Θυμάμαι μία που μου έλεγε ότι ο πρώην της φερόταν άσχημα, της φώναζε, τη βάραγε κοκ και ότι είχε δεινοπαθήσει με αυτόν. Η τύπισσα εν τω μεταξύ κουκλάρα και κατ’ αρχήν έδειχνε πολύ νορμάλ και ήρεμη. Κι έλεγα κι εγώ κρίμα που της φερόταν έτσι.
Με το που τα έμπλεξα όμως μαζί της, άρχισε να με πρήζει συνέχεια μέχρι και για το τί χρώμα κάλτσες φοράω, τί τρώω, τί ώρα ξυπνάω κλπ κλπ. Άσε το πρήξιμο με το τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο να της λέω πού ήμουν και τί έκανα και να γίνεται ανάκριση.
Εννοείται πως σε λίγες μέρες το διέλυσα και πήγα γι’ άλλα, αλλά ακόμα σκέφτομαι το πόσο το έπαιζε θύμα και καημενούλα, ενώ τελικά δεν ήταν και τόσο θύμα. Και δεν έδινε αρχικά την εντύπωση ότι έχει θέματα, κάθε άλλο.
Από την άλλη, υπάρχουν και αντίστοιχες περιπτώσεις σε άντρες, που γίνονται τσιμπούρια, που θέλουν τη γυναίκα σήκω-κάτσε κοκ.
Αν τώρα είναι και οι δύο σε μια σχέση με ψυχολογικά και γίνει κάνας έντονος καυγάς και ανάψουν τα αίματα, μετά εύκολα ξεφεύγει το πράγμα σε πιο επικίνδυνες καταστάσεις.
Γι’ αυτό και το καλύτερο είναι να μην παντρεύεσαι και να μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να την κάνεις προς άγνωστη κατεύθυνση.