pluton έγραψε:
Κορώνα μου ούτε ο πατριώτης Λαχουρενιος δεν θα τα έλεγε έτσι.... Επιτέλους ακούγονται αλήθειες.
δεν καταλαβες φιλελε τον ειπε δλδ πρωην αριστερο

pluton έγραψε:
Κορώνα μου ούτε ο πατριώτης Λαχουρενιος δεν θα τα έλεγε έτσι.... Επιτέλους ακούγονται αλήθειες.

pluton έγραψε:vallon έγραψε:
μόνο ο παπαδόπουλος είχε φτηνό σουβλάκι
αλλά εσείς τον ρίξατε γιατί βάλατε τους αριστερούς και καλά να κάνουν επανάσταση
εσύ και οι υπόλοιποι γερμανοτσολιάδες οσφυοκάμπτες των γερμανών φίλων σας
ο γίωργης ρε είχε στριμώξει τους γερμαναράδες έξω απο τη χώρα
εσείς τον ροκανίσατε προδότες
.gif)

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
πάει ο πλούτωνας ..εκσπερμάτωσε...

Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:
πάει ο πλούτωνας ..εκσπερμάτωσε...
Kαλα εσυ το εχεις παει σε αλλο επιπεδο. Εισαι αναρχοχουντικοαριστεροκεντρωος και ψεκοεμβολιαστης.
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:- Δεν επεκτεινει την υποχρεωτικοτητα
- Δεν εφαρμοζει λοκνταουν
- Δεν ενισχυει το συστημα υγειας
- Τα μετρα που παιρνει ειναι ανεπαρκη και λαμβανονται με καθυστερηση εβδομαδων ή μηνων
- Δεν κανει τιποτα προς την κατευθυνση της παταξης των φεικ νιουζ
Εχουμε 489 διασωληνωμενους σε συνολο 508 ΜΕΘ πανελλαδικως. Ποτε περιμενουν να λαβουν ουσιαστικες αποφασεις? Τα μετρα που αρχισαν να εφαρμοζονται απο το περασμενο Σαββατο επρεπε να ειχαν μπει απο τον Σεπτεμβριο για να εχουν ουσιαστικο αντιτυπο. Τωρα ειναι too little too late και ακομα και ψηφοθηρικα να το δεις ξενερωνουν τοσο τους εμβολιασμενους οσο και τους ψεκ. Το λοκνταουν ειναι αναποφευκτο (ο,τι και αν λενε) και οσο πιο αργα το εφαρμοσουν τοσο περισσοτερο θα κρατησει γιατι οταν εχεις φτασει στα 7000 κρουσματα και τους 500 διασωληνωμενους θες τουλαχιστον 2 μηνες για να αποκλιμακωσεις την κατασταση.

Λαχουρένιος έγραψε:- Δεν επεκτεινει την υποχρεωτικοτητα
- Δεν εφαρμοζει λοκνταουν
- Δεν ενισχυει το συστημα υγειας
- Τα μετρα που παιρνει ειναι ανεπαρκη και λαμβανονται με καθυστερηση εβδομαδων ή μηνων
- Δεν κανει τιποτα προς την κατευθυνση της παταξης των φεικ νιουζ
Εχουμε 489 διασωληνωμενους σε συνολο 508 ΜΕΘ πανελλαδικως. Ποτε περιμενουν να λαβουν ουσιαστικες αποφασεις? Τα μετρα που αρχισαν να εφαρμοζονται απο το περασμενο Σαββατο επρεπε να ειχαν μπει απο τον Σεπτεμβριο για να εχουν ουσιαστικο αντιτυπο. Τωρα ειναι too little too late και ακομα και ψηφοθηρικα να το δεις ξενερωνουν τοσο τους εμβολιασμενους οσο και τους ψεκ. Το λοκνταουν ειναι αναποφευκτο (ο,τι και αν λενε) και οσο πιο αργα το εφαρμοσουν τοσο περισσοτερο θα κρατησει γιατι οταν εχεις φτασει στα 7000 κρουσματα και τους 500 διασωληνωμενους θες τουλαχιστον 2 μηνες για να αποκλιμακωσεις την κατασταση.