Είναι θέμα "Εσωτερικής Πολιτικής" ο θάνατος του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Είναι θέμα "Εσωτερικής Πολιτικής" ο θάνατος του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Σεπ 2021, 23:46

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Μικης δεν ηξερε καν οτι υπαρχεις ρε ψωνιο. Σιγα μην σε ειχε και εικονισμα.

Όταν ο δημοσιογράφος/συγγραφέας/λογοτέχνης των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων μιλούσε στην Παλιά Βουλή, νομίζω μέσα στην αίθουσα καθόταν ένας ψηλός που θύμιζε τον Θεοδωράκη, αλλά δεν είμαι βέβαιος γιατί τον έβλεπα από πίσω.

Είχε σηκωθεί και τον χειροκρότησε στο τέλος και του ζήτησε αυτόγραφο. Λες να ήταν αυτός;
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Είναι θέμα "Εσωτερικής Πολιτικής" ο θάνατος του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Σεπ 2021, 07:15

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Μικης δεν ηξερε καν οτι υπαρχεις ρε ψωνιο. Σιγα μην σε ειχε και εικονισμα.

Όταν ο δημοσιογράφος/συγγραφέας/λογοτέχνης των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων μιλούσε στην Παλιά Βουλή, νομίζω μέσα στην αίθουσα καθόταν ένας ψηλός που θύμιζε τον Θεοδωράκη, αλλά δεν είμαι βέβαιος γιατί τον έβλεπα από πίσω.

Είχε σηκωθεί και τον χειροκρότησε στο τέλος και του ζήτησε αυτόγραφο. Λες να ήταν αυτός;

Εγω ειμαι σιγουρος. Ή μπορει να ηταν κανενας γαμπρος του ξαδερφου του μπατζανακη του κουνιαδου του Μικη αλλα το ιδιο ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Σεπ 2021, 08:25

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Όταν ο δημοσιογράφος/συγγραφέας/λογοτέχνης των Ελεύθερων Χρεοκοπημένων μιλούσε στην Παλιά Βουλή, νομίζω μέσα στην αίθουσα καθόταν ένας ψηλός που θύμιζε τον Θεοδωράκη, αλλά δεν είμαι βέβαιος γιατί τον έβλεπα από πίσω.

Εγω ειμαι σιγουρος. Ή μπορει να ηταν κανενας γαμπρος του ξαδερφου του μπατζανακη του κουνιαδου του Μικη αλλα το ιδιο ειναι.

Πρέπει επομένως ο συγγραφέας δημοσιογράφος να το προσθέσει στο βιβλίο του και να βάλει τον διαδικτυακό κλώνο του να το διαφημίσει.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Σεπ 2021, 09:11

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Πρέπει επομένως ο συγγραφέας δημοσιογράφος να το προσθέσει στο βιβλίο του και να βάλει τον διαδικτυακό κλώνο του να το διαφημίσει.

βλέπω έπεσε ο μισθουλάκος ε;

τι;
σε έβαλε να φοράς και περουκίνι;
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Σεπ 2021, 09:41

Λαχουρένιος έγραψε:Μονος σου τα βγαζεις, μονος σου τα διαβαζεις.

Ναι γι' αυτο με τουιταρε η ρωσικη πρεσβεια. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Σεπ 2021, 10:07

NikosVy έγραψε:Εικόνα

Όσο και αν έχετε την εξουσία να μεταφέρετε σε άσχετους χώρους το θέμα του κορυφαίου Μϊκη Θεοδωράκη, επειδή δεν τον γούσταρε ο συντονιστής, αυτό θα αποτελέσει απλά το μοναδικό φαινόμενο που επικράτησε ένα πείσμα, μπροστά στο νέο που κάνει τον γύρο του Κόσμου.

Φυσικά και είχε σχέση με την Πολιτική, φυσικά και επηρεάζει την Πολιτική ο θάνατός του, αφού έχει ανακηρυχτεί πένθος, ακόμα και ο πρωθυπουργός έχει κάνει δηλώσεις που ούτε το ένα εικοστόν των δηλώσεων του πρωθυπουργού δεν έχει γραφτεί εδώ μέσα. Μόνο το ότι δεν ήταν πιστός στο κόμμα.

