Δεξιοί, ακροδεξιοί, κεντρώοι και ροζαριστεροί πατριώτες θα φροντίσουν γι' αυτό.
Και εμάς δε μας χαλάει καθόλου αυτό. Είσαστε άξιοι της μοίρας σας.

Αρίστος έγραψε:Το οτι ο Μπαιντεν διαλεξε σαν αντιπροεδρο του μια κορη μεταναστων απο την Ασια ξεκαθαριζει οτι το ιδιο θα ζητησει και απο τους Ευρωπαιους ηγετες. Να δωσουν στους μεταναστες πολιτικα δικαιωματα, να τους δεχτουν σε κυβερνησεις και σε συμβουλια δημων. Και επιπλεον να τους βοηθησουν να ξεκινησουν δικες τους επιχειρησεις
Αρίστος έγραψε:Με Μπαιντεν η ΕΕ θα πιεστει να δεχτει μεγαλυτερο αριθμο μεταναστων και να τους δωσει περισσοτερα δικαιωματα.

Αρίστος έγραψε:Εγω ΑΝΕΛ ημουνα, επιβαλαμε στο ΣΥΡΙΖΑ οσοι μεταναστες μπαινουν στη χωρα να φευγουν κατευθεια για εξωτερικο.
Κι αυτο το καταφεραμε ακομη και οταν οι Ευρωπαιοι εκλεισαν τα συνορα (τους διωχναμε μεσω Πατρας, λαδωνοντας τους Σκοπιανους συνοριοφυλακες ή απο ορεινα περασματα).
Τωρα αν ξαναψηφισω κομμα στη ζωη μου θα ειναι υποχρεωτικα κομμα με θεσεις αυστηρης φυλαξης των συνορων.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Το οτι ο Μπαιντεν διαλεξε σαν αντιπροεδρο του μια κορη μεταναστων απο την Ασια ξεκαθαριζει οτι το ιδιο θα ζητησει και απο τους Ευρωπαιους ηγετες. Να δωσουν στους μεταναστες πολιτικα δικαιωματα, να τους δεχτουν σε κυβερνησεις και σε συμβουλια δημων. Και επιπλεον να τους βοηθησουν να ξεκινησουν δικες τους επιχειρησεις
Eσυ νομιζεις οτι οι ΗΠΑ λειτουργουν με ορους Ψωροκωσταινας. Οι ΗΠΑ ανεκαθεν εβαζαν γονους μεταναστων σε υψηλες θεσεις αφου ειναι χωρα μεταναστων.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εγω ΑΝΕΛ ημουνα, επιβαλαμε στο ΣΥΡΙΖΑ οσοι μεταναστες μπαινουν στη χωρα να φευγουν κατευθεια για εξωτερικο.
Κι αυτο το καταφεραμε ακομη και οταν οι Ευρωπαιοι εκλεισαν τα συνορα (τους διωχναμε μεσω Πατρας, λαδωνοντας τους Σκοπιανους συνοριοφυλακες ή απο ορεινα περασματα).
Τωρα αν ξαναψηφισω κομμα στη ζωη μου θα ειναι υποχρεωτικα κομμα με θεσεις αυστηρης φυλαξης των συνορων.
Μεγαλη φαντασια εχεις. Οταν οι ευρωπαιοι εκλεισαν τα συνορα, τοτε μαζευτηκαν στα νησια και στην ενδοχωρα. Και κανατε εκεινη την συμφωνια με την Τουρκια που ελεγε οτι μονο οσοι εμειναν στα νησια μπορουν να επιστραφουν στην Τουρκια. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα οσοι μεταφερθηκαν στην ενδοχωρα να ειναι δυσκολο να επιστρεψουν πισω στις πατριδες τους και να εγκλωβιστουν εδω.
Τοτε δεν σε ενοιαζαν αυτα γιατι το παιζες αριστερος στα προβατα και δεν ειχες βγαλει κιχ για το μεταναστευτικο επι 5 χρονια. Το θυμηθηκες κανα μηνα αφου τον ηπιε ο Τσιπρας το '19 και τον εγκατελειψες για να ξαναγυρισεις στην ακροδεξια.

