ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Δεν εχω δοκιμασει
Στησου να κανω ενα τεστ
Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχ
νάτα μααααααςςςςςςςς
άρχισε να εκδηλώνεταιιιιι

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Δεν εχω δοκιμασει
Στησου να κανω ενα τεστ

ВладимирВладимирович έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Λογο ενος εκτεταμενου ελεγχου που εκανα στο ουροποιητικο μου συστημα
Εχω εναν γνωστό που μετα απο το εμβολιο αρχησε να κατουράει αιμα. Οι εξετάσεις έδειχναν οτι εχει σπάσει κάποιο μικρο αγγειο μεσα στον πουτσο και ο γιατρός του ειπε οτι αυτο συμβαίνει τακτικα μετα απο το εμβολιασμο ή τη νοσηση κοβιντ.
Εσυ για ποιο λογο πηγες για εξετάσεις, αν επιτρέπεται;

vallon έγραψε:Γνωστός μου μετά τον εμβολιασμό του με mrna εμβόλιο σταμάτησε να κάνει χρήση του πέους του και αποφάσισε να ασχοληθεί με το bdsm .

ВладимирВладимирович έγραψε:vallon έγραψε:Γνωστός μου μετά τον εμβολιασμό του με mrna εμβόλιο σταμάτησε να κάνει χρήση του πέους του και αποφάσισε να ασχοληθεί με το bdsm .
Συμβαίνουν κι αυτα δυστυχώς με τους μπολιαζμενους

Προέλλην έγραψε:Εσύ Βάλλον εμβόλιο δεν έκανες;

vallon έγραψε:Πέρα από την πλάκα όμως,
με ενοχλεί η ανικανότητα της κυβέρνησης να πείσει τον κόσμο και να κοιτάξει με ένα τίμιο και ξεκάθαρο τρόπο ίσα στα μάτια για το θέμα του εμβολίου.
Με καταναγκασμούς κούλη δεν κερδίζεις τίποτα, η χούντα έπεσε στο πολυτεχνείο.
με φασιστικές πρακτικές διαχωρισμού στην κοινωνία δεν κυβερνάς
θα έρθει η ώρα που θα φύγει τρέχοντας η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Λαχουρένιος έγραψε:Μονο οι καταναγκασμοι εχουν μεινει. Η ενημερωση εχει φτασει στα ορια της καθως μεχρι και η κουτση Μαρια τα εχει μαθει ολα γυρω απο τον κορονοιο και τα εμβολια. Οποιος ηταν να πειστει εχει πειστει. Το ζητημα ειναι να βρεθουν φορμουλες για να επεκταθει η υποχρεωτικοτητα.