Μπααααχαλο η χώρα Κούληηηηη, την κατάστρεψε διαλύοντας την ΔΕΗ..!!!!!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μπααααχαλο η χώρα Κούληηηηη, την κατάστρεψε διαλύοντας την ΔΕΗ..!!!!!!

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2021, 16:41

ВладимирВладимирович έγραψε:Ακριβώς επειδή μεγαλωσα στην ΕΣΣΔ, εχω αλλεργία σε δικτατορίες και αυταρχικα καθεστώτα. Μπορω να ειμαι υπομονετικός σε πολλα πραγματα αλλα οχι οταν κάποιος προσπαθεί να μου στερήσει τις ελευθερίες μου.

Μπα δεν το ήξερα ότι ο κομμουνισμός στερεί ελευθερίες στους πολίτες!

Τα ακούς Ραν ταν πλαν;...

Κάτι μάθαμε σήμερα... τώρα έχει γούστο να μου πεις ότι ο κομμουνισμός κάνει και εγκλήματα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Φεβ 2021, 16:51

Μη χαίρεσαι γιατι το καθεστώς που εστησε ο Κουλης ειναι μακραν πιο ανελεύθερο και καταπιεστικό απ'ο τι υπήρχε στην ΕΣΣΔ.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2021, 16:55

ВладимирВладимирович έγραψε:Μη χαίρεσαι γιατι το καθεστώς που εστησε ο Κουλης ειναι μακραν πιο ανελεύθερο και καταπιεστικό απ'ο τι υπήρχε στην ΕΣΣΔ.

:D :D

Μη μου πεις! Καλά ανελεύθερο είναι που να φτάσουμε εμείς την δημοκρατία των γκούλαγκ.... δεν μου είπες όμως και πιο εγκληματικό;

Πρόσεχε τα λόγια σου ο μεγάλος αδελφός του ΚΚΕ ακούει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Φεβ 2021, 17:44

Ηρθανε τα ΖΩΑ απο τον νεοδημκρατικό δήμο, ο σαχλαμάρας ο δημαρχάκος, είχε εμφανιστεί πριν μέρες στα κανάλια και έβγαζε λόγους για το πόσο τον στηρίζει η περιφέρεια και ότι ο δήμος του έγινε ( με την στήριξη της περιφέρειας , καταγλύψιμο στον αποτυχημένο περιφερειάρχη που μόνο φωτογραφίες βγαίνει και απλά δεν κάνει τίποτα) ένα τεράστιο εργοτάξιο..!!!!

Βγήκανε λοιπόν τα εργατάκια της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου τώρα που πέσανε όλα τα πεύκα εδώ πέρα και κάνουν ουρά το ένα πίσω απο το άλλο και καλά ότι κάνουν δουλειά..!!!!!!
κόψανε λοιπόν τα σπασμένα δέντρα και μας πήραν το κεφάλι απογευματιάτικο που φωνάζανε λες και ήταν στη λαχαναγορά...
αλλά το ανέκδοτο ήταν αλλού..
ενώ κόψαν τα σπασμένα
ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ
εκείνα που ήταν πάνω απο τα σύρματα της ΔΕΗ και είναι πανέτοιμα να πέσουν και να κόψουν τα καλώδια...

όλο αυτό γιατί τα ΖΩΑ του δήμου που τον πληρώνουμε τόσα χρόνια δημοτικά τέλη
δεν είχαν λέει το διακαίωμα να κόψουν εκείνα που κινδυνεύουν να πέσουν πάνω στα καλώδια

Ρε καθυστερημένα
γιατί σας πληρώνουμε ρε νεοδημοκράτες της ξεφτίλας;

Παραιτηθείτε ρε πριν καταστρέψετε ότι έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα
αλήτες
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Φεβ 2021, 17:51

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μη χαίρεσαι γιατι το καθεστώς που εστησε ο Κουλης ειναι μακραν πιο ανελεύθερο και καταπιεστικό απ'ο τι υπήρχε στην ΕΣΣΔ.

Μη μου πεις! Καλά ανελεύθερο είναι που να φτάσουμε εμείς την δημοκρατία των γκούλαγκ.... δεν μου είπες όμως και πιο εγκληματικό;

Πρόσεχε τα λόγια σου ο μεγάλος αδελφός του ΚΚΕ ακούει.

