ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιουν 2021, 19:52

bizeli έγραψε:Εγώ αυτές τις μονοήμερες απεργίες ποτέ δεν τις κατάλαβα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το point τους; Αν υπάρχει λόγος για απεργία καλύτερα να είναι επ' αόριστον μέχρι να παραλύσει το κράτος ή αλλιώς μην κάνεις καθόλου.

Θα μου πεις αντέχεις οικονομικά να κάνεις επ΄αόριστον απεργία; Όχι.
Αλλά αν είναι να ματώσω οικονομικά για έναν ιερό σκοπό τουλάχιστον να πιάσει και τόπο ο αγώνας.
Παλαιότερα η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη γιατί υπήρχε η πολυτέλεια να χαθούν και κάποια ημερομίσθια.
Τώρα ο κόσμος μετράει τα κέρματα στο πορτοφόλι του για να πάρει ένα ψωμί.
Τι απεργία να κάνει;

Αναρχίζεις και παράλληλα σοσιαλδημοκρατίζεις. :D
Οι απεργίες πλέον έχουν χάσει το χαρακτήρα της σκληρής ταξικής σύγκρουσης, με ευθύνη των κυβερνητικών συνδικαλιστών που αλλοιώνοντας το ρόλο των συνδικάτων και περιορίζοντας τα αιτήματα αποκλειστικά σε οικονομίστικες διεκδικήσεις κατά απαίτηση του ΣΕΒ και άλλων οικονομικών φορέων που καλλιεργούν την κουλτούρα της ταξικής συνεργασίας, οδήγησαν το εργατικό κίνημα έξω από τους χώρους δουλειάς, την απεργοσπασία και την αυταπάτη ότι οι λύσεις στα εργατικά προβλήματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω των ''προοδευτικών'' κυβερνητικών αλλαγών χωρίς να χρειαστεί σύγκρουση με την κυρίαρχη οικονομικά τάξη.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Ιουν 2021, 19:56

bizeli έγραψε:Αλλά και επ' αόριστον απεργία να κάνεις σου πετάει μια επίταξη το κράτος και καθάρισες.
Τίποτα.
Γενικά οι απεργίες έχουν μόνο ιδεολογικό πρόσημο και μηδέν πρακτικό.
Λυπάμαι που το λέω αλλά ας είμαστε ρεαλιστές.
Ποια ήταν η τελευταία φορά που κερδίσαμε κάτι με τις απεργίες;
Και εννοώ κάτι ουσιαστικό όχι τυράκια που πετάνε οι κυβερνήσεις και αποσύρουν κάτι ανούσια για να δείξουν και καλά ότι "ακούνε" τους πολίτες.
Έχω άδικο;

Αυτά που έγραψες μπιζέλι είναι πολύ σωστά, θα πρέπει να ξέρεις ότι οι ανθρωποι αυτοί ενεργούν με ιδιοτελεια και έχουν άλλα συμφέροντα άσχετα με τα εργατικά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Ιουν 2021, 20:01

bizeli έγραψε:Εγώ αυτές τις μονοήμερες απεργίες ποτέ δεν τις κατάλαβα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το point τους; Αν υπάρχει λόγος για απεργία καλύτερα να είναι επ' αόριστον μέχρι να παραλύσει το κράτος ή αλλιώς μην κάνεις καθόλου.

Θα μου πεις αντέχεις οικονομικά να κάνεις επ΄αόριστον απεργία; Όχι.
Αλλά αν είναι να ματώσω οικονομικά για έναν ιερό σκοπό τουλάχιστον να πιάσει και τόπο ο αγώνας.
Παλαιότερα η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη γιατί υπήρχε η πολυτέλεια να χαθούν και κάποια ημερομίσθια.
Τώρα ο κόσμος μετράει τα κέρματα στο πορτοφόλι του για να πάρει ένα ψωμί.
Τι απεργία να κάνει;

ας αφησουμε τις πιπες που λενε οι αριστεροι αυτες οι απεργιες ειναι επαγγελματικες
και τις κανουν για να δειχνουν την δυναμη τους τα συνδικάτα και οτι κατι κανουν
για να δικαιολογησουν τις θεσεις και τους μισθους τους

αν δεν ενωθει ο κοσμος στις απεργιες δεν εχουν καμια ισχυ
δηλαδη να κατεβουν και οι αριστεροι και δεξιοι και εθνικιστες
ολοι ενωμενοι ...αλλα αν κανουμε ενα πειραμα και αποφασισουν
οι εθνικιστες πατριωτες κλπ να κατεβουν θα πεσει ξυλο και η αιτια θα ειναι
τα αναρχοκομμουνια και θα κανουν επιτηδες την μανουρα
οποτε επι της ουσιας δεν γινεται μια δυνατη απεργια ωστε να δωσει
σε καθε κυβερνηση το μήνυμα

τωρα πως καταντουν οι αριστεροι να λενε παπαριτσες ας το εντασσουμε και αυτο
στις γενικες μαλακιες που λενε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιουν 2021, 20:05

pluton έγραψε:
bizeli έγραψε:Αλλά και επ' αόριστον απεργία να κάνεις σου πετάει μια επίταξη το κράτος και καθάρισες.
Τίποτα.
Και εννοώ κάτι ουσιαστικό όχι τυράκια που πετάνε οι κυβερνήσεις και αποσύρουν κάτι ανούσια για να δείξουν και καλά ότι "ακούνε" τους πολίτες.
Έχω άδικο;

Αυτά που έγραψες μπιζέλι είναι πολύ σωστά, θα πρέπει να ξέρεις ότι οι ανθρωποι αυτοί ενεργούν με ιδιοτελεια και έχουν άλλα συμφέροντα άσχετα με τα εργατικά.

