vallon έγραψε:pluton έγραψε:
Ευχαριστώ για την χάρη.
Το τι κάνει ο κόσμος το βλέπουμε στα γκάλοπ και στις επαφές μας με την κοινωνία.
Ο κόσμος ξέρει ότι αν ήταν η ανερμάτιστη, ανισόρροπη και ανίκανη αριστερά σήμερα θα είχαμε οικονομικά ναυαγήσει πλήρως και θα μετρούσαμε και μερικές δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.
Αν θες να δεις τι κάνει στις επενδύσεις η κυβέρνηση τράβα στο νήμα "ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ... το άνοιγμα της αγοράς το καλοκαίρι ήταν μονόδρομος, χωρίς αυτό ο τουρισμός θα είχε χρεοκοπήσει και η συγκομιδή φρούτων στον βορά θα είχε βαρέσει διάλυση με αποτέλεσμα η χρεοκοπία του 2010 να μοιάζει παιδική χαρά.
Αυτά είχα να πω και το ότι δεν υπερασπίζεστε πολιτικές και κόμματα αυτό μοιάζει με ανέκδοτο, η συντριπτική πλειοψηφία είστε στρατευμένοι.
Παρεμπιπτόντως μην ξανακούσω ότι ο συριζα ήταν αριστερά και άλλα τέτοια πράσινα άλογα
κατανοητό?
ασε τώρα τα στρατευμένα
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
Να λύσετε με τους δικούς τρόπους και μεθόδους τι είναι και τι δεν είναι αριστερά. Εδώ έχουμε:
Τον Βαρουφάκη να λέει είμαι αριστερός.
Τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει είμαστε αριστερά.
Την Κωνσταντοπούλου να λέει αυτοί δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
Τον Λαφαζάνη να λέει αυτοί δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
Το ΚΚΕ να λέει αυτοί δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
Την ΑΝΤΙΦΑ να λέει το ΚΚΕ και οι άλλοι δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
.Το ΚΚΕμ-λ... το ΚΚΕλ μ ... το λ-μ ΚΚΕ κλπ να λέει το ΚΚΕ και οι άλλοι δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
Ξεκαθαρίστε και μετά μας λέτε τι είναι και τι δεν είναι αριστερά Εδώ δεν μπορείτε να βρείτε μεταξύ σας τι είναι και τι δεν είναι αριστερά εμείς θα βρούμε την άκρη;
Εγώ αυτό που βλέπω είναι κονσέρβες ιδέες από τους αριστερούς.
Τι να πω ρε Πλουτωνα; Η ΝΔ εχει κανει στρατηγικο λαθος οταν σε αυτη τη κριση πονταρε σε (χουντο)γερους - αυτοι ουτως ή αλλιως θα πεθανουν ενω η αγανακτισμενη νεολαια και κατεστραμμενοι μεσηλικοι σε επομενες εκλογες θα σας μαυριζουν ανελεητα. Γκεϊμ οβερ για το βρωμοκομμα σου, πλεον ανηκετε σε ιστορια κι εμεις απλα παρακολουθουμε τη νεκροψια με το ποπκορν στο χερι

.
Άκουσε αν θες να πούμε την αλήθεια την γερουσία την στεγάζει το ΚΚΕ, ότι αετόπουλα έχουν ξεμείνει αυτά αποτελούν την πλειοψηφία του κόμματός σας, κόμμα καθαρά νεολαίας είναι η Χρυσή Αυγή, ο μόνος υπερήλικας είναι ο Μιχαλιολιάκος.
Τώρα δεν έχω δηλώσει ποτέ κόμμα, στα μέζεά μου η ΝΔ, παρατηρητής γεγονότων και πολιτικών καταστάσεων είμαι.
Επ ευκαιρία τον ήρωα Γρηγορόπουλο δεν θα τον τιμήσετε;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».