Ερχεται πείνα;

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ερχεται πείνα;

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Αύγ 2021, 12:28

Spark έγραψε:
vallon έγραψε:σου περισσεύουν τίποτα ψιλά; έτσι κάνα κατοστάρικο που μου λείπει τώρα τελευταία..
:D

μου περισσεύουν, έχω μερικές προτάσεις, επέλεξε ότι σου αρέσει περισσότερο

1> βάζεις πρόεδρο της δημοκρατίας μια μαριονέτα που περνάει απο την βουλή διατάξεις και μέτρα που σε βολεύουν. έτσι παίρνεις ένα "δώρο"..

2> καις το δάσος και παίρνεις κομμάτι από την πίτα-επιδότηση της ΕU για τοποθέτηση ανεμογεννητριών - που προωθούν γερμανικές εταιρείες.

3> εάν κάηκε το σπίτι σου και εάν έχεις τις προϋποθέσεις (τρέχα γύρευε) θα πάρεις 20.000 και τέρμα.
εάν είσαι γραμμένος στη λίστα δεν θα πληρώσεις ενφια για 3 χρόνια.

4> τώρα (μετά εορτής) μπορείς να πάρεις μίζα για την ενοικίαση ρωσικών πυροσβεστικών αεροσκαφών.

5> κάνε φυτώρια και πούλα δεντρίλια και υπηρεσίες μεταφύτευσης. όμως εάν πονάει η μέση σου για σκάψιμο βρες μερικούς εθελοντές

6> ότι κι εάν επιλέξεις καλό δεν θα δεις, τα χειρότερα έπονται..

η νέα τροπή που έδωσες στο τοπικ με βάζει σε σκέψεις,

μάλλον θα γνωριστούμε σύντομα,

καθώς το γνωστό νεοφίλι και ρουφιάνος εδώ μέσα θα μας έχει ήδη φα(σ)κελώσει και ρουφιανέψει στον προστάτη του ,

αφού είναι δεδομένο ότι σε κάποια ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ θα μας πάνε ; σε κάποια Γυάρο; θα δούμε

κλείσε θέση τώρα απο νωρίς, γιατί το νεοφίλι κάνει τη δουλειά του..

ΥΓ

δεν έχεις παρατηρήσει ότι οι εκπρόσωποι του κκε (ραν ταν πλαν κλπ) την έχουν λουφάξει; ούτε λέξη για συνωμοσίες και για όσα γίνονται
και προς θεού μην πει κανείς τίποτα για τερνα και γεραπετρίτη.. μαύρα κατάστιχα

κάτι ξέρουν οι σύντροφοι , το δεξί χέρι της νουδούλας είναι χρόνια τώρα..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Αύγ 2021, 13:02

vallon έγραψε:δεν έχεις παρατηρήσει ότι οι εκπρόσωποι του κκε (ραν ταν πλαν κλπ) την έχουν λουφάξει; ούτε λέξη για συνωμοσίες και για όσα γίνονται

Τι λες μωρέ παπάρα.
Όταν το ΚΚΕ κατάγγειλε εδώ και 20 χρόνια την εμπορευματοποίηση των καμένων δασών, με την αναθεώρηση του άρθρου 24 του συντάγματος από το 2001, εσύ κούναγες σημαίες του πασοκ στο Σύνταγμα μπας και σε βολέψουν σε κανα επαλ.
Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα αλλά όχι και τέτοιες που να σπάνε καρύδια.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 11 Αύγ 2021, 13:16

vallon έγραψε:
Spark έγραψε:
καθώς το γνωστό νεοφίλι και ρουφιάνος εδώ μέσα θα μας έχει ήδη φα(σ)κελώσει και ρουφιανέψει στον προστάτη του ,
αφού είναι δεδομένο ότι σε κάποια ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ θα μας πάνε ; σε κάποια Γυάρο; θα δούμε

αστειεύεσαι που θέλεις και δωρεάν διακοπές σε νησιά κοβιντ φρι.. για ψόφο σε ετοιμάζουν.

