Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Αχ βρε Λαχουρένιε... Ασφαλώς και θα στιγμάτιζα βιασμό Ελληνίδας από λαθρομετανάστες, μας βιάζουν ποδοπατώντας τους νόμους και την εθνική κυριαρχία, θα πρέπει να βιάσουν τις κόρες, τις γυναίκες και τις μανάδες μας;
Εσενα σε πειραζουν οι ξενοι επειδη ειναι.... ξενοι οχι επειδη καποιοι απο αυτους βιαζουν. Οι βιασμοι δεν σε ενοχλουν απο την στιγμη που υπερασπιζεσαι τους βιαστες.
Τώρα πόσο βιασμός είναι να λες γλυκόλογα σε μια ενήλικη σε δημόσιο χώρο, να την φιλάς ερωτικά και αμέσως μετά να σε ακολουθεί μόνη της στο δωμάτιό σου, δεν ξέρω.
Ούτε ξέρω τι είδους παρενοχλήσεις δέχτηκα στην ζωή μου από γυναίκες που σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους μου έδειξαν με όλους τους τρόπους τις σωματικές τους αναλογίες, είτε με πολύ στενά ενδύματά, είτε με πολύ κοντά που με δυσκολία κρυβόταν το κωλαράκι τους ή το στήθος τους ή ακόμα και το αιδοίο τους, είτε με διαφανεί ενδύματα που διακρινόταν ο κάθε λόφος και κάθε χαράδρα του σώματός τους.
Για πες μου Λαχουρένιε αν κυκλοφορήσεις εσύ δημόσια σε χώρο με γυναίκες, με ένδυμα που να φαίνεται το γεννητικό σου όργανο, πως θα ονομαζόταν αυτό;
Αυτο δεν ειναι παρενοχληση, απλα εσυ εισαι λιγουρι.
Με πειράζουν οι βιασμοί, αρκεί να είναι βιασμοί.
Όσο αφορά τους λαθρομετανάστες, πρέπει να σε πληροφορήσω ότι έχω καθαρά σοβιετικές απόψεις για το θέμα, είμαι υπέρ της διαφύλαξης των συνόρων με ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και νάρκες, όπως ακριβώς έκαναν στον υπαρκτό σοσιαλισμό.
Τώρα αν ήμουνα λιγούρι δεν ξέρω, μήπως εσένα δεν σου έκανε κούκου;
Είναι δυνατόν να σου έρχεται στον χώρο εργασίας σου με το μισό κωλομέρι έξω και να θεωρείς ότι είσαι λιγούρι εσύ και όχι αυτή ότι κρέμασε ταμπέλα "ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ";
Είναι δυνατόν η άλλη να περπατά με τα 3/4 του στήθους της να αερίζονται και το υπόλοιπο 1/4 να φαίνεται λόγω διάφανης ενδυμασίας και να θεωρείς ότι παρενοχλείς σεξουαλικά την κοπέλα επειδή δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου τις ρόγες της;
Είναι δυνατόν η άλλη να κάθετε στην καφετέρια σταυροπόδι με φούστα δύο δάκτυλα απ εκεί που τελειώνουν τα σκέλια της και να διαπιστώνεις με έκπληξη ότι το στριγκάκι έχει εισχωρήσει εντός της χαράδρας και να είσαι σύ λιγούρι και όχι αυτή πρόθυμη;
Εγώ τους μπολσεβίκους τους ήξερα πιο χαλαρούς στις ανταλλαγές συζύγων και συναγωνιστριών, εξ άλλου υπάρχουν απείρου κάλους διηγήσεις επί αυτού του θέματος. Μήπως είσαι αναθεωρητής Λαχουρένιε;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».