Το προφίλ των προσφύγων

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Το προφίλ των προσφύγων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Φεβ 2020, 12:51

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω, εσύ πες μου, όχι αφοριστικά, πού διαφωνείς;

Επι του προκειμενου πουθενα. Ομως το συγκεκριμενο ποστ ερχεται να προστεθει σε διαφορα αλλα ρατσιστικα ποστ που εχεις κανει το τελευταιο διαστημα για μεταναστες ή για τους γκει, οποτε το βλεπω ως μια λογικοφανη εκφραση ρατσισμου και οχι ως μια αντικειμενικη εκτιμηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Φεβ 2020, 13:17

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εγώ καταλαβαίνω, εσύ πες μου, όχι αφοριστικά, πού διαφωνείς;

Επι του προκειμενου πουθενα. Ομως το συγκεκριμενο ποστ ερχεται να προστεθει σε διαφορα αλλα ρατσιστικα ποστ που εχεις κανει το τελευταιο διαστημα για μεταναστες ή για τους γκει, οποτε το βλεπω ως μια λογικοφανη εκφραση ρατσισμου και οχι ως μια αντικειμενικη εκτιμηση.

Ρε συ η αντικειμενική εκτίμηση της πραγματικότητας που βασίζεται σε στοιχεία αλλά και εμπειρική παρατήρηση δεν έχει καμιά σχέση με το ρατσισμό, που βασίζεται αποκλειστικά σε φαντασιακά υποκειμενικά κριτήρια κάθε είδους και ψευδή συνείδηση φυλετικής ανωτερότητας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Φεβ 2020, 13:18

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε συ η αντικειμενική εκτίμηση της πραγματικότητας που βασίζεται σε στοιχεία αλλά και εμπειρική παρατήρηση δεν έχει καμιά σχέση με το ρατσισμό, που βασίζεται αποκλειστικά σε φαντασιακά υποκειμενικά κριτήρια κάθε είδους και ψευδή συνείδηση φυλετικής ανωτερότητας.

Συμφωνω, αλλωστε συμφωνησα και με την παρατηρηση σου σχετικα με τον λειτουργικο αναλφαβητισμο στους ξενους. Απλως δεν ειμαι σιγουρος αν οι προθεσεις σου ειναι αμεροληπτες ή ρατσιστικες :D Συχνα εχει σημασια γιατι λεμε κατι, οχι μονο το αν ειναι σωστο αυτο που λεμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Φεβ 2020, 13:29

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε συ η αντικειμενική εκτίμηση της πραγματικότητας που βασίζεται σε στοιχεία αλλά και εμπειρική παρατήρηση δεν έχει καμιά σχέση με το ρατσισμό, που βασίζεται αποκλειστικά σε φαντασιακά υποκειμενικά κριτήρια κάθε είδους και ψευδή συνείδηση φυλετικής ανωτερότητας.

Συμφωνω, αλλωστε συμφωνησα και με την παρατηρηση σου σχετικα με τον λειτουργικο αναλφαβητισμο στους ξενους. Απλως δεν ειμαι σιγουρος αν οι προθεσεις σου ειναι αμεροληπτες ή ρατσιστικες :D Συχνα εχει σημασια γιατι λεμε κατι, οχι μονο το αν ειναι σωστο αυτο που λεμε.

Έχω πει εκατό φορές ότι οι Πακιστανοί είναι άπλυτοι γλίτσηδες. Σε ρωτάω, είναι ή δεν είναι;
Άλλες τόσες έχω πει ότι οι γκέι ξεφτιλίζονται στα γκέι παρέιντ με τα πούπουλα στους κώλους τους. Σε ρωτάω, ξεφτιλίζονται ή όχι;
Ισχύουν αντικειμενικά τα παραπάνω παραδείγματα;
Είναι αντικειμενική παρατήρηση της πραγματικότητας ή αποκυήματα της φαντασίας μου;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Φεβ 2020, 13:50

Οι φτερουδες ειναι ενα υποσυνολο των συμμετεχοντων σε γκει πραιντ οι οποιοι με την σειρα τους ειναι υποσυνολο των γκει. Εσυ ομως εχεις αναφερθει υποτιμητικα στο συνολο των γκει, αρα οι φτερουδες ειναι ακομα μια αφορμη να τους κραξεις και δεν αναφερεσαι σε αυτες για να αναφερεις απλα ενα αντικειμενικο γεγονος. Για αυτο λεω οτι παιζει ρολο η προθεση και η γενικοτερη αντιληψη και οχι μονο μια ξεκομμενη αποψη.