και σε βλέπω που γράφεις πολλές φορές "νεοφίλι", φαντάζομαι ότι είναι συντομία της λέξης "νεο+φιλελεύθερος"
όμως να εξηγείς ότι αναφέρεσαι σε κλέφτες, ψεύτες, κακοήθης, ρουφιάνους, γλύφτες, μαριονέτες του σάπιου συστήματος που δεν έχουν σχέση ούτε με νέο ούτε με ελευθερία, είναι οι δήθεν που τρώνε τα συστημικά σκατά και κάνουν ότι τους λένε οι εξουσιαστές, φυσικά έχουν μπολιαστεί και δουλεύουν ως σκλάβοι για να μπορούν να πληρώνουν ψευτοανάγκες όπως λογαρισμούς κινητής τηλεφωνίας και πάγια σε λογαριασμούς ρεύματος.

τέτοιους ανθρώπους τους έχω για κλάσιμο, καμία προσφορά, ούτε κουβέντα θέλω μαζί τους.
μάντεψε ποιοι είναι τέτοιοι εδω μέσα,, πολλοί που γράφουν λες και κάνουν κάτι σημαντικό, και νομίζουν πως τους πιστεύουμε,, άντε ρε να πάρετε την δόση σας άρρωστοι.
2 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Αύγ 2021, 16:35

Spark έγραψε:
vallon έγραψε:

αστειεύεσαι που θέλεις και δωρεάν διακοπές σε νησιά κοβιντ φρι.. για ψόφο σε ετοιμάζουν.

και σε βλέπω που γράφεις πολλές φορές "νεοφίλι", φαντάζομαι ότι είναι συντομία της λέξης "νεο+φιλελεύθερος"
όμως να εξηγείς ότι αναφέρεσαι σε κλέφτες, ψεύτες, κακοήθης, ρουφιάνους, γλύφτες, μαριονέτες του σάπιου συστήματος που δεν έχουν σχέση ούτε με νέο ούτε με ελευθερία, είναι οι δήθεν που τρώνε τα συστημικά σκατά και κάνουν ότι τους λένε οι εξουσιαστές, φυσικά έχουν μπολιαστεί και δουλεύουν ως σκλάβοι για να μπορούν να πληρώνουν ψευτοανάγκες όπως λογαρισμούς κινητής τηλεφωνίας και πάγια σε λογαριασμούς ρεύματος.

τέτοιους ανθρώπους τους έχω για κλάσιμο, καμία προσφορά, ούτε κουβέντα θέλω μαζί τους.
μάντεψε ποιοι είναι τέτοιοι εδω μέσα,, πολλοί που γράφουν λες και κάνουν κάτι σημαντικό, και νομίζουν πως τους πιστεύουμε,, άντε ρε να πάρετε την δόση σας άρρωστοι.

καλά,
σε έχω καταλάβει ότι είσαι λίγο των άκρων ή μαύρο ή άσπρο , αλλά δεν νομίζεις ότι χάνεις την ευκαιρία εδώ μέσα να βλέπεις πως συμπεριφέρονται και πως σκέφτονται και με τον τρόπο αυτό να επιβεβαιώνεις αν θέλεις τις επιλογές σου;
Δεν είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι είναι αυτό που απεχθάνεσαι;
Μπορώ με πολύ θεωρητική συζήτηση να μιλήσω για τους λόγους που δεν πιστεύω στον νεοφιλελευθερισμό. Ωραία , όμως όταν βλέπεις ποια είναι η πρακτική πλευρά του θέματος και πως αυτή η συγκεκριμένη ιδεολογία ,, η σχολή του σικάγο , διαμορφώνει τους ανθρώπους , δεν βγαίνουμε κερδισμένοι όταν μελετάμε τον εχθρό; Νομίζω ότι η παρούσα εφαρμογή είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική ως προς αυτό. Εχουμε την ευκαιρία να μελετήσουμε τις αδυναμίες τα θέλω τα όνειρα και τις αντιστάσεις του κάθε ενός.
Ο καλόπιστος αναλυτής νομίζω ότι βγάζει αρκετά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Αύγ 2021, 16:40

