O Koύλης έκανε το σύμβουλο του Λάτση υφυπουργό

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: O Koύλης έκανε το σύμβουλο του Λάτση υφυπουργό

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Ιούλ 2019, 06:55

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
NikosVy έγραψε:Μην αμφισβητείς τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ. Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν είναι πουθενάς. Έστω και αν τώρα δεν τον ακολουθεί κανείς σε δραστηριότητες, μας γράφει και γράφει ότι έχει 200 followers στο Facebook.

Λέει ψέμματα;

Επίσης ισχυρίζεται ότι δημοσιογραφεί σε έγκυρες διαδικτυακές εφημερίδες όπως tribune γκρ, defence γκρ και Epikaira γκρ. οι οποίες διαβάζονται πολύ, οπότε αν κουνήσει το δάχτυλό του αμέσως θα μαζέψει πολύ κόσμο. Ενώ εσύ τους βαφτίζεις πουθενάδες που δεν γεμίζουν ούτε ένα ταξί. Μήπως υπερβάλλεις;

Ρε μαλακά, αληθεια τώρα, τι είναι αυτά; Αντιλαμβάνεσαι τι κάνεις;
Ξέρεις, δεν μοιάζει και πολύ φυσιολογικό να με κυνηγάς από νήμα σε νήμα και να με ρωτάς για τον Αρίστο.
Στους δικούς σου έχεις μιλήσει για αυτό;

έχουμε να ζήσουμε τέσσερα τραγικά χρόνια ακόμα στη ζωή μας
και μαζί με την κατάθλιψη που θα μας φέρει το νεοφιλελέ κυβερνείο

θα έχουμε και τον νίκος που για τέσσερα χρόνια θα κάθεται και θα παίρνει τα ναρκωτικά του κάθε μέρα και θα τα βλέπει όλα ωραία όλα τέλεια όλοι θα είναι γι αυτόν ευτυχισμένοι
κανένας δεν θα έχει πρόβλημα
κανένας δεν θα αυτοκτονεί
μιλάμε για το απίστευτο χάσιμο
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Ιούλ 2019, 09:17

Αρίστος έγραψε:Από την Κίνηση Πραττω

Eλληνικό: Ποια ισονομία ούτε τα προσχήματα, ψηφίζουμε Λάτση.

Ο σύμβουλος της Lamda Development του Λάτση για το Ελληνικό ανέλαβε-ορίστηκε από τον Μητσοτάκη- υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος. Δηλαδή, έβαλε ο Μητσοτάκης τον σύμβουλο της εταιρείας του Λάτση να τακτοποιήσει τα χωροταξικά και πολεοδομικά προβλήματα της επένδυσης. Τον κύριο Δημήτρη Οικονόμου.
Κλασσική περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων, ποια συμφέροντα θα εξυπηρετεί του ελληνικού λαού ή του πρώην εργοδότη του, σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος ο κύριος αυτός θα είχε πάει σπίτι του. Έτσι εξηγείται και το κόψιμο της Κεφαλογιάννη από το υπουργείο πολιτισμού, συναρμόδιο για την επένδυση, επειδή είναι του κλίματος άλλου επιχειρηματικού ομίλου.

.

Για φαντάσου έκανε υπουργό ένα υπάλληλο του ιδιωτικού τομέα.... εδώ εσείς κάνατε Ευροβουλευτή σας τον εκφραστή του κεφαλαίου τον Κόκκαλη.... Εβερέστεια υποκρισία
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 14 Ιούλ 2019, 03:15

Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του κ. Δημήτρη Οικονόμου

«Εκπλήσσομαι πραγματικά με τα δημοσιεύματα που “ανακαλύπτουν” συνεργασία μου με τη ΛΑΜΔΑ, αλλά και τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου.

Είναι γνωστό ότι είμαι καθηγητής Πολεοδομίας και Χωροταξίας, αλλά και μελετητής επί πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα. Στο πλαίσιο αυτό έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με το ΥΠΕΝ επί ΣΥΡΙΖΑ (Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο του Τουρισμού), το Πράσινο Ταμείο, διάφορους δημάρχους (όπως πχ. ο νυν δήμαρχος Λάρισας κ. Καλογιάννης), τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Κόκκαλη και δεκάδες άλλους

