Η κριτική που έκανα στο ΣΥΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η κριτική που έκανα στο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Αύγ 2020, 09:15

μου αρεσει που βλεπετε διαφορες συριζα νδ - οχι πραγματικα δεν μου αρεσει γιατι βαζετε τον εαυτο σας
στην θεση των προβατων που βελαζουν ευχαριστημενα μολις βλεπουν τον τσοπανη

η μονη διαφορα ηταν οτι ο συριζα ηθελε να δειξει κοινωνικο χαρακτηρα παραπανω απο την νδ
\ισως γιατι γνωριζε οτι ηταν προσωρινος στην διακυβέρνηση η και ο ιδιος δεν πιστευε οτι ηταν κυβερνηση

βλεπετε να εχει αλλαξει τιποτα εδω και δεκα χρονια !! ή βλεπετε οτι γινονται εργα για να αλλαχτεί κατι;

τιποτα δεν γινεται ακολουθουμε μια πορεια προς την εξαφανιση
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2020, 11:14

nemo έγραψε:μου αρεσει που βλεπετε διαφορες συριζα νδ - οχι πραγματικα δεν μου αρεσει γιατι βαζετε τον εαυτο σας

η μονη διαφορα ηταν οτι ο συριζα ηθελε να δειξει κοινωνικο χαρακτηρα παραπανω απο την νδ
\ισως γιατι γνωριζε οτι ηταν προσωρινος στην διακυβέρνηση η και ο ιδιος δεν πιστευε οτι ηταν κυβερνηση

βλεπετε να εχει αλλαξει τιποτα εδω και δεκα χρονια !! ή βλεπετε οτι γινονται εργα για να αλλαχτεί κατι;

Ποιος εισαι και γιατι χακαρες τον Νεμο? :s_mad :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Αύγ 2020, 16:16

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:μου αρεσει που βλεπετε διαφορες συριζα νδ - οχι πραγματικα δεν μου αρεσει γιατι βαζετε τον εαυτο σας

γιατι το λες ; πότε εγω εδινα ευσημα στην νδ; ειμαι υπερ πολιτικων και οχι υπερ κομματων
και το κκε θα υποστηριξω αν συμφερει την πατριδα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Αύγ 2020, 16:33

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

γιατι το λες ; πότε εγω εδινα ευσημα στην νδ; ειμαι υπερ πολιτικων και οχι υπερ κομματων

ρε άσε τα σάπια τώρα
λαμόγιο του άδωνι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Αύγ 2020, 18:57

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:γιατι το λες ; πότε εγω εδινα ευσημα στην νδ; ειμαι υπερ πολιτικων και οχι υπερ κομματων

ρε άσε τα σάπια τώρα
λαμόγιο του άδωνι

υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που να θες να με βρισεις ελευθερα οποτε αφησε τα υπονοούμενα
περι νδ και αδωνι και στα πολιτικα ειμαι πολυ ειλικρινης οταν λεω κατι το εννοω :madwoman:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Αύγ 2020, 16:19

Αρίστο εγώ δεν θα εκπλαγώ με παρών από ΣΥΡΙΖΑ

LavrentisBeria
@LavrentisBeria4
·
27 λ
Δεν δέχομαι να πιστέψω οτι ο σ.Αλεξης θα ψηφίσει "παρων" στη συμφωνία ΑΟΖ Ελλαδας-Αιγύπτου. Πιστεύω οτι θα αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή και θα ψηφισει υπερ, ωστε να μην περάσει στην ιστορία ως ο εφιαλτικότερος, κυριολεκτικά, πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελλαδας
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Αύγ 2020, 08:46

Αρίστο γίνεται σίγουρο το "παρών" του ΣΥΡΙΖΑ, θα μου πεις "τον αράπη κι αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς", οι άνθρωποι υπόγραψαν συμφωνία στις Πρέσπες, στην κατοχή μια φορά ήθελαν οι Γερμανοί κάποιος να προδώσει μετά πρόδιδε συνέχεια, δηλαδή εφαρμοζόταν "Μια φορά προδότης για πάντα προδότης".
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Αύγ 2020, 14:45

pluton έγραψε:Αρίστο γίνεται σίγουρο το "παρών" του ΣΥΡΙΖΑ, θα μου πεις "τον αράπη κι αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς", οι άνθρωποι υπόγραψαν συμφωνία στις Πρέσπες, στην κατοχή μια φορά ήθελαν οι Γερμανοί κάποιος να προδώσει μετά πρόδιδε συνέχεια, δηλαδή εφαρμοζόταν "Μια φορά προδότης για πάντα προδότης".

