Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιαν 2021, 18:50

πριν απο λιγες μερες ειδα κατι σκηνες απο πεσιματα λιονταριων -πριν απο αυτα νομιζα οτι τα ζωα παλευουν ισα
με κανονες δηλαδη ενας προς ενας κλπ ειδα τρια και τεσσερα να την πεφτουν σε ενα και να το δαγκώνουν
και να το απολαμβανουν κιολας απο τοτε εχασα καθ συμπάθεια για τα ζωα

στο δια ταυτα κακως συνεχισν το ξυλο απο την στιγμη που επεσε κατω και για αυτο χανουν οποιο δικιο εχουν

μη το μαματε και σεις λεγοντας οτι δεν ξερουμε τι ειχε προηγηθει -οτι και αν εγινε θα πρεπει να τιμωρηθούν
και για τον λογο οτι ηταν θρασυδειλοι -δυο να κτυπανε εναν και μαλιστα πεσμενο
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιαν 2021, 19:01

ВладимирВладимирович έγραψε:Καλα λεει η μανα τους οτι θα μηνυσει αυτον που τραβιξε το βιντεο, γιατι ξεκαθαρα προκειται για μαγειρεμα γεγονοτων και παραπληροφορηση του κοινου. Εάν δεν υπηρχε το πρωτο (περικομμένο) βίντεο και τα ΜΜΕ εξ'αρχης δημοσιευσαν το βίντεο από την κάμερα παρακολουθησης, η αντίδραση της κοινωνίας θα ήταν διαφορετική.

Δεν έχει νόημα μια μήνυση κατά αυτού που τράβηξε το βίντεο.
Θα σου πει ότι τότε αντιλήφθηκε τον καυγά και άρχισε να τραβάει βίντεο.

Νόημα θα είχε όμως μια μήνυση κατά του σταθμάρχη, γιατί σε αυτό το τελευταίο βίντεο φαίνεται πως συμμετέχει και ο ίδιος στη μίνι συμπλοκή με τους νεαρούς, που κατέληξε στο βίαιο ξυλοδαρμό του. Δεν πήγαινε για την έξοδο και του επιτέθηκαν, αλλά κατευθύνεται προς το μέρος των νεαρών (αντίθετα προς την έξοδο) και οι κινήσεις του δείχνουν πρόθεση για καυγά. Και εν πάση περιπτώσει, δεν είναι δουλειά του σταθμάρχη να επιβάλλει το νόμο σε όποιον κρίνει ότι τον παραβιάζει. Ας καλουσε την αστυνομία, αφού θεωρούσε ότι οι νεαροί κάνουν κάποια παράβαση.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Ιαν 2021, 19:20

https://www.protagon.gr/epikairotita/i- ... 4342208444

Η μάνα των δύο ανηλίκων αποκαλεί «τραμπούκο» τον σταθμάρχη και προειδοποιεί: «θα γίνω σκύλα» Σύμφωνα με την μητέρα των δύο κατηγορούμενων για τον άγριο ξυλοδαρμό στο Μετρό της Ομόνοιας, ήταν ο εργαζόμενος της ΣΤΑΣΥ που χειροδίκησε πρώτα στον 17χρονο, τους εξύβρισε και τους έκανε bullying, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2021, 18:08 facebook twitter email Τη δική της -όπως λέει- αλήθεια περιμένει να λάμψει η μάνα των δύο αδελφών που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού ως υπαίτιο του επεισοδίου και τα παιδιά της ως θύματα… κακομεταχείρισης! Σύμφωνα με την μητέρα των δύο ανήλικων κατηγορουμένων, ήταν ο σταθμάρχης που χειροδίκησε πρώτα στον 17χρονο, τους εξύβρισε και τους έκανε bullying, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα, τόνισε και υποστήριξε ότι τα παιδιά φορούσαν μάσκα [μέσα στον συρμό του Μετρό], αλλά την είχαν κατεβασμένη γιατί έπιναν αναψυκτικό (σ.σ. μέσα στο Μετρό, όπου ως γνωστόν απαγορεύεται). «Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω. Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια», δήλωσε στην κάμερα του Μega σε μια απόπειρα να αναστρέψει το θύτη με το θύμα και ενώ έχουν αποκαλυφθεί οι προσπάθειες της να κρύψει τα παιδιά της -με τη βοήθεια του ειδικού φρουρού- ώστε να αποφύγουν το αυτόφωρο (περισσότερα για τους διαλόγους εδώ και στο βίντεο που ακολουθεί). Διότι αν ισχύουν όσα υποστηρίζει, προκαλεί εύλογη απορία γιατί δεν προσήλθε αυτοβούλως μαζί με τα παιδιά της σε κάποιο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει τη δική της («πραγματική») εκδοχή για το περιστατικό. «Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι», επέμεινε στις δηλώσεις της στο Μega, χωρίς να διστάσει μάλιστα να αποκαλέσει τραμπούκο τον 52χρονο! «Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο, τα παιδιά μου. Είμαστε σε άθλια κατάσταση. Όποιος δεν έχει παιδιά δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθω και περνάω. »Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν bullying, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια», είπε ένα 24ωρο προτού απολογηθούν οι ανήλικοι δράστες για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Πηγή: Protagon.gr

https://www.protagon.gr/epikairotita/ta ... 4342208216
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Ιαν 2021, 19:39

