τουρκικη στρατηγικη και οι χρησιμοι αφελεις ελληνες

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Re: τουρκικη στρατηγικη και οι χρησιμοι αφελεις ελληνες

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 13 Απρ 2020, 22:51

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Σου ανέφερα συγκεκριμένο παράδειγμα και θέλω να μου πεις αν οι ιδεολογίες μπορούν να μετατοπίσουν την Τουρκία πάνω στον χάρτη αλλά και με ποιόν τρόπο.

Το παράδειγμα σου ήταν άστοχο και ατυχέστατο και προφανώς για αυτό το προσπέρασα.Γιατί πρέπει λοιπόν να δώσουμε περισσότερη σημασία σε αυτό;

Δεν υπάρχει 'προφανώς'. Αν θεωρείς ότι είναι ατυχέστατο, ανέπτυξε την επιχειρηματολογία σου.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 14 Απρ 2020, 16:54

Green Dragon έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Το παράδειγμα σου ήταν άστοχο και ατυχέστατο και προφανώς για αυτό το προσπέρασα.Γιατί πρέπει λοιπόν να δώσουμε περισσότερη σημασία σε αυτό;

Δεν υπάρχει 'προφανώς'. Αν θεωρείς ότι είναι ατυχέστατο, ανέπτυξε την επιχειρηματολογία σου.

:laugh1:
Τι να σχολιάσω; Ότι η Τουρκία δεν έχει αλλάξει και το ότι οι σοσιαλιστικές χώρες κανονικά δεν κάνουν εμπόριο με τα καπιταλια και δεν θέλουν τα λεφτά τους, αλλά για το κέρδος κάνουν τα στραβά μάτια;
Ελα σε παρακαλώ. Όχι δεν αναπτύσσω. Είναι προφανές, βασικά πασιφανές, ότι τα παραδείγματα σου ήταν και άστοχα και ατυχα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 14 Απρ 2020, 17:05

Πάλι 'προφανές' (= δεν έχω επιχειρήματα).

Οκ, καλό απόγευμα.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 14 Απρ 2020, 17:07

Ναι εντάξει. Δεν έχω. Καλό απόγευμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Απρ 2020, 20:47

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ναι εντάξει. Δεν έχω. Καλό απόγευμα.

μολογα βρε οτι στις αναλυσεις εισαι και του βαθους και του υψους και οτι εισαι και ιδεολογικος σκραπας :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 15 Απρ 2020, 07:17

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ναι εντάξει. Δεν έχω. Καλό απόγευμα.

μολογα βρε οτι στις αναλυσεις εισαι και του βαθους και του υψους και οτι εισαι και ιδεολογικος σκραπας :laugh1:

Νεμο, ασ τα αυτά. Η πραγματικοτητα πίσω από αυτό που γράφεις απλά κρύβεται η εμπάθεια (και εσύ ειδικά θα σε παρακαλέσω να την διατηρήσεις) προς το πρόσωπό μου, λόγω της ολικής αντίθεσης μου προς την νόσο που λεγεται δεκσά.
Έλα με τα βιτρινοειδη.

Κι εσύ και ο πράσινος δράκος, γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι ιδεολογίες διαμορφώνουν καταστάσεις και επιρεάζουν τα πάντα. Η ίδια η ιστορία βρίθει απο τέτοια παραδείγματα.

Και εσύ και ο άλλος αφήστε αυτά τα "ή του ύψους ή του βάθους", τα "δεν έχεις επιχειρήματα" και τις λοιπές ανοησίες.
Δεν πιανουν. Ελα φιλιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Απρ 2020, 10:32

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

Νεμο, ασ τα αυτά. Η πραγματικοτητα πίσω από αυτό που γράφεις απλά κρύβεται η εμπάθεια (και εσύ ειδικά θα σε παρακαλέσω να την διατηρήσεις) προς το πρόσωπό μου, λόγω της ολικής αντίθεσης μου προς την νόσο που λεγεται δεκσά.
Έλα με τα βιτρινοειδη.