Μην το παρεις σαν επιθεση, απλως θεωρω οτι εισαι εξυπνος ανθρωπος και χομο σαπιενς οποτε δε θεωρω οτι σε χαρακτηριζουν τετοιες αποψεις, ουτε σε βοηθανε καπου.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Φεβ 2020, 21:21

Λαχουρένιος έγραψε:Οι φτερουδες ειναι ενα υποσυνολο των συμμετεχοντων σε γκει πραιντ οι οποιοι με την σειρα τους ειναι υποσυνολο των γκει. Εσυ ομως εχεις αναφερθει υποτιμητικα στο συνολο των γκει, αρα οι φτερουδες ειναι ακομα μια αφορμη να τους κραξεις και δεν αναφερεσαι σε αυτες για να αναφερεις απλα ενα αντικειμενικο γεγονος. Για αυτο λεω οτι παιζει ρολο η προθεση και η γενικοτερη αντιληψη και οχι μονο μια ξεκομμενη αποψη.

Μην το παρεις σαν επιθεση, απλως θεωρω οτι εισαι εξυπνος ανθρωπος και χομο σαπιενς οποτε δε θεωρω οτι σε χαρακτηριζουν τετοιες αποψεις, ουτε σε βοηθανε καπου.

σοκ και δεος ...ενα αυτο παμε παρακατω για σενα λαχου

ειμαι και εγω ειλικρινής μεχρι αφελειας αλλα!
ειπες μια αληθεια γιατι ηθελες να σκεπασεις μια αλλη αληθεια
αυτο εγω δεν το εκανα ποτε ουτε θα το κανω ποτε

μπορει στον ρεκ να μην του εκανε καμια εντυπωση αλλα σε μενα εκανε
γιατι οπως παντα συμβαινει με τον ανθρωπο ειναι το μονο ζωο που μπορει να με εκπλησσει
χεσε τι γραφω παραπανω και παμε στο ερωτημα μπορει ενας ευφυης ανθρωπος
να εφαρμοσει στον εαυτο του το βλεπε και μην μιλας;
φιλοσοφικο το ερωτημα -εγω δεν το νομιζω παντα ο ευφυης θα βρει τον τροπο να κανει κατι
οτι περναει απο το χερι δηλαδη

ειναι και αυτο που λενε οτι ουτε και ο θεος δεν θελει το πολυ κυριε ελέησον
ειναι παντα ασχημη καταληξη του να θεοποιουμε ακομη και τον θεο
φαντασου τωρα για τα ανθρωπινα εργα να θεοποιουμε τις ιδεοληψιες
ακομη και η καλυτερη ιδεολογια σαπιζει πολυ γρηγορα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Φεβ 2020, 21:32

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Οι φτερουδες ειναι ενα υποσυνολο των συμμετεχοντων σε γκει πραιντ οι οποιοι με την σειρα τους ειναι υποσυνολο των γκει. Εσυ ομως εχεις αναφερθει υποτιμητικα στο συνολο των γκει, αρα οι φτερουδες ειναι ακομα μια αφορμη να τους κραξεις και δεν αναφερεσαι σε αυτες για να αναφερεις απλα ενα αντικειμενικο γεγονος. Για αυτο λεω οτι παιζει ρολο η προθεση και η γενικοτερη αντιληψη και οχι μονο μια ξεκομμενη αποψη.