Adminović έγραψε: Και εν πάση περιπτώσει, δεν είναι δουλειά του σταθμάρχη να επιβάλλει το νόμο σε όποιον κρίνει ότι τον παραβιάζει. Ας καλουσε την αστυνομία, αφού θεωρούσε ότι οι νεαροί κάνουν κάποια παράβαση.

Αυτη θα ηταν η μονο λογικη (και νομιμη) διαχειριση του συμβαντος απο την πλευρα ενος ενεργου πολιτη που βλεπει κατι που θεωρει ως παραβιαση του νομου (εχει παραδεχθει και ο ιδιος οτι δεν βρισκοταν σε υπερησια την ωρα του συμβαντος και απεθυνουσε στους νεαρους ως απλος πολιτης). Αλλα εδω μιλαμε για εναν κομπλεξικο ανθρωπακο που εχει μαθει να παιζει το Judge Dredd εκ' ασφαλους.
Και το αλλα παραδειγματα της ιδιας συμπεριφορας:

Ήταν βασικά μονο θέμα χρόνου αυτή η συμπεριφορά να μετατραπεί σε πραγματική βία... οπως κι εγινε.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιαν 2021, 22:06

ВладимирВладимирович έγραψε:Απο το αλλο βιδεο φαινεται ξεκαθαρα οτι ο σταθμαρχης τους προκαλουσε και μαλιστα προσπαθησε να τους κυνηγησει μετα τη πρωτη μπουνια που εφαγε. Πολυ πιθανο οτι και τους εβριζε ασχημα, ισως ειπε κατι για τις μανες και τετοια:

Κλασσικος ελ δηλαδη, πρωτα το παιζει μαγκας και ψαχνει για μπελαδες, μετα σκουζει για δικαιοσυνη...

Συγγνώμη αλλά από αυτό το βίντεο δε φαίνεται πουθενά να προκαλεί ο σταθμάρχης.
Ο σταθμάρχης βγαίνει ανυποψίαστος από το βαγόνι θεωρώντας ότι η ψιλοδιένεξη που είχε πριν με τους νεαρούς είχε λήξει.
Από πίσω τον ακολουθούν οι νεαροί που θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο γεγονός καθώς ήθελαν να δώσουν ένα μάθημα στον σταθμάρχη.
Ο σταθμάρχης, αν προσέξεις, τους έχει γυρισμένη την πλάτη. Κάτι του φωνάζουν αυτοί, γυρνάει ο σταθμάρχης, ακολουθεί μια ψιλοδιένεξη πάλι, πετάει ένα αναψυκτικό ο μικρός και μια μπουνιά και ο σταθμάρχης αιφνιδιάζεται προφανώς.
Το "κυνήγι" που βλέπεις είναι μια αντανακλαστική κίνηση όταν σου επιτίθεται κάποιος να τρέξεις να τον πιάσεις ή να ανταποδώσεις. Εκείνη την ώρα δεν μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα. Θεωρώ ότι λειτουργείς τελείως αντανακλαστικά εκείνη τη στιγμή.
Πρώτα του επιτέθηκαν και μετά τους πήρε στο κυνήγι.
Και μετά τον έβαλαν κάτω και ξεκίνησαν τα κλωτσομπουνίδια.

Αλλά τέλος πάντων ό,τι και να συνέβη η εικόνα ενός ανθρώπου πεσμένου κάτω και να τον βαράν δυο ανήλικα είναι απαράδεκτη. Δε δικαιολογείται με καμιά παναγία.
2 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιαν 2021, 22:18

Και εν πάση περιπτώσει δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί πιο πριν.
Αλλά ακόμα και αν δεχθούμε ότι ο σταθμάρχης τους μίλησε απαξιωτικά που και αυτό σχετικό είναι πόσο εύθικτος είναι ο καθένας και πόσο εύκολα προσβάλλεται.
Αλλά έστω ότι τα προσέβαλε.

Εσείς πιστεύετε, κρίνοντας από το προφίλ αυτών των δύο παιδιών, ότι ακόμα και αν τους ζητούσε ευγενικά να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα, αυτοί θα υπάκουγαν;
Το πιο πιθανό είναι να του έλεγαν "άσε μας ρε γέρο".
2 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιαν 2021, 22:40

Επίσης, το να κάνεις αναφορά στο "σπίτι" κάποιου δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό. Αντιθέτως, το θεωρώ πολύ κλισέ και είναι κάτι που το λέμε συχνά.

