Eλληνορθοδοξος ''επενδυτης'' πνιγει την γυναικα και τον σκυλο του μπροστα στο παιδι τους!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Eλληνορθοδοξος ''επενδυτης'' πνιγει την γυναικα και τον σκυλο του μπροστα στο παιδι τους!!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιουν 2021, 13:33

Γυναίκες με ψυχολογικά έχω γνωρίσει κάμποσες.
Θυμάμαι μία που μου έλεγε ότι ο πρώην της φερόταν άσχημα, της φώναζε, τη βάραγε κοκ και ότι είχε δεινοπαθήσει με αυτόν. Η τύπισσα εν τω μεταξύ κουκλάρα και κατ’ αρχήν έδειχνε πολύ νορμάλ και ήρεμη. Κι έλεγα κι εγώ κρίμα που της φερόταν έτσι.
Με το που τα έμπλεξα όμως μαζί της, άρχισε να με πρήζει συνέχεια μέχρι και για το τί χρώμα κάλτσες φοράω, τί τρώω, τί ώρα ξυπνάω κλπ κλπ. Άσε το πρήξιμο με το τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο να της λέω πού ήμουν και τί έκανα και να γίνεται ανάκριση.
Εννοείται πως σε λίγες μέρες το διέλυσα και πήγα γι’ άλλα, αλλά ακόμα σκέφτομαι το πόσο το έπαιζε θύμα και καημενούλα, ενώ τελικά δεν ήταν και τόσο θύμα. Και δεν έδινε αρχικά την εντύπωση ότι έχει θέματα, κάθε άλλο.
Από την άλλη, υπάρχουν και αντίστοιχες περιπτώσεις σε άντρες, που γίνονται τσιμπούρια, που θέλουν τη γυναίκα σήκω-κάτσε κοκ.
Αν τώρα είναι και οι δύο σε μια σχέση με ψυχολογικά και γίνει κάνας έντονος καυγάς και ανάψουν τα αίματα, μετά εύκολα ξεφεύγει το πράγμα σε πιο επικίνδυνες καταστάσεις.

Γι’ αυτό και το καλύτερο είναι να μην παντρεύεσαι και να μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να την κάνεις προς άγνωστη κατεύθυνση. :yesyes:
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Eλληνορθοδοξος ''επενδυτης'' πνιγει την γυναικα και τον σκυλο του μπροστα στο παιδι τους!!

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Ιουν 2021, 15:23

Adminović έγραψε:Γυναίκες με ψυχολογικά έχω γνωρίσει κάμποσες.
Θυμάμαι μία που μου έλεγε ότι ο πρώην της φερόταν άσχημα, της φώναζε, τη βάραγε κοκ και ότι είχε δεινοπαθήσει με αυτόν. Η τύπισσα εν τω μεταξύ κουκλάρα και κατ’ αρχήν έδειχνε πολύ νορμάλ και ήρεμη. Κι έλεγα κι εγώ κρίμα που της φερόταν έτσι.
Με το που τα έμπλεξα όμως μαζί της, άρχισε να με πρήζει συνέχεια μέχρι και για το τί χρώμα κάλτσες φοράω, τί τρώω, τί ώρα ξυπνάω κλπ κλπ. Άσε το πρήξιμο με το τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο να της λέω πού ήμουν και τί έκανα και να γίνεται ανάκριση.
Εννοείται πως σε λίγες μέρες το διέλυσα και πήγα γι’ άλλα, αλλά ακόμα σκέφτομαι το πόσο το έπαιζε θύμα και καημενούλα, ενώ τελικά δεν ήταν και τόσο θύμα. Και δεν έδινε αρχικά την εντύπωση ότι έχει θέματα, κάθε άλλο.
Από την άλλη, υπάρχουν και αντίστοιχες περιπτώσεις σε άντρες, που γίνονται τσιμπούρια, που θέλουν τη γυναίκα σήκω-κάτσε κοκ.
Αν τώρα είναι και οι δύο σε μια σχέση με ψυχολογικά και γίνει κάνας έντονος καυγάς και ανάψουν τα αίματα, μετά εύκολα ξεφεύγει το πράγμα σε πιο επικίνδυνες καταστάσεις.

Γι’ αυτό και το καλύτερο είναι να μην παντρεύεσαι και να μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να την κάνεις προς άγνωστη κατεύθυνση. :yesyes:

Ελένη την λέγανε;
:stavros01:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιουν 2021, 15:38

vallon έγραψε:Ελένη την λέγανε;

Όλγα.