Ο θάνατος (του οποιουδήποτε) είναι κοινωνικό γεγονός και όχι πολιτικό έστω κι αν πρόκειται για αρχηγό κόμματος ή και πρόεδρο της δημοκρατίας.
Αποκτά το χαρακτήρα πολιτικού γεγονότος μόνο στην περίπτωση που θα πυροδοτήσει πολιτικές και απρόβλεπτες εξελίξεις πράγμα που στην περίπτωση Θεοδωράκη αποκλείεται.
Και το ότι έκανε δηλώσεις ο πρωθυπουργός (που ειρήσθω εν παρόδω οι πολιτικοί του πρόγονοι έστελναν τον Θεοδωράκη από εξορία σε εξορία) με τις οποίες τιμά το έργο (και όχι την πολιτική του πορεία με εξαίρεση την περίοδο συνεργασίας με τον μπαμπά του) του Μίκη αφορά μόνο τον ίδιο όπως και όλους όσους άφαντους έκαναν δηλώσεις βρίσκοντας την ευκαιρία να βγουν έστω και προσωρινά στο προσκήνιο.
Και αυτό το παράδοξο του να σκίζουν οι δεξιοί τα ρούχα τους για το έργο του Μίκη, που στην πλειοψηφία του είναι απόλυτα αντιδεξιό με την έννοια της ταξικότητας που το διακρίνει, είναι τουλάχιστον ανέκδοτο.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Σεπ 2021, 11:58

Αρίστος έγραψε:Ναι γι' αυτο με τουιταρε η ρωσικη πρεσβεια. :laugh1:

Δεν πα να σε τουιταρε και η κινεζικη πρεσβεια? Οι πωλησεις των βιβλιων σου ειναι ανυπαρκτες ''συγγραφεα''.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Σεπ 2021, 14:02

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ο θάνατος (του οποιουδήποτε) είναι κοινωνικό γεγονός και όχι πολιτικό έστω κι αν πρόκειται για αρχηγό κόμματος ή και πρόεδρο της δημοκρατίας.
Αποκτά το χαρακτήρα πολιτικού γεγονότος μόνο στην περίπτωση που θα πυροδοτήσει πολιτικές και απρόβλεπτες εξελίξεις πράγμα που στην περίπτωση Θεοδωράκη αποκλείεται.

Προφανώς το λες εσύ αυτό κατά την απόλυτη και ανεξέλεγκτη κρίση σου σαν να έχεις οριστεί διοικητής ενός γκουλάγκ.

Και στο παλιό φόρουμ είχαν ορίσει έναν κομμουνιστή σαν και εσένα (είχε και μούσι όπως φαινόταν στο τραπέζι σε εκδήλωση σε .."κατάμεστη αίθουσα" του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ στο Χαλάνδρι).
Ραν ταν πλαν έγραψε: μόνο στην περίπτωση που θα πυροδοτήσει πολιτικές και απρόβλεπτες εξελίξεις πράγμα που στην περίπτωση Θεοδωράκη αποκλείεται.

Δηλαδή, αν αυτά που θα βγαίνουν σιγά σιγά από τα αμέτρητα αρχεία του Θεοδωράκη και κάνουν κριτική στους άκαμπτους και στείρους συντρόφους που κυβερνάγαν τόσα χρόνια το ΚΚΕ, και σας κατέβει πιο κάτω το ποσοστό σας, ας πούμε στο 3,5% (υπάρχει καθοδική πορεία), αυτό θα το βάλεις στα "Κοινωνικά" ή στα "Πολιτικά"; Ή θα περιμένεις να εξατμιστείτε τελείως, για να το χαρακτηρίσεις κατάλληλο για τα "Πολιτικά";
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 05 Σεπ 2021, 00:34

Εικόνα

Αντίθετα, ο Ραν Ταν Πλαν, του επεφύλαξε μια θέση στο πλυσταριό.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Σεπ 2021, 06:27

NikosVy έγραψε:
Αντίθετα, ο Ραν Ταν Πλαν, του επεφύλαξε μια θέση στο πλυσταριό.

είναι επαίσχυντη η ηθική κατάπτωση που ζούμε στις μέρες μας

αλλά ήταν και σίγουρο ότι ο καθένας θα χρησιμοποιήσει το τραγικό γεγονός της απώλειας του μεγάλου Μίκη για να εξυπηρετήσει τις δικές του σκοπιμότητες.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”