Νέλλη Ψαρρού Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Νέλλη Ψαρρού Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Δεκ 2021, 16:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Υμνητές ή απολογητές των ναζί, απόγονοι ταγματαλητών, χουντικοί και κάθε ακροδεξιό κατακάθι.
Αυτοί είναι οι «εμβολιαστές» κυρίες και κύριοι. :yesyes:

Ενω οι αντιεμβολιαστες που εκπροσωπουνται απο τον Κασιδιαρη και τον Βελοπουλο ειναι δημοκρατες :laugh1:

δηλ οι 7000 υγειονομικοί είναι όλοι χουντικοί;

δηλ ο αντμιν ή βλαντ είναι χουντικοί;
απορώ πως μπορείς και τσουβαλιάζεις όλο τον κόσμο μαζί μα κάποια κατακάθια που απλά σαν γυρολόγοι περιφέρονται μπας και αρπάξουν κάνα ψήφο..
άλλο το ένα και άλλο το άλλο
γενίκευση ίσον ισοπέδωση
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Νέλλη Ψαρρού Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Δεκ 2021, 16:10

Adminović έγραψε:Με τους πράσινους ή τους μπλε ναζί είπαμε είσαι εσύ;; :hmmm

Να θυμίσουμε λίγο ότι:

Με τις ψήφους της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ «πέρασε» από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία, που προβλέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ατόμων άνω των 60 ετών και πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους παραμείνουν ανεμβολίαστοι.

Καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ 25 και η Ελληνική Λύση, που υπέβαλλε ένσταση αντισυνταγματικότητας, η οποία απορρίφθηκε.

:yesyes:

Μα εσυ δεν εισαι κατα της υποχρεωτικοτητας απλως, εισαι αντιεμβολιαστης και εχεις υιοθετησει ολο το πακετο. Αρνητης κορονοιου, αρνητης εμβολιου, αρνητης νοσηλειας. Τετοιες αποψεις μονο οι ακροδεξιοι εχουν σε επιπεδο κομματων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Δεκ 2021, 16:11

vallon έγραψε:

απορώ πως μπορείς και τσουβαλιάζεις όλο τον κόσμο μαζί μα κάποια κατακάθια που απλά σαν γυρολόγοι περιφέρονται μπας και αρπάξουν κάνα ψήφο..
γενίκευση ίσον ισοπέδωση

Η πλειοψηφια των αρνητων ειναι ακροδεξιοι. Ενα μικρο μερος ειναι ζαιοι και αναρχικοι που νομιζουν οτι ετσι κανουν αντισταση στον Μητσοτακη. Παντως αριστερο ή κεντρωο αντιεμβολιαστικο κομμα δεν υπαρχει. Ακροδεξια ειναι ολα τοσο στην Ελλαδα οσο και στην Ευρωπη.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Δεκ 2021, 16:15

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:

γενίκευση ίσον ισοπέδωση

Η πλειοψηφια των αρνητων ειναι ακροδεξιοι. Ενα μικρο μερος ειναι ζαιοι και αναρχικοι που νομιζουν οτι ετσι κανουν αντισταση στον Μητσοτακη. Παντως αριστερο ή κεντρωο αντιεμβολιαστικο κομμα δεν υπαρχει. Ακροδεξια ειναι ολα τοσο στην Ελλαδα οσο και στην Ευρωπη.

δεν ξέρω αν είναι ή όχι αριστεροί,
για παράδειγμα έχω συναδέλφους σφοδρούς αντιεμβολιαστές που ανήκουν στον αριστερό χώρο.
Εχω και άλλους που είναι ακροδεξιοί,
θέλω να πω ότι ο άντιεμβολιασμός δεν έχει πολιτική ταυτότητα
μόνο κάποια κατακάθια προσπαθούν να αρπάξουν πολιτικό μερίδιο κάθε φορά, ε εντάξει αυτά είναι γνωστά
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Δεκ 2021, 16:22

vallon έγραψε:
δεν ξέρω αν είναι ή όχι αριστεροί,
για παράδειγμα έχω συναδέλφους σφοδρούς αντιεμβολιαστές που ανήκουν στον αριστερό χώρο.
Εχω και άλλους που είναι ακροδεξιοί,
θέλω να πω ότι ο άντιεμβολιασμός δεν έχει πολιτική ταυτότητα
μόνο κάποια κατακάθια προσπαθούν να αρπάξουν πολιτικό μερίδιο κάθε φορά, ε εντάξει αυτά είναι γνωστά

Οπως σου ειπα και πριν η πολιτικη ταυτοτητα της πλειοψηφιας φαινεται απο το οτι μονο τα ακροδεξια κομματα ειναι αντιεμβολιαστικα. Το θεωρεις τυχαιο?

Οι αντιεμβολιαστες εχουν παρει στον λαιμο τους στην Ελλαδα στους περισσοτερους απο τους 19.000 νεκρους κοβιντ στην Ελλαδα. Αυτο δεν ειναι φασισμος? Οι 570 ανεμβολιαστοι στις ΜΕΘ δεν ειναι φασισμος? Οταν μας ελεγαν να μην κανουμε καραντινες γιατι απο τον κοβιντ πεθαινουν μονο οι γεροι και αυτους τους εχουμε χεσμενους αυτο δεν ειναι φασισμος? :hmmm

Τα λεω αυτα γιατι οι ψεκασμενοι εχουν κανει καραμελα τον φασισμο, αλλα η απαξια που δειχνουν απεναντι στην ανθρωπινη ζωη ειναι η μεγιστη μορφη φασισμου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Δεκ 2021, 16:30

Λαχουρένιος έγραψε:Μα εσυ δεν εισαι κατα της υποχρεωτικοτητας απλως, εισαι αντιεμβολιαστης και εχεις υιοθετησει ολο το πακετο. Αρνητης κορονοιου, αρνητης εμβολιου, αρνητης νοσηλειας. Τετοιες αποψεις μονο οι ακροδεξιοι εχουν σε επιπεδο κομματων.

