Οι ψευτοκαμμενιστας του ιντερνετ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Οι ψευτοκαμμενιστας του ιντερνετ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2019, 21:25

Αρίστος έγραψε:Εφοσον οι ψηφοι στου Μαρια ειναι ολοι ΑΝΕΛ τοτε η συντριπτικη πλειοψηφια των ΑΝΕΛ δεν πηγε σε ακροδεξια κομματα οπως ισχυριστηκες.

Ακροδεξιος ειναι και ο Μαριας και οταν αναφερθηκα σε ''αλλα ακροδεξια σχηματα'' εννοουσα και αυτον. Παντως αναμεσα στους e-''καμμενιστες'' δεν εχω βρει ουτε εναν που να στηριζει το κομμα του Μαρια και ας πηγε το 1/3 των ΑΝΕΛ εκει :rolleyes: :D Αυτο λεει πολλα

Διαβασα οτι το 1/5 των ΑΝΕΛ επεστρεψε στη ΝΔ.

Το 1/5 στις 150.000 ειναι 30.000. Μαζι με το 70.000 του Μαρια μας κανει 100.000, αρα μενουν το πολυ 50.000 για να πανε στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδη το 1/4 των ΑΝΕΛ του 2015.

Αρα ενω το 100% των ψευτοκαμμενιστας πηγε στον ΣΥΡΙΖΑ, μολις το 25% το πολυ των αληθινων καμμενιστας πηγε στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτη η μεγαλη αποκλιση οφειλεται στο οτι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ηταν ποτε ΑΝΕΛ, αλλα τρολλακια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πραξη δεν ειναι ουτε 25%, γιατι εκτος απο ΝΔ και Μαρια θα τσιμπησαν ο Φαηλος, ο Καρατζαφερης, ο Βελοπουλος και αλλοι του συναφιου.

Οσο για τα συριζομποτακια τραβα διαβασε ποσοι απο τους βουλευτες των ΑΝΕΛ κατεληξαν στον ΣΥΡΙΖΑ και μετα ξανασυζηταμε.

Αλλο οι βουλευτες αλλο οι ψηφοφοροι. Αν οι βουλευτες αντιστοιχουσαν σε ψηφοφορους τοτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγαινε πρωτος με διαφορα αφου μαζεψε ο,τι ρεταλι βρηκε απο καθε κομμα που υπαρχει και δεν υπαρχει.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 21 Ιουν 2019, 23:10

Δεν το έχω ψάξει τόσο το θέμα, πάντως νομίζω ότι η τρέχουσα κατάσταση με τους συγκαμμενικούς σε διάφορους διαδικτυακούς χώρους αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα του αποκόμματος, όπως γινόταν και παλιότερα. Τώρα πλέον έχουν σκορπίσει σε χίλιες κατευθύνσεις (οπότε λογικό κάποιοι να αλλαξοπίστησαν και να έγιναν ζαίοι, που πρέπει να είναι ένα σημαντικό ποσοστό-τέτοιο παράδειγμα είναι ο Αρίστος εξάλλου) και άντε τρεις νοματαίοι να κρατούν τα φώτα μισάνοιχτα, έχουμε παραδείγματα κι από εδώ και από το συγχωρεμένο.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιουν 2019, 07:28

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εφοσον οι ψηφοι στου Μαρια ειναι ολοι ΑΝΕΛ τοτε η συντριπτικη πλειοψηφια των ΑΝΕΛ δεν πηγε σε ακροδεξια κομματα οπως ισχυριστηκες.

Ακροδεξιος ειναι και ο Μαριας και οταν αναφερθηκα σε ''αλλα ακροδεξια σχηματα'' εννοουσα και αυτον. Παντως αναμεσα στους e-''καμμενιστες'' δεν εχω βρει ουτε εναν που να στηριζει το κομμα του Μαρια και ας πηγε το 1/3 των ΑΝΕΛ εκει :rolleyes: :D Αυτο λεει πολλα

Εσυ ξερεις 5 ΑΝΕΛ, εγω στο fb εχω 200 ΑΝΕΛ φιλους και αναμεσα τους και αυτον που πηρε τους περισσοτερους ψηφους για Ευρωβουλευτης.

Οι μισοι απο τους δικους μου ΑΝΕΛ φιλους πηγαν με τον Μαρια που ειναι ακροδεξιος οσο κι εσυ εισαι Συριζαιος.

Οι θεσεις του ειναι σαφεστατα αριστεροτερα του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιου.

Σε πολλα ειχε τις ιδιες θεσεις με τη ΛΑΕ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Ιουν 2019, 08:32

Δεν αναφερομαι στους απλους ψηφοφορους οπως αυτοι που εχεις στο ΦΒ πιθανον. Αναφερομαι στους προπαγανδιστες του ιντερνετ. Ολοι σχεδον που δηλωναν ΑΝΕΛ και εκαναν προπαγανδα περασαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυσκολα θα βρεις ατομο να προπαγανδιζει υπερ των ΑΝΕΛ ή του Μαρια στο ιντερνετ.

Γιατι? Γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ πληρωνει και εχει μποτ, οχι οι ΑΝΕΛ ουτε ο Μαριας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2019, 12:41

Ο Κωστας Αθανασουδης, φιλος μου ΑΝΕΛ, με τις περισσοτερες ψηφους ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογες...

δηλωσε σημερα οτι κατεβαινει με τη Ζωη.

Οποτε η προπαγανδα σου οτι οι ΑΝΕΛ πηγαν σε ακροδεξια κομματιδια επεσε στον κουβα και με το πιο δυνατο παραδειγμα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Ιουν 2019, 13:53

Αρίστος έγραψε:εγω στο fb εχω 200 ΑΝΕΛ φιλους .

Έχεις και εκεί τη φωτογραφία του πεθαμένου;

Πως θα σε βρει κανείς; Ως ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ, ως "Αρίστο", με κανονικό ονοματεπώνυμο; (+φωτογραφία πεθαμένου ή με τη δική σου;)

Ξέρουν από πατάρια και "κατάμεστες" αίθουσες ή απλά γίνονται "φίλοι" για να διαβάζουν τα απίθανα;

Εσείς, οι άλλοι. Παρακαλώ ένα link.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2019, 15:38

Αυτα τα λινκς ειναι για μεγαλα παιδια.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Ιουν 2019, 17:20

Μετά τις 7 Ιουλίου η ΝΔ θα πρέπει να απονείμει παράσημα στον Κράχτη και στην Ακριβοπούλου που θα έχουν τρομάξει τους ψηφοφόρους με το ενδεχόμενο ακυβερνησίας και θα τους έχουν στείλει να ψηφίσουν μαζικά ΝΔ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 24 Ιουν 2019, 18:25

NikosVy έγραψε:Μετά τις 7 Ιουλίου η ΝΔ θα πρέπει να απονείμει παράσημα στον Κράχτη και στην Ακριβοπούλου που θα έχουν τρομάξει τους ψηφοφόρους με το ενδεχόμενο ακυβερνησίας και θα τους έχουν στείλει να ψηφίσουν μαζικά ΝΔ.

Πλάκα πλάκα πρέπει να κάνουμε petition ώστε τα δημοσιογραφικά πιστόλια των ζαίων να μείνουν για πάντα στις θέσεις τους, προβλέπω να χτυπάμε έτσι σαραντάρια σταθερά μέχρι το 2049 τουλάχιστον.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”