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:δεν έχεις παρατηρήσει ότι οι εκπρόσωποι του κκε (ραν ταν πλαν κλπ) την έχουν λουφάξει; ούτε λέξη για συνωμοσίες και για όσα γίνονται

Τι λες μωρέ παπάρα.
Όταν το ΚΚΕ κατάγγειλε εδώ και 20 χρόνια την εμπορευματοποίηση των καμένων δασών, με την αναθεώρηση του άρθρου 24 του συντάγματος από το 2001, εσύ κούναγες σημαίες του πασοκ στο Σύνταγμα μπας και σε βολέψουν σε κανα επαλ.
Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα αλλά όχι και τέτοιες που να σπάνε καρύδια.

Ας γελάσω κόκκινε φασίστα
είδα και τον σοφιανό που εχτές βγήκε μαζί με τα άλλα λαμόγια της νουδούλας ο μυταράκης (χαχααχ) και ένας του σύριζα απο την ηλία , στο οπεν να σχολιάσει τα συμπεράσματα απο την κατάσταση...

η λέξη μόκο σου λέει τίποτα;
άσε τώρα τα θεωρητικά και τα σάπια, κανένας δεν είχε τα κότσι ανα καταγγείλει αυτό που όλοι εδώ συζητάμε.. πολύ χοντρό; θα άνοιγε μεγάλο πόλεμο; ναι αλλά όχι και να μας λες ότι το κκε καταγγέλλει τώρα την τέρνα , δείξτο μας γραμμένο ότι κάποιος από το κκε κατάγγελλε την συγκεκριμένη αγοραπωλησία και τη συσχέτισή τους με τις πυρκαγιές και θα σε παραδεχτω..

Κανενας δεν αναφέρθηκε σε ανεμογεννήτριες το πήρες χαμπάρι;

ή κάνεις κι εσύ την πάπια;

αντεεε
μάθαμε τώρα και σπεκουλάρουμε
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Αύγ 2021, 18:59

Αυτό που συζητάς εσύ υπάρχει μόνο στο μυαλό σου και το καταγγέλουν μόνο ονειροπαρμένοι.
Όταν έρθει στη βουλή η συμφωνία που φαντάζεσαι τότε το ΚΚΕ θα πάρει θέση.
Σε συζήτηση για φαντασιοκοπίες δεν έχει να πει κάτι.
Τώρα προσπαθεί να σας ανοίξει τα μάτια τονίζοντας ότι το συνταγματικό υπόβαθρο για την εμπορευματοποίηση των καμμένων δασών υπάρχει από 2001, έργο της κυβέρνησης Σημίτη, και πάνω σε αυτή την αναθεώρηση θα πατήσουν όλοι όσοι θα προσπαθήσουν στο μέλλον να στήσουν επιχειρήσεις πάνω στα καμμένα δάση.
Ενημερώσου πρώτα παπάρα γιατί λίγο απέχεις από το συνωμοσιολογικό μυθηρισμό. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Αύγ 2021, 19:24

Καλά εγώ είμαι ένας παραπλανημένος και φαντασμένος

όλοι οι άλλοι που φωνάζουν ότι τους έκαψαν για τις ανεμογεννήτριες τι είναι ;

όλοι ψεκασμένοι είναι;

ε τότε πάρτο είδηση

ζεις σε λάθος πλανήτη
μετακόμισε ρε μπουρδα
:D
0 .

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 21 Αύγ 2021, 07:46

Στο μέλλον τα μαγαζιά θα εξελιχθούν. Θα υπάρχουν τα προιόντα σε βιτρίνες, δε θα έχουν υπαλλήλους, θα μπαίνεις μέσα θα παίρνεις οτι σου χρειάζεται θα αφήνεις από δίπλα το αντίτιμο και θα φεύγεις.
0 .

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 31 Αύγ 2021, 00:54

Οι "πεινασμένοι" θα δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Το άδειο στομάχι είναι κακός σύμβουλος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Αύγ 2021, 08:57

η μπριτζολα θα ειναι ειδος πολυτελειας για μας τον λαουτζικο θα ειναι τα πλαστικα κουτακια με τον τεχνικο χυλο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κοινωνία”