Και στα σχολεία ακόμα είναι πολύ κλασική ατάκα.
Πχ βλέπεις ένα παιδί να πετάει σκουπίδια κάτω.
-Καλά, του λες, και στο σπίτι σου πετάς τα σκουπίδια κάτω στο πάτωμα;
-Όχι, σου απαντάει.
-Εδώ γιατί το κάνεις;

Ή όταν ζωγραφίζει πάνω στα θρανία ή ή τέλος πάντων όταν προκαλεί οποιαδήποτε φθορά στον χώρο του σχολείου.

Η σύνδεση που επιχειρείται εδώ μεταξύ σχολείου - σπιτιού είναι αντιπαραβολή της δημόσιας με την ιδιωτική περιουσία.

Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν συνειδητοποιήσει την έννοια της "δημόσιας περιουσίας" για αυτό και δεν την εκτιμούν.
Νομίζουν ότι όλα είναι τζάμπα, ότι όλα αυτά φτιάχνονται από μια αόρατη δύναμη και τέλος πάντων δεν έχουν μπει ποτέ στη διαδικασία να σκεφτούν πίσω από αυτό που φαίνεται.

Συμπεριφορές που δε θα εκδήλωναν ποτέ στο σπίτι τους, τις εκδηλώνουν στα σχολεία ή οπουδήποτε αλλού όχι από κακία αλλά από άγνοια. Πραγματικά δεν ξέρουν τι σημαίνει "δημόσια περιουσία".
Άμα τους εξηγήσεις, όμως, το καταλαβαίνουν και το παίρνουν πιο ζεστά μετά. Αυτό σε πολύ μικρές ηλικίες που είναι πιο αθώα τα παιδάκια και μπορείς να τους περάσεις κάποιες αξίες.
Ε κατά την εφηβεία και αργότερα, αν δεν έχει προηγηθεί αυτή η δουλειά από πριν, άστα βράστα. Είναι πιο δύσκολα.

Άρα δε θεωρώ ότι η αναφορά στο "σπίτι" κάποιου έχει απαραίτητα κακό σκοπό.
Σιγά πια.
Τι είναι το ιερατείο να απαγορεύεται να μιλήσεις για το σπίτι κάποιου;
2 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Ιαν 2021, 22:58

ВладимирВладимирович έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Σιγα μην ειναι και ηθικος αυτουργος του ξυλου που εφαγε,

Και βέβαια ηταν. Οπως φαίνεται ολη φαση αρχισε οταν ο μαλακας αρχησε πεσιμο στα παιδια για τις μασκες ενω είδε οτι πινουν τα αναψυκτικά τους.
Εχει παραγινει το κακο με το καθε καφρο να παριστάνει το μασκομπατσο και να ενοχλει τους αλλους με ανόητες παρατηρήσεις. Και πολλες φορες δεν περιορίζονται μονο σε λεκτική βια, καπου εχω δει βίντεο οπου ενας βρωμογερος επεσε με μπουνιες σε ενα παιδί χωρις μασκα.

Ειστε ψεκες
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιαν 2021, 23:17

Εγώ παλιά είχα έναν μαθητή στην έκτη που ήταν πολύ παραβατικό στοιχείο. Εντάξει τι να σας λέω;
Λοιπόν, το παιδάκι αυτό είχε σπάσει το τζάμι του σχολείου καμιά 1-2 φορές. Και αυτό ήταν το λιγότερο. Μιλάμε για τρελά σκηνικά.
Τέσπα, ο διευθυντής του σχολείου ήταν λίγο μαλακός και δεν ήθελε να χρεώσει στους γονείς τη ζημιά. Το θεωρούσε πολύ σκληρό.
Άντε, λέμε, κι εμείς ως σύλλογος διδασκόντων την πρώτη φορά ότι ήταν "ατύχημα" ... άντε πάει στο καλό.
Τη δεύτερη φορά ο διευθυντής πάλι τα ίδια. Κολλούσε να πει στους γονείς να πληρώσουν τη ζημιά παρά τις δικές μας ενστάσεις ότι έπρεπε η οικογένεια να λάβει το μήνυμα. Έτσι τη ζημιά την κάλυψε πάλι το σχολείο.
Τριτώνει το κακό ... λέμε τέλος. Ως σύλλογος διδασκόντων αποφασίσαμε να πληρώσουν οι γονείς το τζάμι.
Και όντως το πλήρωσαν. Εντάξει ήταν συνεργάσιμοι οι άνθρωποι.
Πάντως δεν ξαναέσπασε τζάμι μετά από αυτό.
3 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Ιαν 2021, 23:18

Ο οχλος βρηκε ευκολο θυμα για να βγαλει το χολι του. Αποτυχημενα ανθρωπακια, Dark Ages.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Κοινωνία”