Καπιταλοιμός

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Καπιταλοιμός

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Δεκ 2020, 10:15

pluton έγραψε:είναι όμως αυτή σοβαρή αντιπολίτευση;

Πρώτα πρέπει να καταλάβεις ότι εδώ μέσα δεν κάνουμε αντιπολίτευση, γιατί δεν έχουμε κόμμα απο πίσω, απλά τη γνώμη μας λέμε γιατί μας ενοχλεί αυτό που ζούμε.
Επίσης,
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεκμηρίωση το ότι με την εξέλιξη αυτή που επεδίωξε ο κούλης και το σινάφι του , ανοίγοντας ανεξέλεγκτα τα σύνορα το καλοκαίρι , έχει σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων και την διατήρηση στην αγορά των μεγάλων πολυεθνικών που έχουν την δυνατότητα να αντέξουν το κόστος του κλεισίματος τόσο καιρό.
Άρα για εμένα ο τύπος είναι ανθέλληνας και πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Από τη στιγμή που έστω και ένας εργαζόμενος τώρα πια θα υποφέρει και θα ζει με επιδόματα και έστω και μία επιχείρηση θα κλείσει γιατί δεν τζιράρει ο τύπος είναι αποτυχημένος.

Δεν εξετάζω λοιπόν τι στρατηγική ήθελε να εφαρμόζει ή ότι άλλο , εξετάζω το αποτέλεσμα αυτών πάνω στο λαό.

Αυτή είναι η καλύτερη τεκμηρίωση μεγάλε και αν εσύ δεν την βλέπεις είναι γιατί φοράς πολύ μεγάλα κομματικά γυαλιά

Να τα πεις στο αφεντικό σου γιατί η κοινωνία βράζει..
κάποια στιγμή ...μπορεί να τους ξεφύγει τελείως

άρα χάρη σου κάνω που στα λέω.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Δεκ 2020, 10:51

το θεμα ειναι πιο περιπλοκο απο το γιατι το κουλι ανοιξε τα συνορα το καλοκαιρι γιατι απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα
ο ιος επρεπε να εξαφανισθει αυτα που λενε για να εξηγησουν το φαινομενο ειναι τριχες και δεν χρειαζεται να εχω
ιατρικες γνωσεις για να το πω ...για τα μμμ θεωρω οτι εχει βασεις γιατι ο κοσμος πηγαινοερχοταν σαν σαρδελες

εξαλλου ολοι το λεγαμε οτι για να εχει σημασια το λοκ νταουν επρεπε να ειναι πολυ αυστηρό
που σημαινει μεσα ολοι και μια φορα την εβδομαδα για ψωνια

πραγμα δυσκολο για ευρωπη ......χωρις να βλεπει τα φερετρα απο το καθε σπιτι
και κανεις δεν ξερει απο τους επιστημονες που βγαινουν και μας τα λενε γιατι αλλα υποθετουν σημερα και αλλα αυριο

να αποδωσουμε ευθυνες εκει που χρειαζεται και οχι οπου ναναι

τεστ και λοκ νταουν εκει που το φορτιο ειναι υψηλο αυτη ηταν η λυση και πολλα μμμ

και να αφηνε την ζωη να κυλίσει και ας ειχε και δεκα χιλιαδες νεκρους με σοβαρα νοσηματα

ετσι κανουν οι ηγετες γιατι και με πνευμονια ειχαμε νεκρους και με καλοκαιρι μαλιστα αλλα χρονια
μαλιστα ειχαμε τροχαια με αγριογουρουνα με δυο νεκρους μεσα σε μια εβδομαδα

ειναι και το αλλο ΄΄δεν ξερουμε πως θα ειμασταν σημερα αν τα συνορα ηταν κλειστα το καλοκαιρι
αφου ηταν μια ανασα οικονομικη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Δεκ 2020, 12:51

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:είναι όμως αυτή σοβαρή αντιπολίτευση;

