Πτώση 70%-80% στην αγορά

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Πτώση 70%-80% στην αγορά

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Μάιος 2020, 13:55

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ηδη εχει δωθει. Της πουτανας γινεται απο τοτε που τελειωσε η καραντινα. Την πρωτη βδομαδα κρατησαν καπως τα προσχηματα αλλα τωρα ειναι εντελως χυμα η κατασταση. Στις 4/5 πηγα σε καταστημα λιανικης (γνωστης αλυσιδας) και ειχε ουρα απ'εξω γιατι μας εβαζαν λιγους λιγους και ολοι επρεπε να φοραμε μασκα και να εχουμε αποστασεις. Πηγα παλι χθες στο ιδιο καταστημα, μπηκα και βγηκα χωρις να ασχοληθει κανεις και μασκες φοραγε μονο το προσωπικο και ελαχιστοι απο τους πελατες. Δεν εχω παει σε μαγαζι εστιασης ακομα λογω κακου καιρου αλλα θα μου κανει εντυπωση αν θα τηρησουν τα μετρα περισσοτερο απο 2-3 μερες ακομα.

ποιος κορωνοιος και ξυστα παπαρια σου με γκασμα

ΠΕΣΤΑ ευλογημένε!

.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Μάιος 2020, 15:10

η κοινη γριππη ειναι χειροτερη απο τον κορωναιο διοτι στατιστικα εχουμε περισσοτερους νεκρους και ενω υπαρχουν και φαρμακα και εμβολια για την κοινη γριππη. τερμα το παραμυθακι, ο κορονοις σκοτωνει, αλλα σκοτωνει την δημοκρατια και την ισονομια(ΔΥ δεν εχασαν τιποτα ΙΥ τα χασαν σχεδον ολα)
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 28 Μάιος 2020, 19:21

Λαχουρένιος έγραψε:
Echelon έγραψε:Εγώ πιστεύω πως σε 2-3 εβδομάδες θα δοθεί σαν <<αντιπαροχή>> η μη τήρηση των μέτρων.

Ηδη εχει δωθει. Της πουτανας γινεται απο τοτε που τελειωσε η καραντινα. Την πρωτη βδομαδα κρατησαν καπως τα προσχηματα αλλα τωρα ειναι εντελως χυμα η κατασταση. Στις 4/5 πηγα σε καταστημα λιανικης (γνωστης αλυσιδας) και ειχε ουρα απ'εξω γιατι μας εβαζαν λιγους λιγους και ολοι επρεπε να φοραμε μασκα και να εχουμε αποστασεις. Πηγα παλι χθες στο ιδιο καταστημα, μπηκα και βγηκα χωρις να ασχοληθει κανεις και μασκες φοραγε μονο το προσωπικο και ελαχιστοι απο τους πελατες. Δεν εχω παει σε μαγαζι εστιασης ακομα λογω κακου καιρου αλλα θα μου κανει εντυπωση αν θα τηρησουν τα μετρα περισσοτερο απο 2-3 μερες ακομα.

εμενα με εσυραν σε γνωστο πολυκαταστημα κινεζοπαιχνιδιων και γινοταν της ποονης ,ο ενας πανω στον αλλον .

Οσο για την πτωση ειναι φυσιολογικο ,οταν στηριζεσαι σε σουβαλτζιδικα καφετεριες και αερες κοπανιστους αυτα συμβαινουν,
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 28 Μάιος 2020, 19:22

denplirono έγραψε:η κοινη γριππη ειναι χειροτερη απο τον κορωναιο διοτι στατιστικα εχουμε περισσοτερους νεκρους και ενω υπαρχουν και φαρμακα και εμβολια για την κοινη γριππη. τερμα το παραμυθακι, ο κορονοις σκοτωνει, αλλα σκοτωνει την δημοκρατια και την ισονομια(ΔΥ δεν εχασαν τιποτα ΙΥ τα χασαν σχεδον ολα)

οι δημοσιοι ποτε δεν χανουν τιποτα ,τι μας το λες αυτο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 29 Μάιος 2020, 21:59

Η ύφεση είναι αναπόφευκτη με καραντίνα ή χωρίς αλλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος υπολογισμού που να μπορεί να μας πει τι από τα δύο προκαλεί μεγαλύτερη ύφεση. Η αίσθησή μου είναι ότι τα ποσοστά δεν διαφέρουν πολύ.

