Χειρότερη προντοσία κυβέρνησης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Xειρότερη ήταν η:

- παραχώρηση εδάφους του Νομού Έβρου στους Τούρκους.
5
45%
- παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς.
6
55%

Σύνολο ψήφων: 11

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Re: Χειρότερη προντοσία κυβέρνησης

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 31 Μάιος 2020, 20:22

taliban έγραψε:Το θέμα είναι πως δεν αποφάσισε ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ την γραμμή που είχε καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Οι πολιτικές ήρθαν έξωθεν. Όπως έρχονται όλα σε αυτή τη χώρα.
Οι όποιες Ελ κυβερνήσεις εκτελούσαν ότι τους υπέδειξαν. Άλλο αποφασίζω και άλλο εκτελώ ότι μου λένε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επωμίστηκε το πολιτικό κόστος.
Διαφορετικά αν ήταν η ΝΔ στο τιμόνι και έκανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οι απώλειες θα ήταν περισσότερες για τον κούλη.

Ετσι είναι, όλα τα κόμματα συμφωνούν στην διέυρνση του ΝΑΤΟ στα δυτικά βαλκάνια. Γιατί ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλο μας, η συμφωνία τσιπρα-ζαεφ αυτό εκτελούσε, δεν εγινε για καποια γλωσσα, ούτε για ιστορίες, μεγαλεξανδρους κτλπ. ως επιστέγασμα των ιμπεριαλιστικών αντιθεσεων ήρθε.
0 .

Άβαταρ μέλους
taliban
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό taliban » 31 Μάιος 2020, 21:21

mister spooky έγραψε:
taliban έγραψε:Το θέμα είναι πως δεν αποφάσισε ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ την γραμμή που είχε καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Οι πολιτικές ήρθαν έξωθεν. Όπως έρχονται όλα σε αυτή τη χώρα.
Οι όποιες Ελ κυβερνήσεις εκτελούσαν ότι τους υπέδειξαν. Άλλο αποφασίζω και άλλο εκτελώ ότι μου λένε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επωμίστηκε το πολιτικό κόστος.
Διαφορετικά αν ήταν η ΝΔ στο τιμόνι και έκανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οι απώλειες θα ήταν περισσότερες για τον κούλη.

Ετσι είναι, όλα τα κόμματα συμφωνούν στην διέυρνση του ΝΑΤΟ στα δυτικά βαλκάνια. Γιατί ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλο μας, η συμφωνία τσιπρα-ζαεφ αυτό εκτελούσε, δεν εγινε για καποια γλωσσα, ούτε για ιστορίες, μεγαλεξανδρους κτλπ. ως επιστέγασμα των ιμπεριαλιστικών αντιθεσεων ήρθε.

Γεωπολιτικά συμφέροντα και άλλα πολλά.
Η γλώσσα , η ιστορία και ο Μ.Αλέξανδρος χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν και το συμφέρον.
Ασχέτως αν οποιοσδήποτε είναι υπερ ή κατά.

Όσοι έχουν την δύναμη να κινούν τα νήματα μεταχειρίζονται αναλόγως τις ιστορίες και τις γλώσσες.
Πότε είναι αναγκαία πότε δεν είναι.
Μικρή σημασία έχει.
1 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 01 Ιουν 2020, 00:23

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
denplirono έγραψε:ξερεις τι μου λες; με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. αφου εδωσες τοσους αγωνες δεν θα ηθελες εστω να ξερεις, να γινει επιτροπη να εξετασει το γιατι ο κοτζιας το εκανε τοσο επειγον και ποιο το δικο μας ωφελος; αστα κομανετσι, γαλαζιε συριζα δεν ξεγελας κανεναν

Δεν θεωρώ απίθανο να συμβεί κι αυτό, αλλά όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, προηγείται η δίκη και φυλάκιση της τριπλέτας Τσίπρα-Παππά-Παπαγγελόπουλου για απόπειρα αλλοίωσης πολιτεύματος.

παλιο το εργο που λεει πεταω την μπαλα στην εξεδρα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 01 Ιουν 2020, 20:03

denplirono έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Δεν θεωρώ απίθανο να συμβεί κι αυτό, αλλά όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, προηγείται η δίκη και φυλάκιση της τριπλέτας Τσίπρα-Παππά-Παπαγγελόπουλου για απόπειρα αλλοίωσης πολιτεύματος.

παλιο το εργο που λεει πεταω την μπαλα στην εξεδρα

Έχε λίγο υπομονή, όχι μέσα στη δωδεκαετία που θα παρέλθει, αλλά εντός αυτής της χρονιάς και του 2021. Σιγά σιγά θα γίνουν όλα.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 01 Ιουν 2020, 20:14

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:βρες τιποτε αλλο τις συνταξεις τις αυξανουν οποτε θελουν.

Τις εποχες της ΠΑΣΟΚαρας αυτα, τωρα μονο ψαλιδια. Οποιος μοιρασει χρημα θα βγαινει για παντα. Τα εθνικα θεματα δεν νοιαζουν κανενα.

Όχι και κανέναν! Αν υπήρχε το δίλημμα λαθρομετανάστες και λεφτά ή τίποτα απ' τα δύο θα διάλεγα το δεύτερο χωρίς καμία σκέψη.

Για να είμαι όμως ειλικρινής το λέω από βολεμένη θέση αυτό, αν πεινούσα μάλλον θα υπερίσχυε η πείνα προκειμένου να κερδίσω μερικά χρόνια ζωής (μέχρι να με καρατομήσουν τα χατζάρια των μουσουλμάνων).
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιουν 2020, 21:42

Green Dragon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Τις εποχες της ΠΑΣΟΚαρας αυτα, τωρα μονο ψαλιδια. Οποιος μοιρασει χρημα θα βγαινει για παντα. Τα εθνικα θεματα δεν νοιαζουν κανενα.

Όχι και κανέναν! Αν υπήρχε το δίλημμα λαθρομετανάστες και λεφτά ή τίποτα απ' τα δύο θα διάλεγα το δεύτερο χωρίς καμία σκέψη.

Για να είμαι όμως ειλικρινής το λέω από βολεμένη θέση αυτό, αν πεινούσα μάλλον θα υπερίσχυε η πείνα προκειμένου να κερδίσω μερικά χρόνια ζωής (μέχρι να με καρατομήσουν τα χατζάρια των μουσουλμάνων).

Το ειπα με μεγαλη δοση υπερβολης. Σιγουρα ομως λιγοι ψηφιζουν με κεντρικο κριτηριο τα εθνικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 01 Ιουν 2020, 21:50

Νομίζω ότι είναι δυναμικό σύστημα, δύσκολο να έχει κανείς 100% απόλυτη θέση.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιουν 2020, 21:52

Green Dragon έγραψε:Νομίζω ότι είναι δυναμικό σύστημα, δύσκολο να έχει κανείς 100% απόλυτη θέση.

Δηλαδη?
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 02 Ιουν 2020, 09:07

Εννοώ ότι μπορεί πχ να δίνει 90% προτεραιότητα στον ένα τομέα αλλά αν πιεστεί πάρα πολύ στον άλλον να αναγκαστεί να τον υπολογίσει και αυτόν. Αυτό που έγραψα για τον εαυτό μου είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Είναι πολύ δύσκολο να αγνοήσεις τελείως την μία διάσταση.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”