ΥΠΕΞ ΝΔουλας: Συγχαρητηρια στην Β. Μακεδονια για την ενταξη στο ΝΑΤΟ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΥΠΕΞ ΝΔουλας: Συγχαρητηρια στην Β. Μακεδονια για την ενταξη στο ΝΑΤΟ

Δημοσίευσηαπό denplirono » 01 Απρ 2020, 19:30

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:ναι, πως οι προδοτες δεν θα κυβερνησουν ξανα. αυτο παραδεχτηκα και χαρηκα πολυ και επειδη σε ενοχλει σου την λεω συνεχεια οπως ηλιθια εσυ μου λες οτι ψηφιζω νδ ενω εχω να το κανω απο το 2002 :glasses12:

Tελικα δεν καταλαβες τι παραδέχθηκες. :LoL:
Αναμενόμενο

η υποτιθεμενη εξυπναδα ειναι σημα καταταθεν των μη εχοντων επιχειρηματων
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 01 Απρ 2020, 20:21

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Tελικα δεν καταλαβες τι παραδέχθηκες. :LoL:
Αναμενόμενο

η υποτιθεμενη εξυπναδα ειναι σημα καταταθεν των μη εχοντων επιχειρηματων

Εμένα μου αρκεί που παραδεχθηκες αυτό που παραδεχθηκες. Ασχέτως του ότι δεν το κατάλαβες. Και μου αρκεί γιατί δείχνει ότι στο υποσυνείδητο του υπάρχει μια αλήθεια. Καταπιεσμενη μπλοκαρισμενη βέβαια, αλλά υπάρχει.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι για να τα βλέπεις εσύ και να δρουν αναλγητικα πάνω σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Απρ 2020, 10:02

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
denplirono έγραψε:η υποτιθεμενη εξυπναδα ειναι σημα καταταθεν των μη εχοντων επιχειρηματων

Εμένα μου αρκεί που παραδεχθηκες αυτό που παραδεχθηκες. Ασχέτως του ότι δεν το κατάλαβες. Και μου αρκεί γιατί δείχνει ότι στο υποσυνείδητο του υπάρχει μια αλήθεια. Καταπιεσμενη μπλοκαρισμενη βέβαια, αλλά υπάρχει.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι για να τα βλέπεις εσύ και να δρουν αναλγητικα πάνω σου.

παντα θα ειμαι εχθρος των φασιστερων που επειδη τα ηξερα καλα ο φασιστοπροδοτης δεν εκανε δημοψηφισμα ενω οι σκοπιανοι εκαναν, εστω για το θεαθηναι...ο σταλιν της ελλαδος εστειλε τα ματ και τα χημικα και απαρνηθηκε μεχρι τελους το δημοκρατικο δικαιωμα, ολοι στους δρομους και ο φασιστας αρνηθηκε την καλπη....την οποια εστησε πριν λιγα χρονια, του βγηκε το αντιθετο απο ο,τι ηθελε και μετα το εκανε κομανετσι....θα κανω τα παντα για να μην ξανακυβερνησετε ποτε . αυτα προδοτες.αν χρειαστει να ψηφισω νδ, θα κανω την καρδια μου πετρα και θα τους ψηφισω αρκει εσεις να μπειτε στις σπηλιες της ιστοριας, αλλα δεν θα χρειαστει, τον ηπιατε, ψηφιζουν και οι αποδημοι οποτε τον πουλο αρμ προδοτες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Απρ 2020, 11:33

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν εχω κανενα καημο, μια ζωη στο 5% ειμαστε, αντε να παμε στο 4,5%. Ουτε νικες περιμενω, ουτε περιμενω να διορισει ο Κουτσουμπας. Δεν μπορω να πω το ιδιο για τους μακεδονομαχους της ψωλης.

κκεες εισαι ?

Τωρα το καταλαβες? :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Απρ 2020, 13:05

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:κκεες εισαι ?

Τωρα το καταλαβες? :laugh1:

Παντως η Λιανα χεσμενο τον εχει τον κοσμο, δεν δινει φραγκο κυριολεκτικα ομως :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”