Έτσι μπράβο.
Οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές της νδ, του πασοκ και του συριζα (που είναι αυτοί που προκηρύσσουν τις απεργίες) έχουν όπως είπες, εξυπηρετούν δλδ, άλλα συμφέροντα.
Αυτά των αφεντικών τους και της εκάστοτε κυβέρνησης.
Και ένα από τα κύρια καθήκοντα τους είναι η πρόκληση του κοινωνικού αυτοματισμού.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιουν 2021, 20:05

pluton έγραψε:Πες μας τι μισθούς δίνατε στον υπαρκτό.

Eτσι μπραβο, πετα την μπαλα στην εξεδρα γαλαζιο μου παιδι :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιουν 2021, 20:10

pluton έγραψε:
Τίποτα.
Έχω άδικο;

Παλι καλα που εχουμε τον Χατζηδακη, τον Κυρανακη και τους αλλους επαγγελματιες ΔΑΠιτες να νοιαζονται ειλικρινα για τα συμφεροντα μας :babies:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Ιουν 2021, 20:12

Λαχουρένιος έγραψε:

Μα ότι κι αν του απαντήσεις σου αντιγυρίζει ''ναι αλλά ο υπαρκτός'' ''ναι αλλά ο Στάλιν'' ''ναι αλλά τα γκούλαγκ''
''ναι αλλά ο μισθός'' και τα μυαλά στα κάγκελα.
Αν του μιλήσεις για τη σχέση μισθού, τιμών, αξίας και κέρδους θα σου πει ότι στα Καλάβρυτα οι αντάρτες έσφαξαν όσους άφησαν ζωντανούς οι Γερμανοί και ότι οι ταγματασφαλίτες ήταν οι πρώτοι που αντιστάθηκαν στους ναζί. :D
Κλασικός απόφοιτος της μεγάλης ταϋγετείου σχολής. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιουν 2021, 20:26

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Μα ότι κι αν του απαντήσεις σου αντιγυρίζει ''ναι αλλά ο υπαρκτός'' ''ναι αλλά ο Στάλιν'' ''ναι αλλά τα γκούλαγκ''
Αν του μιλήσεις για τη σχέση μισθού, τιμών, αξίας και κέρδους θα σου πει ότι στα Καλάβρυτα οι αντάρτες έσφαξαν όσους άφησαν ζωντανούς οι Γερμανοί και ότι οι ταγματασφαλίτες ήταν οι πρώτοι που αντιστάθηκαν στους ναζί. :D

Aυτα τα κανει γιατι η κυβερνηση που υποστηριζει δεν εχει αφησει θετικο εργο (περα απο το να ταιζει γαλαζια κομματοσκυλα), αλλιως θα αναφεροταν στα θετικα της και δε θα αναφεροταν καθε τρεις και λιγο σε ενα καθεστως μιας αλλης χωρας που δεν υπαρχει απο το '91 :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Ιουν 2021, 21:02

Λαχουρένιος έγραψε:

Έχουμε εσάς που ζητάτε της Παναγίας τα μάτια. Όμως εσείς δεν προέρχεστε από παρθενογένεση.

Έχετε παρελθόν, έχετε εφαρμόσει το μοντέλο διακυβέρνησης σας σε μια σειρά κράτη.

Λοιπόν είναι λογικό να συγκρίνουμε αυτά που εφαρμόσατε όπου κυβερνήσετε.

Άρα δεν πετώ καμία μπάλα στην εξέδρα, ξεσκεπάζω τις ψευτιες σας και τα δημαγωγικά σας συνθήματα.

Όπου κυβερνήσετε δώσατε μιζέρια και φτώχια στην εργατική τάξη και αυτό θα κάνετε πάντα. Δες πόσο χειρότερη ήταν η ζωή του λαού με την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την πολιτική Μητσοτάκη, τι θες να συγκρίνουμε το φορολογικό; Προχτές έκανα φορολογική, οι φόροι που πληρώνω με τα ίδια εισοδήματα είναι το τέταρτο σε σχέση με την διακυβέρνηση της αριστεράς.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Ιουν 2021, 21:10

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Aυτα τα κανει γιατι η κυβερνηση που υποστηριζει δεν εχει αφησει θετικο εργο (περα απο το να ταιζει γαλαζια κομματοσκυλα), αλλιως θα αναφεροταν στα θετικα της και δε θα αναφεροταν καθε τρεις και λιγο σε ενα καθεστως μιας αλλης χωρας που δεν υπαρχει απο το '91 :pardon:

Γνωρίζω ότι ντρέπεστε για το παρελθόν σας και θέλετε να το αποκρύψετε.

Θέλετε να κρύψετε τι συνεβει στον υπαρκτό, τι συνεβει στα Δεκεμβριανά, τι συνεβει στην ανταρσία 1946 \ 1949 θέλετε να κρύψετε το παρελθόν σας στις προδοσίες σας, μεταξύ σας υπερηφανεύεσται γι αυτά και αυτά θέλετε να εφαρμόσετε σε πρώτη ευκαιρία, άλλα δημόσια θέλετε να μη γίνεται συζήτηση και σύγκριση. Γιατί διότι ντρέπεστε την σύγκριση και δεν σας συμφέρει.

Αν τον κομμουνισμό για τον οποίο πολεμήσατε να μας επιβάλετε με όλους τους τρόπους, τον θεωρείτε αποτυχημένο σύστημα ... βγείτε και πες το δημόσια, τι κρύβεστε;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”