαδηποτε θεση θα ειναι η κλεφτης ή ανωμαλος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Η μία όψη είναι η κοπέλα να είναι επαγγελματίας (μαγκιά της) να πληρώθηκε για ορισμένη ώρα για να πάρει μέρος με τη συναίνεση της σε ορισμένα πράγματα, έκανε τη βάρδια της και την έκανε για το σπίτι της.
Η άλλη όψη είναι το ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να την ακουμπήσει εφόσον η ίδια δε συναινεί σε αυτό όποια και αν είναι η ιδιότητα της.
Αυτο δεν το ξερεις και καλο ειναι να μην λεμε τοσο βαρια πραγματα χωρις αποδειξεις.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αποδειχθηκε απο την εξεταση οτι η κοπελα ναρκωθηκε. Υπαρχουν μαρτυριες επισης και για αλλες κοπελες που ναρκωνανε.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Alien_ex_forums
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:Αποδειχθηκε απο την εξεταση οτι η κοπελα ναρκωθηκε. Υπαρχουν μαρτυριες επισης και για αλλες κοπελες που ναρκωνανε.
.
Επίσης ο διοργανωτής παραδέχτηκε μόνος του ότι υπήρξε βιασμός και αμέσως μετά βγήκε δαρμένος και είπε ότι "του κλέψανε το κινητό και άλλος το έγραψε".
Επίσης ο Λεβέντης είπε πως υπήρξε σεξ και ήταν συναινετικό, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκαν ουσίες νάρκωσης στο αίμα της.
Τέλος, χιλιάδες ινφλουένσερς "κολλητοί" των επίμαχων ελιτιστών, τους συγκαλύπτουν, ενώ μέχρι χθες ήταν ταγμένοι με το μιτού.
Σήψη και δυσωδία

1 .
-
nemo
- Supreme poster

κυκλοφορουν διαφορες ουσιες στα λεγομενα ιδιωτικα παρτυ ...κυριως για τους ανδρες αλλα μερικες φορες τις παιρνουν
και οι γυναικες ...
και οι γυναικες ...
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Η μία όψη είναι η κοπέλα να είναι επαγγελματίας (μαγκιά της) να πληρώθηκε για ορισμένη ώρα για να πάρει μέρος με τη συναίνεση της σε ορισμένα πράγματα, έκανε τη βάρδια της και την έκανε για το σπίτι της.
Η άλλη όψη είναι το ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να την ακουμπήσει εφόσον η ίδια δε συναινεί σε αυτό όποια και αν είναι η ιδιότητα της.
Αυτο δεν το ξερεις και καλο ειναι να μην λεμε τοσο βαρια πραγματα χωρις αποδειξεις.
ουτε για αυτοθς υπαρχουν αποδειεξεις εχει αλλα τους εχετε σταυρωσει τους καραγκιοζηδες.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

μεγαλυτερο εγκλημα για μενα ειναι ο διασυρμος στο διαδίκτυο για καποια που δεν συναινεί παρα ενας βιασμος
σε ιδιωτικο παρτυ με ουσιες και μη πω και τιποτα βαρύτερο
σε ιδιωτικο παρτυ με ουσιες και μη πω και τιποτα βαρύτερο
0 .
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:vallon έγραψε:ε δεν νομίζω τώρα να έχει κανείς αμφιβολία...
για τους θεσμους; οταν εγραφα πριν απο χρονια οτι οι μεγαλυτερες λερες ειναι οι εκπαιδευτικοι
με λεγατε φασιστα -μετα απο τους εκπαιδευτικους ερχονται δικηγόροι δικαστες και αστυνομοι
και οποιος προάγεται σε μια οποιαδηποτε θεση θα ειναι η κλεφτης ή ανωμαλος
οχι λατρεία μου
δεν είσαι φασίστας , είσαι μαλάκας
είναι άλλο πράγμα αυτό
.gif)
1 .