Και η Ελένη τα ίδια σου κάνει; :laugh1:
Γω πάντως την ξεφορτώθηκα γρήγορα και ησύχασα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιουν 2021, 16:58

Δεν ελεγε απαραιτητα ψεματα. Οι προβληματικοι ελκονται απο προβληματικους. Αμα επεσε σε κανενα ρεμαλι δεν αποκλειεται καθολου να την πλακωνε στις αναποδες οταν αρχιζε αυτη τα δικα της. Εσυ που εφυγες εκανες το πιο σωστο αλλα δεν αντιδρουν ολοι ετσι.

Μου χε τυχει και μενα τετοια περιπτωση και ηθελε γαμους και παιδια απο τον πρωτο μηνα. Ευτυχως που δεν τυφλωθηκα και γλυτωσα :stavros01: Ολο και καποιους μαλακες θα βρουν ομως.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιουν 2021, 17:05

εφυγε γιατι δεν υπηρχε το συναισθημα .βασικο!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Ιουν 2021, 19:38

Adminović έγραψε:
vallon έγραψε:Ελένη την λέγανε;

Όλγα.

Και η Ελένη τα ίδια σου κάνει; :laugh1:
Γω πάντως την ξεφορτώθηκα γρήγορα και ησύχασα.

μου έκανε....μου έκανε...

αόριστος
κάποτε στο παρελθόνν....
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιουν 2021, 09:58

Αυτά είναι πταίσματα μπροστά στην απειλή μιας κάποτε ότι θα με κόψει κομματάκια και θα με πετάξει στο βόθρο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιουν 2021, 10:10

Λαχουρένιος έγραψε:
Μου χε τυχει και μενα τετοια περιπτωση και ηθελε γαμους και παιδια απο τον πρωτο μηνα. Ευτυχως που δεν τυφλωθηκα και γλυτωσα :stavros01: Ολο και καποιους μαλακες θα βρουν ομως.

Γάμους και παιδιά ναι, αλλά μετά από εύλογο χρονικό διάστημα που δε θα εκδηλώσει πλευρές συμπεριφοράς που έχουν να κάνουν με κτητικότητα. Από εκεί ξεκινάνε όλα.
Με την πρώτη απόπειρα ελέγχου φύγε τρέχοντας γιατί αν δεχτείς έστω και τον παραμικρό έλεγχο τη γάμησες.
Συνήθως οι περισσότερες προσπαθούν να σε ελέγξουν από τις πρώτες δεκαπέντε μέρες.
Δεν μπορούν να κρατηθούν περισσότερο.
Αν όμως περάσει ένας χρόνος, καλύτερα θα έλεγα και δύο ή και παραπάνω, που θα είσαι σε φάση καλύτερη από ό,τι ήσουν ελεύθερος και η οποία φάση θα βαίνει συνεχώς βελτιούμενη (σε ό,τι αφορά τα ατομικά σου δικαιώματα) προχώρα άφοβα. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2021, 10:55

αυτο με την χειραγώγηση που λετε και με τα κινητα το εμαθα σημερα
απο μια φιλη στο φεις
εκανε τρεις γαμους με εξι παιδια και τωρα εχει σχεση με καποιον στρατιωτικο
και θελει να τον παντρευτει ..τον ελεγχει παντου στην παραμικρη κινηση που κανει
σημερα μου εστειλε τα μηνυματα που ανταλλαζει ο ανθρωπος με μια βουλγαρα
και μου ειπε να την συμβουλεψω -ανατριχιασα -τωρα καταλαβαινω γιατι χωρισε
με τοσους πολλους :laugh1: και υποψιν τα μηνυματα δεν ειχαν τιποτα το επιλήψιμο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2021, 11:49

Ραν ταν πλαν έγραψε:Γάμους και παιδιά ναι, αλλά μετά από εύλογο χρονικό διάστημα που δε θα εκδηλώσει πλευρές συμπεριφοράς που έχουν να κάνουν με κτητικότητα. Από εκεί ξεκινάνε όλα.
Με την πρώτη απόπειρα ελέγχου φύγε τρέχοντας γιατί αν δεχτείς έστω και τον παραμικρό έλεγχο τη γάμησες.
Συνήθως οι περισσότερες προσπαθούν να σε ελέγξουν από τις πρώτες δεκαπέντε μέρες.
Δεν μπορούν να κρατηθούν περισσότερο.
Αν όμως περάσει ένας χρόνος, καλύτερα θα έλεγα και δύο ή και παραπάνω, που θα είσαι σε φάση καλύτερη από ό,τι ήσουν ελεύθερος και η οποία φάση θα βαίνει συνεχώς βελτιούμενη (σε ό,τι αφορά τα ατομικά σου δικαιώματα) προχώρα άφοβα. :D

Δεν ειναι νορμαλ να κανει η αλλη τετοια ονειρα απο την αρχη και σκεψου τοτε δεν ημουν καν σε ηλικια γαμου.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”