Γιατί όχι μέσω Βουλγαρίας;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Γιατί όχι μέσω Βουλγαρίας;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Μαρ 2020, 21:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Όπως δεν είναι θελκτικός προορισμός και η Ουγγαρία, ακραία βέβαια περίπτωση, που κόβει τον κώλο σε όποιον τολμήσει να κάνει έστω ένα βήμα μέσα στην επικράτεια της χωρίς άδεια.

Dude, αν εχεις αρχισει να θαυμαζεις τον Ορμπαν καπου εχεις χασει την μπαλα.

Έγραψα καθαρά ρε ότι πρόκειται για ακραία περίπτωση.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Μαρ 2020, 21:05

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Να σου πω εγώ. Όλοι όσοι κυβερνούν από το 1991 μέχρι σήμερα. Τους ξέρεις ε;
Για το μεταναστευτικό λέμε, γιατί αν πιάσουμε και τα υπόλοιπα πρέπει να πάμε πίσω 120 χρόνια.
Και πάλι τους ξέρεις ε;

Έγνοια σου και τους ξέρω εγώ, όπως ξέρω και ποιοι είναι οι καραμπινάτοι προδότες. Επίσης ξέρω τι σημαίνει μεταναστευτική πολιτική.

Πακιστανοί μετανάστες και ο Γ Παπαδόπουλος

Οι πρώτοι μετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του Γ Παπαδόπουλου.... περίπου 80.000 για να επανδρώσουν τα ελληνικά πλοία διότι δεν επαρκούσαν οι Έλληνες ναυτικοί, ήρθαν με διακρατική σύμβαση ορισμένου χρόνου (αεροπορικώς) στεγάστηκαν σε ξενοδοχεία του Πειραιά και μπάρκαραν, δούλεψαν, πληρώθηκαν και πάλι αεροπορικώς επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Στο διάστημα αυτό ο Αλί Μπούτο δηλώσε ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας.

Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος το 1973, ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τους έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί.

Αυτά οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν ούτε να τα διανοηθούν. Και όμως έγιναν.

Ο Παπαδόπουλος έφερε Πακιστανούς για τζάμπα εργάτες στα ναυπηγεία του Νιάρχου στο Σκαραμαγκά για να ρίξει το εργατικό κόστος, οι Έλληνες εργάτες κόστιζαν πολύ, και να γίνουν διεθνώς ανταγωνιστικά.
Τα άλλα που γράφεις είναι σπέκουλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Μαρ 2020, 21:16

nemo έγραψε:κοσμοπολιτικη δεξια μαζι με την κοσμοπολιτικη αριστερα
αυτο!!! να μην βλεπουν την πραγματικοτητα με ξεπερναει

βρε ρεκ εισαι σιγουρα κομμουνιστης ; εννοω με τους ελληνες κομμουνιστες;

Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Μόνο διεθνιστές κομμουνιστές χωρίς τον εθνικό προσδιορισμό. Τέτοιος είμαι.
Και ποτέ τα κομμουνιστικά κόμματα δεν προμοτάρησαν τη μετανάστευση οποιασδήποτε μορφής, ειδικά αυτής που νέα παιδιά εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για να πάνε να βρουν τα έτοιμα και εύκολα.
Πάγια πολιτική των ΚΚ ήταν και είναι ο κάθε λαός, πέρα από κάθε αντιξοότητα, να δίνει με κάθε μέσο τον ταξικό αγώνα στην πατρίδα του μέχρι την τελική του νίκη.
Από την άλλη όμως οι κομμουνιστές δεν αρνούνται βοήθεια στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων,
φροντίζοντας όμως πάντα να κάνουν διαχωρισμό μεταξύ των πραγματικών θυμάτων και των καιροσκόπων που θέλουν να επωφεληθούν εις βάρος τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2020, 21:46

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:κοσμοπολιτικη δεξια μαζι με την κοσμοπολιτικη αριστερα
αυτο!!! να μην βλεπουν την πραγματικοτητα με ξεπερναει

βρε ρεκ εισαι σιγουρα κομμουνιστης ; εννοω με τους ελληνες κομμουνιστες;

Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Μόνο διεθνιστές κομμουνιστές χωρίς τον εθνικό προσδιορισμό. Τέτοιος είμαι.
Και ποτέ τα κομμουνιστικά κόμματα δεν προμοτάρησαν τη μετανάστευση οποιασδήποτε μορφής, ειδικά αυτής που νέα παιδιά εγκαταλείπουν την πατρίδα τους για να πάνε να βρουν τα έτοιμα και εύκολα.
Πάγια πολιτική των ΚΚ ήταν και είναι ο κάθε λαός, πέρα από κάθε αντιξοότητα, να δίνει με κάθε μέσο τον ταξικό αγώνα στην πατρίδα του μέχρι την τελική του νίκη.
Από την άλλη όμως οι κομμουνιστές δεν αρνούνται βοήθεια στα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων,
φροντίζοντας όμως πάντα να κάνουν διαχωρισμό μεταξύ των πραγματικών θυμάτων και των καιροσκόπων που θέλουν να επωφεληθούν εις βάρος τους.

ειναι μια αδυναμια αν τυχη θα μιλησουμε διεξοδικα με την ησυχία μας
οπως και να εχει θα τα πουμε καποτε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2020, 22:09

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Dude, αν εχεις αρχισει να θαυμαζεις τον Ορμπαν καπου εχεις χασει την μπαλα.