Κι εσύ και ο πράσινος δράκος, γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι ιδεολογίες διαμορφώνουν καταστάσεις και επιρεάζουν τα πάντα. Η ίδια η ιστορία βρίθει απο τέτοια παραδείγματα.

Και εσύ και ο άλλος αφήστε αυτά τα "ή του ύψους ή του βάθους", τα "δεν έχεις επιχειρήματα" και τις λοιπές ανοησίες.
Δεν πιανουν. Ελα φιλιά.

σε αυτα που γραφεις κανενας δεν διαφωνει ..εσυ ομως προηγουμενως ελεγες ακριβως τα αντιθετα
αλλο διαμορφωνουν καταστασεις και αλλο το εμποριο μεταξυ κρατων που ανηκουν σε διαφορετικα καθεστωτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 15 Απρ 2020, 11:14

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Έλα με τα βιτρινοειδη.

Δεν πιανουν. Ελα φιλιά.

σε αυτα που γραφεις κανενας δεν διαφωνει ..εσυ ομως προηγουμενως ελεγες ακριβως τα αντιθετα
αλλο διαμορφωνουν καταστασεις και αλλο το εμποριο μεταξυ κρατων που ανηκουν σε διαφορετικα καθεστωτα

Και δεν εγραφα το αντίθετο και δεν καταλαβες το δεικτικό μου σχόλιο όσον αφορά το εμπόριο. Διάβασε την συζήτηση και θα δεις το λάθος σου
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Απρ 2020, 19:17

Η Τουρκία απειλεί τους μετανάστες: «Φυλακή ή Ελλάδα» - Μαζική μεταφορά στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου.

https://infognomonpolitics.gr/2020/04/i ... tg.twitter

Τρία UAV BAYRAKTAR κατέρριψε χθες η αεράμυνα του Εθνικού Στρατού της Λιβύης

Αν και τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες για αντιστροφή του κλίματος και προέλαση των δυνάμεων του Σαράζ και των μισθοφόρων τζιχαντιστών του Ερντογάν, εις βάρος των δυνάμεων του Χαφτάρ, χθες σημειώθηκαν σημαντικές επιτυχίες του Εθνικού Στρατού της Λιβύης.

Εικόνα

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατερρίφθησαν τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη των δυνάμεων του Σαράζ, τα οποία χειρίζονται αξιωματικοί του τουρκικού στρατού.

Μάλιστα το ένα ήταν οπλισμένο και οι πύραυλοί του παρέμειναν άθικτοι μετά την πτώση του.

Τα ΜΕΑ κατερρίφθησαν ως εξής:

Το ένα στην περιοχή Tarhuna και τα άλλα δύο κοιλάδα BeniWalid.

https://infognomonpolitics.gr/2020/04/t ... Xo.twitter

Δείτε με τι τα έριξαν

Εικόνα

Libyan Army Air defense platforms have downed a Turkish UVA that was trying to raid the city of Tarhuna

Να εισέλθει σε ελληνικά χωρικά ύδατα συνοδεία τουρκικών ακταιωρών, επιχείρησε σήμερα το πρωί λέμβος με αλλοδαπούς, βορειοανατολικά της Μυτιλήνης στη Λέσβο.

Εικόνα

Ωστόσο, εντοπίστηκε από Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και από Περιπολικό σκάφος.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

https://www.youtube.com/watch?v=Mpvj4-x ... =emb_title

https://www.iefimerida.gr/ellada/lesbos ... 1587232982

https://www.zougla.gr/greece/article/ap ... 1587231766
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 18 Απρ 2020, 23:12

Ναι την Τουρκία περίμεναν οι μετανάστες. Όταν βλέπουν την πρωθυπουργάρα σου να συνοδεύει πρόσφυγες μέχρι το αεροπλάνο για να πάνε στην Γερμανία, τι νομίζεις ότι θα σκεφτούν; Να έρθουν ή να μην έρθουν;
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”