Πρώτα πρέπει να καταλάβεις ότι εδώ μέσα δεν κάνουμε αντιπολίτευση, γιατί δεν έχουμε κόμμα απο πίσω, απλά τη γνώμη μας λέμε γιατί μας ενοχλεί αυτό που ζούμε.
Επίσης,
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεκμηρίωση το ότι με την εξέλιξη αυτή που επεδίωξε ο κούλης και το σινάφι του , ανοίγοντας ανεξέλεγκτα τα σύνορα το καλοκαίρι , έχει σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων και την διατήρηση στην αγορά των μεγάλων πολυεθνικών που έχουν την δυνατότητα να αντέξουν το κόστος του κλεισίματος τόσο καιρό.
Άρα για εμένα ο τύπος είναι ανθέλληνας και πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Από τη στιγμή που έστω και ένας εργαζόμενος τώρα πια θα υποφέρει και θα ζει με επιδόματα και έστω και μία επιχείρηση θα κλείσει γιατί δεν τζιράρει ο τύπος είναι αποτυχημένος.

Δεν εξετάζω λοιπόν τι στρατηγική ήθελε να εφαρμόζει ή ότι άλλο , εξετάζω το αποτέλεσμα αυτών πάνω στο λαό.

Αυτή είναι η καλύτερη τεκμηρίωση μεγάλε και αν εσύ δεν την βλέπεις είναι γιατί φοράς πολύ μεγάλα κομματικά γυαλιά

Ευχαριστώ για την χάρη.

Το τι κάνει ο κόσμος το βλέπουμε στα γκάλοπ και στις επαφές μας με την κοινωνία.

Ο κόσμος ξέρει ότι αν ήταν η ανερμάτιστη, ανισόρροπη και ανίκανη αριστερά σήμερα θα είχαμε οικονομικά ναυαγήσει πλήρως και θα μετρούσαμε και μερικές δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Αν θες να δεις τι κάνει στις επενδύσεις η κυβέρνηση τράβα στο νήμα "ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ... το άνοιγμα της αγοράς το καλοκαίρι ήταν μονόδρομος, χωρίς αυτό ο τουρισμός θα είχε χρεοκοπήσει και η συγκομιδή φρούτων στον βορά θα είχε βαρέσει διάλυση με αποτέλεσμα η χρεοκοπία του 2010 να μοιάζει παιδική χαρά.

Αυτά είχα να πω και το ότι δεν υπερασπίζεστε πολιτικές και κόμματα αυτό μοιάζει με ανέκδοτο, η συντριπτική πλειοψηφία είστε στρατευμένοι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Δεκ 2020, 17:15

Τι να πω ρε Πλουτωνα; Η ΝΔ εχει κανει στρατηγικο λαθος οταν σε αυτη τη κριση πονταρε σε (χουντο)γερους - αυτοι ουτως ή αλλιως θα πεθανουν ενω η αγανακτισμενη νεολαια και κατεστραμμενοι μεσηλικοι σε επομενες εκλογες θα σας μαυριζουν ανελεητα. Γκεϊμ οβερ για το βρωμοκομμα σου, πλεον ανηκετε σε ιστορια κι εμεις απλα παρακολουθουμε τη νεκροψια με το ποπκορν στο χερι :yesyes:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Δεκ 2020, 17:35

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:
Επίσης,

Ευχαριστώ για την χάρη.

Το τι κάνει ο κόσμος το βλέπουμε στα γκάλοπ και στις επαφές μας με την κοινωνία.

Ο κόσμος ξέρει ότι αν ήταν η ανερμάτιστη, ανισόρροπη και ανίκανη αριστερά σήμερα θα είχαμε οικονομικά ναυαγήσει πλήρως και θα μετρούσαμε και μερικές δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Αν θες να δεις τι κάνει στις επενδύσεις η κυβέρνηση τράβα στο νήμα "ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ... το άνοιγμα της αγοράς το καλοκαίρι ήταν μονόδρομος, χωρίς αυτό ο τουρισμός θα είχε χρεοκοπήσει και η συγκομιδή φρούτων στον βορά θα είχε βαρέσει διάλυση με αποτέλεσμα η χρεοκοπία του 2010 να μοιάζει παιδική χαρά.

Αυτά είχα να πω και το ότι δεν υπερασπίζεστε πολιτικές και κόμματα αυτό μοιάζει με ανέκδοτο, η συντριπτική πλειοψηφία είστε στρατευμένοι.