Και παλι ειναι λιγο προβληματικο να προβαλλεται ο Ορμπαν ως υγιης εναλλακτικη στην κοσμοπολιτικη δεξια
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Μαρ 2020, 22:29

Ορμαν :worship_sq1:
Τραμπ :thuuumbsup:
Σαλβινι :miamm:
Κουρτς :D
Νετανιαχου :thuuumbsup: :thuuumbsup:
Μπορις Τζονσον :good:
και τα μυαλα στα καγκελα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Μαρ 2020, 22:35

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Και παλι ειναι λιγο προβληματικο να προβαλλεται ο Ορμπαν ως υγιης εναλλακτικη στην κοσμοπολιτικη δεξια

Μην το λες. Απλά ο αστικός κοσμοπολιτισμός του είναι, προς το παρόν, επιλεκτικός.
Τώρα για το ποιος θα μετακινηθεί πρώτος προς τις θέσεις του άλλου είναι ζήτημα χρόνου.
Λίγο απέχει πλέον ο αστικός κοσμοπολιτισμός του ''μπάτε σκύλοι αλέστε'' από τον επιλεκτικό του Ορμπάν.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Μαρ 2020, 22:54

Ραν ταν πλαν έγραψε:[

μάλιστα,
και τι θα έκανε το κκ για την περίπτωση όλων των πακισταν μπαγκλαντεζ σομαλών κλπ που βρίσκονται έξω απο τα σύνορα αυτές τις μέρες;

τι διαφορετικό θα έκανε απο τη νουδούλα που τους δουλεύουμε ;

ο συριζα, η νεολαία του, τουλάχιστον το λέει καθαρά
να τους πάρετε με πούλμαν και να τους πάτε στα σύνορα για να φύγουν για γερμανία..
αν και πολύ λίγο τους πιστεύω, γιατί αν ήταν στο μαξιμου πάω στοίχημα ότι θα κάνανε τα χατήρια της γερμανίδας όπως κάνει τώρα το κούλη.
Δεν βρίσκω δηλ ότι ο συριζα θα έκανε κάτι διαφορετικό απο τον κούλη κι ας βγαίνει τώρα και λέει φαμφάρες.

Αυτό που θέλω να ακούσω είναι το κκ τι θα έκανε στην συγκεκριμένη περίπτωση διαφορετικό απο την νουδούλα και τον συριζα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Μαρ 2020, 14:07

το ζητημα δεν ειναι τι θα εκανε (ολοι ξερουμε )αλλα τι φανταζονται οι νερουλαδες
εδω δεν εχουμε να κανουμε με πολιτικα κριτήρια

αλλα με ψυχοιδεοληπτικα εχει να κανει με βασικες λειτουργιες του νου

η ηγεσια του κκε αν ηταν κυβερνηση θα ηταν πιο σκληρη απο τον κουλη
θα πυροβολουσε και δεν θα δεχοταν κανενα προσφυγα που θα την χαλουσε την οικονομια
ουτε στο ελαχιστο

οι υπηκοοι τους ζουν σε ενα φανταστικο κοσμο

ειναι σαν τους πιστους μιας πιστης δινουν υπερφυσικες ιδιοτητες εκει που δεν υπαρχουν

δηλαδη ουτε και ο ιδιος ο θεος δεν θα τα ηθελε ...να το πω διαφορετικα

κανενα συστημα δεν θελει την τυφλη πιστη ουτε και η πιστη μιας θρησκειας

οποτε το μεγαλυτερο προβλημα του κκε θα ηταν οι ψηφοφοροι του

μονο ο συριζα ηταν τοσο πολυ αφελης το κκε δεν ειναι

δεν υπαρχουν ανοιχτα συνορα για τιποτα σε κανενα συμπαν
μονο οταν ολα τα κρατη φτασουν στην ιδια κατηγορια θα ειναι αποδεκτο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2020, 15:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:
Έγνοια σου και τους ξέρω εγώ, όπως ξέρω και ποιοι είναι οι καραμπινάτοι προδότες. Επίσης ξέρω τι σημαίνει μεταναστευτική πολιτική.

Πακιστανοί μετανάστες και ο Γ Παπαδόπουλος

Οι πρώτοι μετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του Γ Παπαδόπουλου.... περίπου 80.000 για να επανδρώσουν τα ελληνικά πλοία διότι δεν επαρκούσαν οι Έλληνες ναυτικοί, ήρθαν με διακρατική σύμβαση ορισμένου χρόνου (αεροπορικώς) στεγάστηκαν σε ξενοδοχεία του Πειραιά και μπάρκαραν, δούλεψαν, πληρώθηκαν και πάλι αεροπορικώς επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Στο διάστημα αυτό ο Αλί Μπούτο δηλώσε ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας.

Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος το 1973, ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τους έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί.

Αυτά οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν ούτε να τα διανοηθούν. Και όμως έγιναν.

Ο Παπαδόπουλος έφερε Πακιστανούς για τζάμπα εργάτες στα ναυπηγεία του Νιάρχου στο Σκαραμαγκά για να ρίξει το εργατικό κόστος, οι Έλληνες εργάτες κόστιζαν πολύ, και να γίνουν διεθνώς ανταγωνιστικά.
Τα άλλα που γράφεις είναι σπέκουλα.

Όχι πήρε εργάτες για την ναυτιλία διότι είχαμε ανάπτυξη, όχι ραχάτ σοσιαλισμό, και δεν επαρκούσαν οι Έλληνες οι οποίοι δούλευαν ΟΛΟΙ και πολλές φορές όχι μόνο σε μια εργασία... ντου γιου νόου ΑΝΑΠΤΥΞΗ;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”