Αγαπούλα, εγώ δεν είπα ποτέ να απαγορευτούν τα εμβόλια.
Τα εμβόλια καλώς υπάρχουν και θα πρέπει να είναι προαιρετικά, όπως ήταν πάντα.
Το ότι εσείς είστε αρνητές της λογικής, που πάτε και μπολιάζετε βρέφη και εφήβους, δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε κι εμείς έτσι.
Αλλά όταν γίνεσαι και αρνητής της δημοκρατίας, τότε μόνο δύο κόμματα σου μένουν για να ψηφίζεις: ΠΑΣΟΚ & ΝΔ.

Διάλεξε και πάρε.

Εγώ ψηφίζω ΜΕΡΑ25, που όπως και το ΚΚΕ, καταψήφισε. :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Δεκ 2021, 16:44

Adminović έγραψε:Αγαπούλα, εγώ δεν είπα ποτέ να απαγορευτούν τα εμβόλια.
Το ότι εσείς είστε αρνητές της λογικής, που πάτε και μπολιάζετε βρέφη και εφήβους, δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε κι εμείς έτσι.

Εκανες καμια 15αρια υποχρεωτικα εμβολια για να πας σχολειο οταν ησουν νηπιο και 5-6 για να πας στρατο. Τοτε δεν ειχαμε χουντα και θα γινουμε χουντα αν κανεις αλλο ενα εμβολιο? Δεν ειμαστε καλα.

Αλλά όταν γίνεσαι και αρνητής της δημοκρατίας, τότε μόνο δύο κόμματα σου μένουν για να ψηφίζεις: ΠΑΣΟΚ & ΝΔ.

Διάλεξε και πάρε.

Εγώ ψηφίζω ΜΕΡΑ25, που όπως και το ΚΚΕ, καταψήφισε. :yesyes:

Στο ΜΕΡΑ25 δεν ειναι εμβολιαστες. Στην ΧΑ και τον Βελοπουλο ειναι
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Δεκ 2021, 16:46

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Αγαπούλα, εγώ δεν είπα ποτέ να απαγορευτούν τα εμβόλια.

Εκανες καμια 15αρια υποχρεωτικα εμβολια για να πας σχολειο οταν ησουν νηπιο και 5-6 για να πας στρατο. Τοτε δεν ειχαμε χουντα και θα γινουμε χουντα αν κανεις αλλο ενα εμβολιο? Δεν ειμαστε καλα.

Τα έκανα, με επιλογή των γονέων μου και όχι γιατί κάποιος τους απείλησε για να τα κάνω.
Όπως και πριν καιρό έκανα αντιτετανικό, επειδή ο ίδιος έκρινα ότι το χρειάζομαι και όχι γιατί με απειλούσε το κράτος για να το κάνω.

Ξαναπροσπάθησε. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Δεκ 2021, 16:48

Adminović έγραψε:Τα έκανα, με επιλογή των γονέων μου και όχι γιατί κάποιος τους απείλησε για να τα κάνω.
Όπως και πριν καιρό έκανα αντιτετανικό, επειδή ο ίδιος έκρινα ότι το χρειάζομαι και όχι γιατί με απειλούσε το κράτος για να το κάνω.

Ειναι υποχρεωτικο να εχει κανει το παιδι καποια εμβολια για να γραφτει σε σταθμο ή στο σχολειο. Επειδη οι ψεκασμενοι ανακαλυψατε τους υποχρεωτικους εμβολιασμους απο τωρα δεν σημαινει οτι δεν υπηρχαν ανεκαθεν.

Συγκριτικα το 100αρικο σε ανθρωπους ηλικιας ανω των 60 ειναι πολυ λιγοτερο ''φασιστικο'' απο το να βαλεις ενα πιτσιρικι να κανει 15 εμβολια για να εχει προσβαση στην εκπαιδευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Δεκ 2021, 16:54

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Τα έκανα, με επιλογή των γονέων μου και όχι γιατί κάποιος τους απείλησε για να τα κάνω.

Ειναι υποχρεωτικο να εχει κανει το παιδι καποια εμβολια για να γραφτει σε σταθμο ή στο σχολειο. Επειδη οι ψεκασμενοι ανακαλυψατε τους υποχρεωτικους εμβολιασμους απο τωρα δεν σημαινει οτι δεν υπηρχαν ανεκαθεν.

Συγκριτικα το 100αρικο σε ανθρωπους ηλικιας ανω των 60 ειναι πολυ λιγοτερο ''φασιστικο'' απο το να βαλεις ενα πιτσιρικι να κανει 15 εμβολια για να εχει προσβαση στην εκπαιδευση.

Υποχρεωτικός δεν μπορεί ποτέ να είναι ο εμβολιασμός.
Το ότι οι γονείς πάνε μόνοι τους και εμβολιάζουν τα παιδιά τους, κρίνοντας πάντα ποιο είναι το καλύτερο για την υγεία τους, δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικό.
Κι ούτε σημαίνει ότι θα παραδίδουμε το σώμα μας στους πρασινομπλέ ναζί, να αποφασίζουν εκείνοι τί θα κάνουν με αυτό, επειδή για άλλα εμβόλια κρίναμε πως ήταν προς το συμφέρον μας να τα κάνουμε. :yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”