Αυτό που όμως μάλλον ισχύει είναι ότι δεν μπορείς να εφαρμόσεις καραντίνα για μήνες ατελείωτους. Δεν ξέρω τι θα γίνει το φθινόπωρο - το μέλλον διαγράφεται ζοφερό.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 29 Μάιος 2020, 22:24

δεν υπαρχουν λεφτα ,ποσους καφεδες να πιουν οι δημοσιοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2020, 04:38

vallon έγραψε:Η αγορά είναι ψυχολογία,
με το λοκνταουν απλά κατέστρεψαν την ψυχολογία των καταναλωτών. Για να ανακάμψει είναι αρκετά δύσκολο.
Αρχίζουμε και μπαίνουμε σε κλίμα ψυχολογία ευρώπης πχ γερμανίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι φίλοι μας γερμανοί πολίτες απο το 95 κλείνονταν στα σπίτια τους απο τις 6 το απόγευμα, τότε που εμείς γλεντάγαμε μέχρι το πρωί κάθε βράδυ.

Το σωστοτερο που διαβασα σε σχεση με την αγορα τον τελευταιο καιρο.

.
2 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2020, 04:40

Στα μαγαζια εστιασης προκειμενου να ξανανοιξουν εστειλαν ενα κανονισμο με διαταξεις ασφαλειας που θες μια μερα να τις διαβασεις και συμβουλο να τις καταλαβεις.

Γι' αυτο και το 20% των μαγαζιων δεν ανοιξε και ειχε ειδοποιησει την κυβερνηση οτι με τετοιες απαγορευσεις δεν προκειται να ανοιξει γιατι απλα θα μπαινει μεσα.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Μάιος 2020, 06:35

Αρίστος έγραψε:
vallon έγραψε:Η αγορά είναι ψυχολογία,
με το λοκνταουν απλά κατέστρεψαν την ψυχολογία των καταναλωτών. Για να ανακάμψει είναι αρκετά δύσκολο.
Αρχίζουμε και μπαίνουμε σε κλίμα ψυχολογία ευρώπης πχ γερμανίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι φίλοι μας γερμανοί πολίτες απο το 95 κλείνονταν στα σπίτια τους απο τις 6 το απόγευμα, τότε που εμείς γλεντάγαμε μέχρι το πρωί κάθε βράδυ.

Το σωστοτερο που διαβασα σε σχεση με την αγορα τον τελευταιο καιρο.

.

Αρίστο μου δυο μεταπτυχιακά έχω ένα μαρκετινγκ και ένα διοίκηση μετά από είκοσι χρόνια δικής εταιρίας και άλλα τόσα σε πολυεθνικές, τα βαρέθηκα όλα και τώρα ασχολούμαι με τα βιτρό και προωθώ το συγκεκριμένο αντικείμενο που όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ειδικευμένο, αλλά αφήνει πολύ σοβαρό αποτέλεσμα...
όμως το χούι δεν βγαίνει...

( εντάξει και ενίοτε είμαι και καθηγητής..)

Μέσα στην κρίση τελικά εξαφανίστηκε αυτή η αγορά και τώρα είναι πάλι στην άνοδό της, όμως δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το καινούργιο που μας ήρθε τον κορονοιό..
αλλά το καλό με την τέχνη είναι ότι πάντα έχει αποδέκτες
Εδώ και κάνα μήνα, φτιάχνω ένα κομμάτι παραγγελία από νησί κοσμοπολίτικο με πακέτο τρία χιλ.
είναι όμως πολύ μεγάλο.

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί κάποιος να το οργανώσει και σαν στρατηγική αυτό,
να ψάχνει να βρίσκει αντικείμενα που κάποια στιγμή ήταν πολύ αποδοτικά και λόγω κάποιας κρίσης έπεσαν , κατρακύλησαν , να τα πιάνει όταν βρίσκονται στο ναδίρ τους και να τα ακολουθεί μέχρι να ξανανέβουν ποντάροντας να πιάσει την αγορά όταν είναι στην άνοδό της με τις καλύτερες αποδώσεις. Κάτι σαν μετοχές..
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μάιος 2020, 10:22

Εγω παντως στο εκλεψα αυτο με την ψυχολογια και με μια μικρη προσθεση το ανεβασα στο fb.

.
1 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”