Αρίστος έγραψε:vallon έγραψε:Η αγορά είναι ψυχολογία,
με το λοκνταουν απλά κατέστρεψαν την ψυχολογία των καταναλωτών. Για να ανακάμψει είναι αρκετά δύσκολο.
Αρχίζουμε και μπαίνουμε σε κλίμα ψυχολογία ευρώπης πχ γερμανίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι φίλοι μας γερμανοί πολίτες απο το 95 κλείνονταν στα σπίτια τους απο τις 6 το απόγευμα, τότε που εμείς γλεντάγαμε μέχρι το πρωί κάθε βράδυ.
Το σωστοτερο που διαβασα σε σχεση με την αγορα τον τελευταιο καιρο.
.
Αρίστο μου δυο μεταπτυχιακά έχω ένα μαρκετινγκ και ένα διοίκηση μετά από είκοσι χρόνια δικής εταιρίας και άλλα τόσα σε πολυεθνικές, τα βαρέθηκα όλα και τώρα ασχολούμαι με τα βιτρό και προωθώ το συγκεκριμένο αντικείμενο που όπως και να το κάνουμε είναι πολύ ειδικευμένο, αλλά αφήνει πολύ σοβαρό αποτέλεσμα...
όμως το χούι δεν βγαίνει...
( εντάξει και ενίοτε είμαι και καθηγητής..)
Μέσα στην κρίση τελικά εξαφανίστηκε αυτή η αγορά και τώρα είναι πάλι στην άνοδό της, όμως δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το καινούργιο που μας ήρθε τον κορονοιό..
αλλά το καλό με την τέχνη είναι ότι πάντα έχει αποδέκτες
Εδώ και κάνα μήνα, φτιάχνω ένα κομμάτι παραγγελία από νησί κοσμοπολίτικο με πακέτο τρία χιλ.
είναι όμως πολύ μεγάλο.
Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί κάποιος να το οργανώσει και σαν στρατηγική αυτό,
να ψάχνει να βρίσκει αντικείμενα που κάποια στιγμή ήταν πολύ αποδοτικά και λόγω κάποιας κρίσης έπεσαν , κατρακύλησαν , να τα πιάνει όταν βρίσκονται στο ναδίρ τους και να τα ακολουθεί μέχρι να ξανανέβουν ποντάροντας να πιάσει την αγορά όταν είναι στην άνοδό της με τις καλύτερες αποδώσεις. Κάτι σαν μετοχές..
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.