Spark έγραψε:vallon έγραψε:σου περισσεύουν τίποτα ψιλά; έτσι κάνα κατοστάρικο που μου λείπει τώρα τελευταία..
μου περισσεύουν, έχω μερικές προτάσεις, επέλεξε ότι σου αρέσει περισσότερο
1> βάζεις πρόεδρο της δημοκρατίας μια μαριονέτα που περνάει απο την βουλή διατάξεις και μέτρα που σε βολεύουν. έτσι παίρνεις ένα "δώρο"..
2> καις το δάσος και παίρνεις κομμάτι από την πίτα-επιδότηση της ΕU για τοποθέτηση ανεμογεννητριών - που προωθούν γερμανικές εταιρείες.
3> εάν κάηκε το σπίτι σου και εάν έχεις τις προϋποθέσεις (τρέχα γύρευε) θα πάρεις 20.000 και τέρμα.
εάν είσαι γραμμένος στη λίστα δεν θα πληρώσεις ενφια για 3 χρόνια.
4> τώρα (μετά εορτής) μπορείς να πάρεις μίζα για την ενοικίαση ρωσικών πυροσβεστικών αεροσκαφών.
5> κάνε φυτώρια και πούλα δεντρίλια και υπηρεσίες μεταφύτευσης. όμως εάν πονάει η μέση σου για σκάψιμο βρες μερικούς εθελοντές
6> ότι κι εάν επιλέξεις καλό δεν θα δεις, τα χειρότερα έπονται..
η νέα τροπή που έδωσες στο τοπικ με βάζει σε σκέψεις,
μάλλον θα γνωριστούμε σύντομα,
καθώς το γνωστό νεοφίλι και ρουφιάνος εδώ μέσα θα μας έχει ήδη φα(σ)κελώσει και ρουφιανέψει στον προστάτη του ,
αφού είναι δεδομένο ότι σε κάποια ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ θα μας πάνε ; σε κάποια Γυάρο; θα δούμε
κλείσε θέση τώρα απο νωρίς, γιατί το νεοφίλι κάνει τη δουλειά του..
ΥΓ
δεν έχεις παρατηρήσει ότι οι εκπρόσωποι του κκε (ραν ταν πλαν κλπ) την έχουν λουφάξει; ούτε λέξη για συνωμοσίες και για όσα γίνονται
και προς θεού μην πει κανείς τίποτα για τερνα και γεραπετρίτη.. μαύρα κατάστιχα
κάτι ξέρουν οι σύντροφοι , το δεξί χέρι της νουδούλας είναι χρόνια τώρα..