Παρεμπιπτόντως μην ξανακούσω ότι ο συριζα ήταν αριστερά και άλλα τέτοια πράσινα άλογα

κατανοητό?
ασε τώρα τα στρατευμένα
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Δεκ 2020, 17:49

εμ τι ηταν ο συριζα δεξια; αριστερα της ελλαδος ηταν ο κομμουνισμος ειναι η ακροαριστερα δηλ το κκε
οταν δεν υπαρχει ιδιοκτησια εχουμε ακροαριστερα την λαιτ αριστερα την εκπροσωπεί ο συριζα

να μαθουμε επιτελους να λεμε τα πραγματα οπως εχουν
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2020, 08:44

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:
Ευχαριστώ για την χάρη.

Παρεμπιπτόντως μην ξανακούσω ότι ο συριζα ήταν αριστερά και άλλα τέτοια πράσινα άλογα

κατανοητό?
ασε τώρα τα στρατευμένα
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

Να λύσετε με τους δικούς τρόπους και μεθόδους τι είναι και τι δεν είναι αριστερά. Εδώ έχουμε:

Τον Βαρουφάκη να λέει είμαι αριστερός.
Τον ΣΥΡΙΖΑ να λέει είμαστε αριστερά.
Την Κωνσταντοπούλου να λέει αυτοί δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
Τον Λαφαζάνη να λέει αυτοί δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
Το ΚΚΕ να λέει αυτοί δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
Την ΑΝΤΙΦΑ να λέει το ΚΚΕ και οι άλλοι δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.
.Το ΚΚΕμ-λ... το ΚΚΕλ μ ... το λ-μ ΚΚΕ κλπ να λέει το ΚΚΕ και οι άλλοι δεν είναι αριστερά, εγώ είμαι αριστερά.

Ξεκαθαρίστε και μετά μας λέτε τι είναι και τι δεν είναι αριστερά Εδώ δεν μπορείτε να βρείτε μεταξύ σας τι είναι και τι δεν είναι αριστερά εμείς θα βρούμε την άκρη;

Εγώ αυτό που βλέπω είναι κονσέρβες ιδέες από τους αριστερούς.

Τι να πω ρε Πλουτωνα; Η ΝΔ εχει κανει στρατηγικο λαθος οταν σε αυτη τη κριση πονταρε σε (χουντο)γερους - αυτοι ουτως ή αλλιως θα πεθανουν ενω η αγανακτισμενη νεολαια και κατεστραμμενοι μεσηλικοι σε επομενες εκλογες θα σας μαυριζουν ανελεητα. Γκεϊμ οβερ για το βρωμοκομμα σου, πλεον ανηκετε σε ιστορια κι εμεις απλα παρακολουθουμε τη νεκροψια με το ποπκορν στο χερι :yesyes:.

Άκουσε αν θες να πούμε την αλήθεια την γερουσία την στεγάζει το ΚΚΕ, ότι αετόπουλα έχουν ξεμείνει αυτά αποτελούν την πλειοψηφία του κόμματός σας, κόμμα καθαρά νεολαίας είναι η Χρυσή Αυγή, ο μόνος υπερήλικας είναι ο Μιχαλιολιάκος.

Τώρα δεν έχω δηλώσει ποτέ κόμμα, στα μέζεά μου η ΝΔ, παρατηρητής γεγονότων και πολιτικών καταστάσεων είμαι.

Επ ευκαιρία τον ήρωα Γρηγορόπουλο δεν θα τον τιμήσετε;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Δεκ 2020, 10:19

αν εξαιρεσουμε οτι το κουλι τα παει περιφημα -ο πλουτων εχει δικιο στα υπολοιπα
το κουλι το εχει παραχεσει με την μονοπλευρη συμπεριφορα του
και η φαση ειναι οτι και τα ιδια σκατα θα εκαναν ολοι -τιποτα δεν λειτουργει σωστα σε αυτην την χωρα
ζουμε με δανεικα για πολλα χρονια και ειμαστε αχρηστοι να διαχειριστουμε τα εσοδα και τα εξοδα
μας δινουν δανεικα συνεχως για να μας εχουν του χεριου τους σε οτι και να πουν
ολους μας ειτε αριστερους ειτε δεξιους
οι μισοι ελ ελπιζουν σε λεφτοδεντρα και οι αλλοι μισοι στο κοσμο τους
σημασια εχει γιδια οτι οπου και να πιστευει ο καθενας μας ειναι προδομενος απο αυτους που ειναι απο πανω
εχουν βρει ευκολα θύματα και μας πιανουν συνεχως τον κωλο αφου μας εχουν βαλει να τσακωνόμαστε μεταξυ μας