Αρίστος έγραψε:α) Hμουνα και ειμαι αριστερος στην οικονομια και δεξιος στα εθνικα θεματα, δεν εχει αλλαξει κατι. Ημουν και ειμαι επισης κοντρα στην Παγκοσμιοποιηση απο τη χρονια του Μααστριχτ και αυτο δεν εχει αλλαξει εδω και 30 χρονια. Ολη μου η αρθρογραφια και τα δυο βιβλια μου ειναι κατα της Παγκοσμιοποιησης.
β) Αν ισχυε αυτο που λες οτι εγκατελειψα το ΣΥΡΙΖΑ γιατι τον ηπιε τοτε θα υποστηριζα τη ΝΔ, της τα χωνω ομως πιο χοντρα τωρα. Ο βασικος λογος που εγκατελειψα το ΣΥΡΙΖΑ ειναι οτι δεν υπαρχει η συνεργασια με τους ΑΝΕΛ και επειδη στη θεση των ΑΝΕΛ ο Τσιπρας πηρε καποιους σαλονατους που γλειφουν την Παγκοσμιοποιηση.

Αρίστος έγραψε:γ) Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Μορια ειχε 5000 προσφυγες και ηταν ΚΛΕΙΣΤΗ δομη. Με ΝΔ εφτασε τους 25.000 προσφυγες και εγινε ανοιχτη δομη με τσαντηρια σε ολη τη γυρω περιοχη. Επιπλεον με ΝΔ εχουμε δομες σχεδον σε καθε περιφερεια της επαρχιας. Αρα κατι καλυτερο εκαναν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που τους βριζεις.
Με Τραμπ ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ γεμισαν τα νησια με προσφυγες και μεταναστες οχι με Ομπαμα.
Και σιγουρα δεν εφτασαν στο σημειο να στειλουν τα ματ στη Μυτιληνη να πουλησουν τσαμπουκα στους κατοικους, ουτε τους ειχε ξεφυγει η κατασταση ωστε να βαζουν φωτιες στη Μορια οι Αφγανοι και να απειλουν με ντου στη γειτονικη πολη.
Επεισόδια διαδηλωτών με ΜΑΤ στη Λέσβο (φώτο - vid)
https://www.voria.gr/article/episodia-d ... foto---vid
Νέα εξέγερση στη Μόρια - Βίντεο-σοκ με ΜΑΤ να πετάνε πέτρες σε πρόσφυγες (Video)
https://www.documentonews.gr/article/ne ... yges-video

Αρίστος έγραψε:Χωρα Ευρωπαιων και Χριστιανων μεταναστων για να ακριβολογουμε: Ιρλανδοι, Αγγλοι, Ιταλοι, Εβραιοι, Ελληνες, Αρμενιοι. Ακομη και οι Μαυροι οταν πηγαν εκχριστιανιστηκαν ενω οι Λατινοι ειναι Χριστιανοι ετσι κι αλλιως.
Ουτε ορθοδοξοι, ουτε καθολικοι, ουτε εβραιοι, ουτε αφρικανοι, ουτε ασιατες. Αν παμε με αυτον τον ορισμο ομως τοτε οι μισοι αμερικανοι δεν ειναι...αμερικανοι.Τωρα ομως οι Δημοκρατικοι θελουν απο την Ευρωπη να αποδεχτει Ισλαμιστες Ασιατες στην πολιτικη της ζωη και στις κοινωνιες της. Και ειδαμε ποσο απετυχε το πολυπολιτιστικο πειραμα στη Γαλλια και στη Σουηδια. Ειδαμε και πως ανταπεδωσαν οι Ισλαμιστες τη φιλοξενια καιγοντας τις δομες στη Μορια και στη Σαμο, στην Ελλαδα το προβλημα μολις ξεκινησε.