Οι ζαιοι την υπεγραψαν, οι νεοδημοκρατες την εφαρμοσαν

"Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας" αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twetter το υπουργείο Εξωτερικών.

https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... i-sto-nato

Μια φορα προδοτης παντα προδοτης
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Αύγ 2020, 16:14

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Αρίστο γίνεται σίγουρο το "παρών" του ΣΥΡΙΖΑ, θα μου πεις "τον αράπη κι αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς", οι άνθρωποι υπόγραψαν συμφωνία στις Πρέσπες, στην κατοχή μια φορά ήθελαν οι Γερμανοί κάποιος να προδώσει μετά πρόδιδε συνέχεια, δηλαδή εφαρμοζόταν "Μια φορά προδότης για πάντα προδότης".

Οι ζαιοι την υπεγραψαν, οι νεοδημοκρατες την εφαρμοσαν

"Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας" αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twetter το υπουργείο Εξωτερικών.

https://www.ant1news.gr/eidiseis/articl ... i-sto-nato

Μια φορα προδοτης παντα προδοτης

Αυτοπαραμυθιάζεστε, λέτε ψέματα μέχρι και στον ύπνο σας.

Αν έβλεπες τι γράφω σε στρατευμένους ΝΔτες θα έβλεπες ότι τους λέω γιατί δεν επαναλαμβάνουν την κριτική τους για την προδοσία των Πρεσπών...

Αλλά θέλω να είμαι τίμιος με πράγματα.

Όταν ψήφισαν οι αριστεροί την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ σε όλους τους τόνους είχε πει ότι την μαστόρεψαν έτσι την προδοσία που δεν είναι δυνατόν να γυρίσουμε πίσω.

Αυτά διότι το ψέμα δεν αρμόζει παρά μόνο σε αριστερούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Αύγ 2020, 17:50

pluton έγραψε:Αυτοπαραμυθιάζεστε, λέτε ψέματα μέχρι και στον ύπνο σας.

Αν έβλεπες τι γράφω σε στρατευμένους ΝΔτες θα έβλεπες ότι τους λέω γιατί δεν επαναλαμβάνουν την κριτική τους για την προδοσία των Πρεσπών...

Mαλλον εσυ βρισκεσαι σε υπνο γιατι ποτε δεν εχεις ασκηση κριτικη στην ΝΔ.

Αλλά θέλω να είμαι τίμιος με πράγματα.

Όταν ψήφισαν οι αριστεροί την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ σε όλους τους τόνους είχε πει ότι την μαστόρεψαν έτσι την προδοσία που δεν είναι δυνατόν να γυρίσουμε πίσω.

Αυτά διότι το ψέμα δεν αρμόζει παρά μόνο σε αριστερούς.

Δεν ειχε πει ποτε κατι τετοιο η ΝΔ γιατι πολυ απλα δεν χαρακτηριζει καν ως ''προδοσια'' τις Πρεσπες

Μητσοτάκης: Δεν είναι προδότες όσοι στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών

https://www.news247.gr/politiki/mitsota ... 88224.html

Και τωρα που ειναι κυβερνηση καλουν την Β. Μακεδονια να τηρει τους ορους της δηθεν ''προδοτικης'' συμφωνιας

Μήνυμα σε Σκόπια και Τίρανα - Τι είπε για το προσφυγικό

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα Σκόπια να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους, οι οποίες απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Οι σχέσεις καλής γειτονίας αποτελούν μονόδρομο για την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας», υπογράμμισε.

https://sputniknews.gr/kyvernisi/202005 ... seis-tous/

Δικαιωμα σου να ψηφιζεις και να στηριζεις την ΝΔ αλλα μην μας πουλας τρελα για προδοσιες και για τιμιοτητες λες και απευθυνεσαι σε ηλιθιους. Αν ειναι προδοτες οι ζαιοι, τοτε ειστε και εσεις.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”