ποσο θα παει η υφεση ; τον χειμώνα την ανοιξη; το καλοκαιρι; αν δεν μας δωσουν και αλλα δανεια
την εχουμε κατσει την βαρκα .........και το κουλι θα φυγει νυχτα για να ερθει ο αλλος μπουχεσας
και ξανα μανα τα ιδια
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 06 Δεκ 2020, 10:45

nemo έγραψε:αν εξαιρεσουμε οτι το κουλι τα παει περιφημα -ο πλουτων εχει δικιο στα υπολοιπα
το κουλι το εχει παραχεσει με την μονοπλευρη συμπεριφορα του
και η φαση ειναι οτι και τα ιδια σκατα θα εκαναν ολοι -τιποτα δεν λειτουργει σωστα σε αυτην την χωρα
ζουμε με δανεικα για πολλα χρονια και ειμαστε αχρηστοι να διαχειριστουμε τα εσοδα και τα εξοδα
μας δινουν δανεικα συνεχως για να μας εχουν του χεριου τους σε οτι και να πουν
ολους μας ειτε αριστερους ειτε δεξιους
οι μισοι ελ ελπιζουν σε λεφτοδεντρα και οι αλλοι μισοι στο κοσμο τους
σημασια εχει γιδια οτι οπου και να πιστευει ο καθενας μας ειναι προδομενος απο αυτους που ειναι απο πανω
εχουν βρει ευκολα θύματα και μας πιανουν συνεχως τον κωλο αφου μας εχουν βαλει να τσακωνόμαστε μεταξυ μας

ποσο θα παει η υφεση ; τον χειμώνα την ανοιξη; το καλοκαιρι; αν δεν μας δωσουν και αλλα δανεια
την εχουμε κατσει την βαρκα .........και το κουλι θα φυγει νυχτα για να ερθει ο αλλος μπουχεσας
και ξανα μανα τα ιδια

να μας δωσουν δανεια; γιατι μαζι τα φαγαμε για να τα πληρωσουμε;
να μην μας δωσουν δανεια ηρθε ο παπαρας και αδειαζει τα κρατικα ταμεια απο λεφτα ταχαμου ως σωτηρας.....και μετα θα μας πεις, σας εσωσα ε πληρωστε τωρα....βρε αι σηχτηρ....μας ρωτησε αν θελουμε δανεικα;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Δεκ 2020, 11:01

Για να δείτε πόσο αλλοπρόσαλλα λειτουργεί ο εγκέφαλός σας δείτε πως χαρακτηρίσατε τους πρώτους 14 ΓΓ του ΚΚΕ:

Α Αρβανίτης διεγράφη ως οπουρτουνιστής.
Ν Δημητράτος διεγράφη ως ύποπτος.
Ν Κορδάτος διεγράφη ως διεστραβλωτής του Μαρξισμού.
Ν Σαργόλογος διεγράφη ως πράχτορας.
Θ Αποστολίδης διεγράφη ως καιροσκόπος.
Π Πουλιόπουλος διεγράφη ως προβοκάτορας.
Ε Σταυρίδης αποχώρησε αηδιάσας.
Ο Γιατζόπουλος διεγράφη ως λικβινταριστής.
Α Χαιτας διεγράφη και τουφεκίστηκε στην ΕΣΣΔ.
Γ Σιάντος διεγράφη μετά θάνατο ως προδότης.
Β Νεφελούδης διεγράφη ως πράχτορας.
Α Τσίπας διεγράφη ως τυχοδιωκτικό και ανήθικο στοιχείο.
Ν Ζαχαριάδης διεγράφη ως βρωμόνερο, φωνή του εχθρού, κουτσομπόλης κλπ

Ακόμα και τους ΓΓ σας τους θεωρούσατε ότι ήταν μη αριστεροί πως είναι δυνατόν να βρούμε τι είναι για εσάς αριστερά και τι δεν είναι.... μήπως θέλετε να σας γράψω πως χαρακτηρίσατε πρωτοκλασάτα στελέχη σας;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”