Καπου Ε-Λ-Ε-Ο-Σ λοιπον, πρέπει να υπαρχει καποιο οριο σε υπεράσπιση των λαμόγιων και των λαμογιών

vallon έγραψε:Νομίζω ότι στο τουιτερ έπρεπε να κάνουν ένα ερώτημα στον συντονισμό του ελεύθερου φορουμ πριν το ανεβάσουν...
μα τι πράγματα είναι αυτά;
Πέρα από το τι δημοσιεύτηκε , φίλη μου εχτές στα Βίλια να με παίρνει τηλέφωνο και να βρίζει του πυροσβέστες μας που κάθονταν στις άκρες του δρόμου και δεν έκαναν τίποτα, μόνο οι Ρουμάνοι κυνηγούσαν τη φωτιά
κατάντια

Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:Νομίζω ότι στο τουιτερ έπρεπε να κάνουν ένα ερώτημα στον συντονισμό του ελεύθερου φορουμ πριν το ανεβάσουν...
μα τι πράγματα είναι αυτά;
Πέρα από το τι δημοσιεύτηκε , φίλη μου εχτές στα Βίλια να με παίρνει τηλέφωνο και να βρίζει του πυροσβέστες μας που κάθονταν στις άκρες του δρόμου και δεν έκαναν τίποτα, μόνο οι Ρουμάνοι κυνηγούσαν τη φωτιά
κατάντια
Σβησανε τιποτα?

Ραν ταν πλαν έγραψε:vallon έγραψε:
Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνω ότι έστειλα μέσω email την τοποθέτηση του συντονισμού του ελεύθερου φορουμ που εκφράστηκε όπως εσύ στον περιφερειάρχη κ Σπανό.
περιμένουμε την τοποθέτησή του για τα λεγόμενά σου.
Και τι μας το λες; Για να τρομάξουμε;
Ας στείλει ο κύριος περιφερειάρχης, όπως έχει υποχρέωση, τα στοιχεία που έχει περί ''εντολής μη κατάσβεσης'' στον εισαγγελέα ώστε να ερευνηθεί το ζήτημα.
Αλλά μέχρι την ολοκλήρωση της πλήρους έρευνας και της δημοσίευσης του πορίσματος η όποια καταγγελία (ισχυρισμός) θεωρείται ανυπόστατη.

Λαχουρένιος έγραψε:
Σβησανε τιποτα?

vallon έγραψε:
Συνιστά μορφή λογοκρισίας που πολύ απλά δεν μας είχε συνηθίσει το ελεύθερο .
Βεβαίως άποψη μόνο ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ θα μπορούσε να έχει ο αντμιν που είναι και νομικός και αυτή είναι σίγουρο ότι θα εμπιστευόμαστε. ασε που ίσως μάθουμε και κάτι απο αυτήν...
Εμείς εδώ λοιπόν, σε αυτό το τοπικ συζητάμε τι είπε και που ο περιφερειάρχης, τώρα αν αυτό δεν κάνει να μπαίνει στον τίτλο και κάνει να μπαίνει σε όλο το κείμενο , μάλλον είναι λογοκρισία.