Είμαι άραγε όργανο όλων των προαναφερομένων; Η συνεργασία μου με τη ΛΑΜΔΑ ήταν γνωστή από την αρχή σ’ όλους τους εμπλεκόμενους με το έργο. Αφορούσε αποκλειστικά συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αυστηρή τήρηση της πολεοδομικής νομοθεσίας στις υπό έγκριση πολεοδομικές μελέτες του Ελληνικού). Δεν ξέρω γιατί ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός τη θυμήθηκε μόλις “αποκαλύφθηκε” από ιστοσελίδα και όχι στην τελετή παράδοσης/παραλαβής. (Θα μπορούσε πάντως να ενημερωθεί από πχ. την πρώην ΓΓ του ΥΠΕΝ κα. Ρ. Κλαμπατσέα με την οποία κατά την περίοδο αυτή είχα εξαιρετική συνεργασία).
Δεν ξέρω αν δεν πρέπει να μου επιτραπεί να εκπροσωπώ το Ελληνικό Δημόσιο έναντι όλων των φορέων και προσώπων με τους οποίους συνεργάστηκα επαγγελματικά στο παρελθόν, ως ενεργός πολεοδόμος-χωροτάκτης που μέχρι σήμερα δεν είχε ενασχόληση με την πολιτική και επίσης δεν ήταν άεργος.

Όσον με αφορά, πέραν του αυτονόητου ότι η επαγγελματική μου δραστηριότητα διακόπηκε μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Υφυπουργού, θα πολιτευθώ με βάση τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ρόλο αυτό, με διαφάνεια, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα, και αναζήτηση συναινέσεων που ιδιαίτερα στο αντικείμενο μου είναι εφικτές και έχουν λειτουργήσει και στο πρόσφατο παρελθόν».

https://www.news247.gr/politiki/dimitri ... 73929.html
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιούλ 2019, 04:56

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του κ. Δημήτρη Οικονόμου

«Εκπλήσσομαι πραγματικά με τα δημοσιεύματα που “ανακαλύπτουν” συνεργασία μου με τη ΛΑΜΔΑ, αλλά και τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού κ. Σωκράτη Φάμελλου.

Είναι γνωστό ότι είμαι καθηγητής Πολεοδομίας και Χωροταξίας, αλλά και μελετητής επί πολλά χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα. Στο πλαίσιο αυτό έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με το ΥΠΕΝ επί ΣΥΡΙΖΑ (Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο του Τουρισμού), το Πράσινο Ταμείο, διάφορους δημάρχους (όπως πχ. ο νυν δήμαρχος Λάρισας κ. Καλογιάννης), τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Κόκκαλη και δεκάδες άλλους

Είμαι άραγε όργανο όλων των προαναφερομένων; Η συνεργασία μου με τη ΛΑΜΔΑ ήταν γνωστή από την αρχή σ’ όλους τους εμπλεκόμενους με το έργο. Αφορούσε αποκλειστικά συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αυστηρή τήρηση της πολεοδομικής νομοθεσίας στις υπό έγκριση πολεοδομικές μελέτες του Ελληνικού). Δεν ξέρω γιατί ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός τη θυμήθηκε μόλις “αποκαλύφθηκε” από ιστοσελίδα και όχι στην τελετή παράδοσης/παραλαβής. (Θα μπορούσε πάντως να ενημερωθεί από πχ. την πρώην ΓΓ του ΥΠΕΝ κα. Ρ. Κλαμπατσέα με την οποία κατά την περίοδο αυτή είχα εξαιρετική συνεργασία).
Δεν ξέρω αν δεν πρέπει να μου επιτραπεί να εκπροσωπώ το Ελληνικό Δημόσιο έναντι όλων των φορέων και προσώπων με τους οποίους συνεργάστηκα επαγγελματικά στο παρελθόν, ως ενεργός πολεοδόμος-χωροτάκτης που μέχρι σήμερα δεν είχε ενασχόληση με την πολιτική και επίσης δεν ήταν άεργος.

Όσον με αφορά, πέραν του αυτονόητου ότι η επαγγελματική μου δραστηριότητα διακόπηκε μόλις ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Υφυπουργού, θα πολιτευθώ με βάση τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ρόλο αυτό, με διαφάνεια, υπευθυνότητα και αντικειμενικότητα, και αναζήτηση συναινέσεων που ιδιαίτερα στο αντικείμενο μου είναι εφικτές και έχουν λειτουργήσει και στο πρόσφατο παρελθόν».

https://www.news247.gr/politiki/dimitri ... 73929.html

η επιτομή του θράσους που η νουδούλα θα δείξει τώρα που έπιασε καρέκλα στο μαξίμου

σας τα έλεγα ότι ο κούλης είναι αδίστακτος, κοιτάξτε το σημερινό πρόσωπο της νουδούλας,
ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει. Δεν ντρέπονται για τίποτα, θράσος , τσαμπουκάς , απίστευτη διαφθορά και όλα αυτά απροκάλυπτα.

Κάθε έννοια ντροπής , αξιών και ηθικής έχει εκλείψει από την πολιτική ζωή της χώρας

η κατάπτωση κάθε έννοιας ελευθερίας προ των πυλών
ετοιμαστείτε για το σκληρότερο μεσαίωνα που έχουμε ζήσει σαν χώρα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”