Αρίστος έγραψε:Adminović έγραψε:Αυτά θα τα βρει μπροστά της η νέα κυβέρνηση...![]()
Ειμαστε σιγουροι οτι αυτη θα ειναι κυβερνηση ΝΔ;
Εγω δεν ειμαι.
.
Δηλαδή θα το γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ή βλέπεις οικουμενική;

Αρίστος έγραψε:Adminović έγραψε:Αυτά θα τα βρει μπροστά της η νέα κυβέρνηση...![]()
Εγω δεν ειμαι.
.

Αρίστος έγραψε:Ποιός είναι αυτός ο εκπροσωπος της Κομισιόν;
Ονομα δεν εχει;
Εγω ξερω τον Μοσκοβισι και τον Ντομπροσκις, αγνωστους δεν ξερω.
Θυμιζω τι ειχε πει ο Μοσκοβισι πριν εναμιση μηνα.
https://www.tanea.gr/print/2019/05/08/e ... rologitou/

Adminović έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ειμαστε σιγουροι οτι αυτη θα ειναι κυβερνηση ΝΔ;
Εγω δεν ειμαι..
Ή βλέπεις οικουμενική;

Ερ.: Φέρατε προς ψήφιση το αφορολόγητο, τη μείωση του οποίου εσείς είχατε θεσπίσει, ενώ πρόσφατα δεν δεχτήκατε την κατάργηση αυτής της ρύθμισης που πρότεινε η ΝΔ. Γιατί τώρα, κύριε Φίλη;
Απ.: Τώρα, γιατί μεσολάβησαν οι ευρωεκλογές, η επικράτηση της ΝΔ και η υψηλή πιθανότητα να κερδίσει και τις εθνικές εκλογές. Απέναντι σε αυτή τη ζοφερή προοπτική λαμβάνουμε τα μέτρα μας για να προστατεύσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των φορολογουμένων (πάνω από 90%) που θα έχαναν έως 650 ευρώ ετησίως στην περίπτωση κατά την οποία η ΝΔ ως κυβέρνηση θα μειώσει το αφορολόγητο.
.gif)

Adminović έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Εγω δεν ειμαι.
.
Ή βλέπεις οικουμενική;

Αρίστος έγραψε:Adminović έγραψε:
Ή βλέπεις οικουμενική;
Oι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, οι επιδοματουχοι που θα ριξουν κυριως ΣΥΡΙΖΑ και οι αναποφασιστοι ΔΕΝ κατεβηκαν να ψηφισουν στις Ευρωεκλογές...
Αν κατεβουν τωρα επειδη φοβουνται τον Κουλη η διαφορα θα μειωθει.
Μπορει βεβαια να μην κατεβουν λογω αποθαρρυνσης επειδη δεν πιστευουν πως γυριζει.
Αν ομως κατεβουν θα μειωθει ΠΟΛΥ η διαφορα.
Οποτε εχω εξηγησει σε διπλανο νημα ποια θα ειναι η συνεχεια.