ρε γλύφτη της νουδούλας

εσένα πόσα σου δίνει ο κουλης να κάνεις τον υποστηρικτή;;;

δεν ντρεπόσαστε ρε αλήτες που τόσα χρόνια τρώτε τα λεφτά μας και αφήνετε τον κοσμάκη να ξεψυχάει γιατί άκουσον άκουσον εν έτη 2021 έπεσαν λέει τα δέντρα και κόψαν τα σύρματα της δεή;

ε αφού ο αλήταράς ο υπουργίσκος της νουδούλας για να μειώσει το κόστος της δεη και να μπορεί να την πουλήσει πιο εύκολα κατάργησε την υπηρεσία που γυρνάει το καλοκαίρι και κόβει τα δέντρα...
ε τι περίμενε να γίνει ο άσχετος;
μεγάλωσαν τα δέντρα και κόπηκαν με το πρώτο χιόνι

είσαστε τόσο ξεφτίλες που πετάχτηκε ο χουντοχρυσοχοίδης και έκλεισε λέει την εθνική για να μην πάθει κανείς τίποτα
τι λες ρε γκιόζη;
μήπως την έκλεισες για να μην πληρώσει ο φίλος σου που έχει πάρει την εκμετάλλευση των διοδίων το ένα εκατομμύριο σαν πρόστιμο για κάθε μέρα κλεισίματος της εθνικής;
ε λοιπόν τόσο ξεφτίλα κυβέρνηση δεν έχει ξαναπεράσει από αυτή τη χώρα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Φεβ 2021, 17:53

ο πιο ρεζίλης...
προθυπουργός έβερ
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Φεβ 2021, 19:11

pluton έγραψε:Μη μου πεις! Καλά ανελεύθερο είναι που να φτάσουμε εμείς την δημοκρατία των γκούλαγκ.... δεν μου είπες όμως και πιο εγκληματικό;

Εννοείται πως ειναι και πιο εγκληματικό.
Οσο για τις προσωπικες ελευθεριες δεν θυμαμαι εμεις στην ΕΣΣΔ να ζητουσαμε αδεια απο σοβιετ για να βγουμε βολτα. Ουτε να μας σταματαει η μιλιτσια και να κόβει πρόστιμα για "παρανομη μετακινηση". Ούτε να κλείνει τα εργοστασια και να αφήνει τους εργατες να ψοφανε απο την πεινα.
Βασικά ολα αυτα υπηρχαν μονο στην φασιστικη Γερμανια, αλλα και παλι εκει κλείνανε στα γκέτο μονο τους Εβραίους. Ο Κουλης παει να γενοκτονει ολο τον πληθυσμό της χωρας του.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Φεβ 2021, 19:16

Οσον αφορα το ΚΚΕ το εχω πει ηδη οτι τους θεωρώ συνυπεύθυνος σε αυτο το εγκλημα που διαπράττεται σημερα. Οπως και τα υπολοιπα κομματα της βουλης.
Στην ιδια κρεμαλα πρεπει να κρεμαστεί οσο ο Μητσοτάκης τοσο και ο Κουτσουμπας, Τσιπρας κλπ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2021, 21:02

ВладимирВладимирович έγραψε:
pluton έγραψε:Μη μου πεις! Καλά ανελεύθερο είναι που να φτάσουμε εμείς την δημοκρατία των γκούλαγκ.... δεν μου είπες όμως και πιο εγκληματικό;

Εννοείται πως ειναι και πιο εγκληματικό.
Οσο για τις προσωπικες ελευθεριες δεν θυμαμαι εμεις στην ΕΣΣΔ να ζητουσαμε αδεια απο σοβιετ για να βγουμε βολτα. Ουτε να μας σταματαει η μιλιτσια και να κόβει πρόστιμα για "παρανομη μετακινηση". Ούτε να κλείνει τα εργοστασια και να αφήνει τους εργατες να ψοφανε απο την πεινα.
Βασικά ολα αυτα υπηρχαν μονο στην φασιστικη Γερμανια, αλλα και παλι εκει κλείνανε στα γκέτο μονο τους Εβραίους. Ο Κουλης παει να γενοκτονει ολο τον πληθυσμό της χωρας του.

Ασχολίαστο το αφήνω ασχολίαστο. :D :D

Μοιάζει σαν αυτές κοτσάνες που λέγανε οι δημοκράτες για την Εθνοσωτήριο Επανάσταση της 21ης Απριλίου, ότι δηλαδή απαγορευόταν η συνεύρεση πάνω από τρία άτομα. :D

Να μη σου πω ότι μοιάζει και με τις ασυναρτησίες του vallon. :D

Να σου πω για το ΚΚΕ έχεις δίκαιο δεκανίκι του συστήματος είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Φεβ 2021, 21:05

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”