Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Μαρ 2020, 17:48

όργωσα και περιμένω το σκ να φυτέψω
κότες είναι στο πρόγραμμα
θέλω να δω τι θα κάνουν τα νεοφίλια που χειροκροτάγανε τον κούλη τώρα που θα σπάνε τα σουπερ μαρκετ για ένα πακέτο μακαρόνια
ότι γίνεται στην ιταλία τώρα , στα σουπερ που τα σπάνε γιατί ο κόσμος δεν έχει λεφτά να φάει σε λίγο θα γίνει και εδώ
εκεί σας θέλω οι νομιμόφρονες νοικοκυραίοι τι θα κάνετε..
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μαρ 2020, 17:53

Ναι αλλα μενουμε σπιτι. :D

Καθε μερα που μενουμε σπιτι θα την πληρωνουμε με μηνες δυστυχιας και φτωχειας στο μελλον.

Σιγουρη συνταγη αυτοκτονιας.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μαρ 2020, 17:57

δεν αναφερομουν σε σωματα ασφαλειας ...και κοτουλες και κηπο θελουν μηνες εργασιας και αποδωσης
μεχρι τοτε τεζα ολοι που δεν εχουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μαρ 2020, 18:00

Εγω δυστυχως δεν εχω καν χωριο, βερος Αθηναιος αφου.

Εχω μια προταση παντως να παω Θεσσαλια αν στριμωξει πολυ η κατασταση.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μαρ 2020, 18:05

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:
εδω ο κοσμος καιγεται σε λιγο θα τρωμε τα καλαμια και τις βουνιες
και οι δημοσιοι θελουν ολοκληρο μισθο συν κατι παραπανω για λογους αγχους :D

Ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι προσφέρθηκαν από μόνοι τους να μειωθεί ο μισθός τους ε;
Αν σε χαλάνε τόσο οι δημόσιοι υπάλληλοι, γιατί είσαι με το βρωμοκόμμα που θεριεύει το δημόσιο με βυσματικές προσλήψεις;

ειναι παρα πολλοι σε απαρχαιωμένο δικτυο συν οτι και ετσι για να βγαλεις ενα χαρτι πεθαινεις
και δεν ειμαι κομματοποιημενος συν οτι ολα τα κομματα χρησιμοποιουν το δημοσιο για θετικους ψηφους
ειμαι εθνικιστης δεν πιστευω σε κομμα αλλα για λογους αναγκης θαθελα δυο κομματα το πολυ
αλλα με προσημο το εθνος
πχ ηπα πχ αρχαια σπαρτη πχ κκ ρωσιας πχ αυτοκρατορικη και ναζιστικη γερμανια πχ αρχαια αθηνα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μαρ 2020, 18:08

Αρίστος έγραψε:Εγω δυστυχως δεν εχω καν χωριο, βερος Αθηναιος αφου.

Εχω μια προταση παντως να παω Θεσσαλια αν στριμωξει πολυ η κατασταση.

.

εχω δυο στρεμματα σε αττικη και θελουν πολλη δουλεια τρακτερ φρεζα και σπορα
κοντα σε τρεις μηνες η απόδοση αν αρχισω σημερα που δεν το βλεπω
γιατι ακομα παιδευομαι με αυτα που εχω
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 31 Μαρ 2020, 18:09

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι προσφέρθηκαν από μόνοι τους να μειωθεί ο μισθός τους ε;
Αν σε χαλάνε τόσο οι δημόσιοι υπάλληλοι, γιατί είσαι με το βρωμοκόμμα που θεριεύει το δημόσιο με βυσματικές προσλήψεις;

ειναι παρα πολλοι σε απαρχαιωμένο δικτυο συν οτι και ετσι για να βγαλεις ενα χαρτι πεθαινεις
και δεν ειμαι κομματοποιημενος συν οτι ολα τα κομματα χρησιμοποιουν το δημοσιο για θετικους ψηφους
ειμαι εθνικιστης δεν πιστευω σε κομμα αλλα για λογους αναγκης θαθελα δυο κομματα το πολυ
αλλα με προσημο το εθνος
πχ ηπα πχ αρχαια σπαρτη πχ κκ ρωσιας πχ αυτοκρατορικη και ναζιστικη γερμανια πχ αρχαια αθηνα :laugh1:

Δεν θα ασχοληθώ ούτε με τις ιστορικές ανακρίβειες, ούτε με την αλλαγή θέματος γενικά.
Ξαναλεω:
"Ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι προσφέρθηκαν από μόνοι τους να μειωθεί ο μισθός τους ε;"
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μαρ 2020, 18:10

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Το πότε θα αρθεί η καραντίνα, το ορίζει ο ιός.

Το πόσο θα είναι το ύψος των μισθών, οι δυνατότητες της οικονομίας.

ΤΗν οικονομια τους την κατεστρεψαν ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ οι κυβερνησεις της Ευρωπης σε αντιθεση με τις χωρες της Ασιας.

Μιλαμε για μαζικη αυτοκτονια.

Πηραν φορα ολες οι κυβερνησεις στην Ευρωπη για να πηδηξουν στον γκρεμο.

.

Το λάθος ήταν η καθυστερημένη αντίδραση, αλλά και πάλι, δεν θα μπορούσε να είναι σημαντικά αλλιώς.
Συμβαίνουν αυτά, η Δύση δεν είχε καμιά εμπειρία σε επιδημίες. Τώρα έχει.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μαρ 2020, 18:12

Αρίστος έγραψε:O Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης καλεί του Δυτικομακεδόνες να: “Φροντίσουν να βάλουν ένα “κηπάκο” στο σπίτι, να βάλουν 5 κοτούλες… γιατί, μετά το καλοκαίρι, το χειμώνα, αν δεν προλάβουμε τώρα την καλλιεργητική περίοδο, να παράξουμε πρώτες ύλες για τροφές, να έχουμε έλλειψη τροφίμων ή αλλιώς (αν είναι μεγάλη η έλλειψη) να πεινάσουμε κιόλας” (Ηχητικό)

https://kozan.gr/archives/284850

Πολύ σωστά τα λέει ο κ. Περιφερειάρχης.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μαρ 2020, 18:13

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Δεν θα ασχοληθώ ούτε με τις ιστορικές ανακρίβειες, ούτε με την αλλαγή θέματος γενικά.
"

το παν ειναι να διακρινουμε μεσα απο τις υπάρχουσες αντιφασεις τις συγκλινουσες συμφωνιες
μπορει να μην το εγραψα σωστα αλλα σου εδωσα την κατευθυνση της σκεψης
και ετσι οτι σου εγραψα ισχυει στην πραγματικοτητα
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”