σοκ και δεος ...ενα αυτο παμε παρακατω για σενα λαχου

ειμαι και εγω ειλικρινής μεχρι αφελειας αλλα!
ειπες μια αληθεια γιατι ηθελες να σκεπασεις μια αλλη αληθεια
αυτο εγω δεν το εκανα ποτε ουτε θα το κανω ποτε

μπορει στον ρεκ να μην του εκανε καμια εντυπωση αλλα σε μενα εκανε
γιατι οπως παντα συμβαινει με τον ανθρωπο ειναι το μονο ζωο που μπορει να με εκπλησσει
χεσε τι γραφω παραπανω και παμε στο ερωτημα μπορει ενας ευφυης ανθρωπος
να εφαρμοσει στον εαυτο του το βλεπε και μην μιλας;
φιλοσοφικο το ερωτημα -εγω δεν το νομιζω παντα ο ευφυης θα βρει τον τροπο να κανει κατι
οτι περναει απο το χερι δηλαδη

Δεν καταλαβα τιποτα :hmmm :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Φεβ 2020, 21:44

Προέλλην έγραψε:Φίλε Ωρίων, νομίζω ότι δεν κατάλαβες το άρθρο που πόσταρες.

Το προφίλ των προσφύγων που κατέχουν ακαδημαϊκούς τίτλους καταγράφει έρευνα του προγράμματος Bridge που
παρουσιάστηκε σήμερα σε ημερίδα.

https://www.tanea.gr/2020/02/14/greece/ ... daktoriko/

Λέει ότι απο αυτούς που έχουν ακαδημαϊκές σπουδές, έξι στους δέκα έχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, όχι ότι απ όλους τους πρόσφυγες οι έξι στους δέκα έχουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό.

:D :D :D

Άμα συνεννοηθείτε τι ήθελε να πει το άρθρο μας ενημερώνετε και εμάς... εγώ μέχρι τώρα όσους λαθρομετανάστες γνώρισα όλοι αμόρφωτοι είναι.... πιθανά να έπεσα στο ελάχιστο ποσοστό που δεν έχουν μεταπτυχιακό. :D

Εκτός και αν ο ΩΡΙΩΝΑΣ7 εννοεί τους Έλληνες μετανάστες που έστειλε η μεταπολιτευτική σας δημοκρατία στην ξενιτιά, εκεί πράγματι όλοι έχουν πτυχία ΑΕΙ και πάνω. :D

ΩΡΙΩΝΑΣ7 τους επιστήμονες αυτούς να τους πάρετε στα σπίτια σας να τους φιλοξενήσετε ξεκινώντας από αυτούς τους ευπαθείς που σκότωσαν δια βιασμού του 11μηνου βρέφους.

denplirono έγραψε:μαμελουκοι
Εικόνα

Επιστήμονες με μεταπτυχιακό.

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Έστω κι αν, λέμε τώρα, οι έξι στους δέκα προσφυγο-μετανάστες έχουν κάνει ακαδημαϊκές σπουδές, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, (θα έλεγα και πάνω από το 90%) πρόκειται για λειτουργικά αναλφάβητους.

Υ.Γ. Υπάρχει επιστημονικός ορισμός του λειτουργικού αναλφαβητισμού. Βρείτε τον, συμφωνήστε μαζί μου και πάμε παρακάτω.

Μλκ, εχεις αρχισει και γινεσαι εμετος ωρες ωρες. Να το κοιταξεις αυτο. Σταδιακα γινονται αυτα.

Για αυτό που είπες έβαλες υποψηφιότητα να βγάζεις κάρβουνο σε ορυχεία των Ουραλίων, όταν έλθει ο λαός στην εξουσία :D :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Φεβ 2020, 22:04

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:

γμτ μου παιζει να ειμαι μια μοναδικη και παλαβη ιδιοφυια που κυκλοφορει ακομη ελευθερος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Φεβ 2020, 08:19

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

γμτ μου παιζει να ειμαι μια μοναδικη και παλαβη ιδιοφυια που κυκλοφορει ακομη ελευθερος

Aσε ρε Τζοκερ :D

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”