ΩRIΩNAS7 έγραψε:denplirono έγραψε:η υποτιθεμενη εξυπναδα ειναι σημα καταταθεν των μη εχοντων επιχειρηματων
Εμένα μου αρκεί που παραδεχθηκες αυτό που παραδεχθηκες. Ασχέτως του ότι δεν το κατάλαβες. Και μου αρκεί γιατί δείχνει ότι στο υποσυνείδητο του υπάρχει μια αλήθεια. Καταπιεσμενη μπλοκαρισμενη βέβαια, αλλά υπάρχει.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι για να τα βλέπεις εσύ και να δρουν αναλγητικα πάνω σου.
παντα θα ειμαι εχθρος των φασιστερων που επειδη τα ηξερα καλα ο φασιστοπροδοτης δεν εκανε δημοψηφισμα ενω οι σκοπιανοι εκαναν, εστω για το θεαθηναι...ο σταλιν της ελλαδος εστειλε τα ματ και τα χημικα και απαρνηθηκε μεχρι τελους το δημοκρατικο δικαιωμα, ολοι στους δρομους και ο φασιστας αρνηθηκε την καλπη....την οποια εστησε πριν λιγα χρονια, του βγηκε το αντιθετο απο ο,τι ηθελε και μετα το εκανε κομανετσι....θα κανω τα παντα για να μην ξανακυβερνησετε ποτε . αυτα προδοτες.αν χρειαστει να ψηφισω νδ, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα τους ψηφισω αρκει εσεις να μπειτε στις σπηλιες της ιστοριας, αλλα δεν θα χρειαστει, τον ηπιατε, ψηφιζουν και οι αποδημοι οποτε τον πουλο αρμ προδοτες
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη