ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΦΙΣΙΑΛ ΤΟΠΙΚ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΟΦΙΣΙΑΛ ΤΟΠΙΚ

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 15:44

Λαχουρένιος έγραψε:
migisukhoi έγραψε:Κόκκινο χωρίς σταυρό...

Σιγά να μην ψήφιζα την Σεμίνα...

Αμπατιελος και Μακης Παπαδοπουλος αξιζαν σταυρο. Το ιδιο και η υπερμιλφαρα Καφανταρη.

Αλλα και γω το ριξα χωρις σταυρο οπως εκανα ανεκαθεν. Πιστευω πως πολλα με σταυρο τα ακυρωνουν τα κορακια της ΣΥΡΙΖΟΝΔ με διαφορες προφασεις και δεν το ρισκαρω.

αν στο εκλογικο σου ειδες κκε κομματικο να ξερεις, δεν προκειται να ακυρωσουν κανενος. ουτε καν χρυσαυγιτη δεν ακυρωνουνε. αμα δεις νδ σκετο ή συριζα ή πασοκ μεταξυ τους, θα παιξει λαμογια αν ο δικαστικος δεν ειναι τυπικουρα αλλα και αυτο πολυ δυσκολο ο δικαστικος να κανει λαμογιες...ολα γινονται αλλα πολυ πιο δυσκολα απο ο,τι γινονταν καποτε

Απο Λαρισα και πανω και οι νεκροι θα αναστηθου να πανε να καταψηφισουν τον προδοτη
Ιωάννινα: Ψηφοφόρος ετών 103 προσήλθε χαμογελαστή στην κάλπη
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... stin-kalpi
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Μάιος 2019, 15:53

Εγώ ήμουν στους τελείως αναποφάσιστους. Βασικά ούτε καν ήξερα ποιοι είναι οι υποψήφιοι εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Βασικά έψαχνα ένα κόμμα ή πρόσωπο που να έχει ψηλά στην ατζέντα του το περιβάλλον, τις πράσινες αξίες, την οικολογία κτλ και βασικά για ευρωεκλογές έλεγα αρναούτογλου που δυστυχώς είναι στο κινάλ.
Μπορεί να ήταν κι άλλοι αλλά δεν είχα χρόνο για τόσο εξειδικευμένο ψάξιμο.
Τους οικολόγους-πράσινους που άκουσα σε μια διακαναλική μού φάνηκαν λίγο άμπαλοι. Θεωρώ ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα πολιτικά, ώστε να μπορούν να σταθούν ως ένα "πράσινο" κόμμα μέσα στη βουλή.
Αν και θεωρώ πολύ μεγάλη ανάγκη να υπάρχει και μια τέτοια φωνή εκεί μέσα.

Τελικά, τελευταία στιγμή άλλαξα πάλι γνώμη και τελικά ψήφισα κάτι άλλο από αυτό που σκεφτόμουν στην αρχή, εξαιτίας ενός άρθρου που διάβασα στο νετ και δε μου άρεσε καθόλου.
Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν πολύ σίγουρη αν θα ψήφιζα αυτούς που σκεφτόμουν αλλά μετά από αυτό που διάβασα, σιγουρεύτηκα τουλάχιστον ποιους δε θέλω να ψηφίσω.

Αν και είναι πολύ άδικο ρε γμτ. Γιατί σε κάθε κόμμα υπήρχαν πρόσωπα που θα ήθελα να ψηφίσω (όπως πχ αρναούτογλου) αλλά τους πήρε η μπάλα εξαιτίας αυτού που διάβασα για τη στάση που κράτησε το κόμμα τους σε ένα θέμα που εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 15:56

denplirono έγραψε:αν στο εκλογικο σου ειδες κκε κομματικο να ξερεις, δεν προκειται να ακυρωσουν κανενος. ουτε καν χρυσαυγιτη δεν ακυρωνουνε. αμα δεις νδ σκετο ή συριζα ή πασοκ μεταξυ τους, θα παιξει λαμογια αν ο δικαστικος δεν ειναι τυπικουρα αλλα και αυτο πολυ δυσκολο ο δικαστικος να κανει λαμογιες...ολα γινονται αλλα πολυ πιο δυσκολα απο ο,τι γινονταν καποτε

Ηταν ενας πιτσιρικος του ΚΚΕ στο τμημα που πηγα. Οπως και να χει ψηφιζω κομμα και οχι προσωπα οποτε δεν με ενοχλει.

Αυτη που δε θελω να βγει με τιποτα απο το ΚΚΕ ειναι η Διγενη, τελειως φελος και την εβαλαν καθαρα λογω αναγνωρισιμοτητας.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 15:57

bizeli έγραψε:Εγώ ήμουν στους τελείως αναποφάσιστους. Βασικά ούτε καν ήξερα ποιοι είναι οι υποψήφιοι εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Βασικά έψαχνα ένα κόμμα ή πρόσωπο που να έχει ψηλά στην ατζέντα του το περιβάλλον, τις πράσινες αξίες, την οικολογία κτλ και βασικά για ευρωεκλογές έλεγα αρναούτογλου που δυστυχώς είναι στο κινάλ.
Μπορεί να ήταν κι άλλοι αλλά δεν είχα χρόνο για τόσο εξειδικευμένο ψάξιμο.
Τους οικολόγους-πράσινους που άκουσα σε μια διακαναλική μού φάνηκαν λίγο άμπαλοι. Θεωρώ ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα πολιτικά, ώστε να μπορούν να σταθούν ως ένα "πράσινο" κόμμα μέσα στη βουλή.
Αν και θεωρώ πολύ μεγάλη ανάγκη να υπάρχει και μια τέτοια φωνή εκεί μέσα.

Τελικά, τελευταία στιγμή άλλαξα πάλι γνώμη και τελικά ψήφισα κάτι άλλο από αυτό που σκεφτόμουν στην αρχή, εξαιτίας ενός άρθρου που διάβασα στο νετ και δε μου άρεσε καθόλου.
Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν πολύ σίγουρη αν θα ψήφιζα αυτούς που σκεφτόμουν αλλά μετά από αυτό που διάβασα, σιγουρεύτηκα τουλάχιστον ποιους δε θέλω να ψηφίσω.

Αν και είναι πολύ άδικο ρε γμτ. Γιατί σε κάθε κόμμα υπήρχαν πρόσωπα που θα ήθελα να ψηφίσω (όπως πχ αρναούτογλου) αλλά τους πήρε η μπάλα εξαιτίας αυτού που διάβασα για τη στάση που κράτησε το κόμμα τους σε ένα θέμα που εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ.

δεν ξερω τι ψηφισες, σημασια δεν εχει. σε συγχαιρω επειδη δεν ψηφισες προσωπο (συμπαθουσες τον αρναουτογλου αλλα σε χαλασε το πασοκ) αλλα εψαξες καποια συγκεκριμενη θεση σε ενα συγκεκριμενο θεμα. αν και δεν ηξερες τι θα ψηφισεις δεν παρασυρθηκες, αυτο μετραει :winneer: :thuuumbsup:

Ηταν ενας πιτσιρικος του ΚΚΕ στο τμημα που πηγα

κοιμησου ησυχος. οι κκεδες κατεμεν, εχουν λιγα καλα. ενα καλο ειναι οτι δεν ειναι καραγκιοζηδες. δεν θα μπορουν οχι ψηφοδελτιο να αλλαξουν, ουτε σταυρουδακι να προσθεσουν. :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
migisukhoi
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό migisukhoi » 26 Μάιος 2019, 16:04

Στην Λάρισα στα @@ μας την έχουμε γραμμένη την Μακεδονία.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 26 Μάιος 2019, 16:14

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λοιπόν ρε πήγα και ψήφισα και διαπίστωσα ότι κάτι πρωτοφανές συμβαίνει σήμερα.
Επειδή έχω το χούι να ψάχνω τη σκουπιδοσακούλα με τα άχρηστα ψηφοδέλτια που υπάρχει μέσα στα παραβάν είδα ότι όλα ήταν κυρίως του σύριζα, της νδ, της χα και του κιναλ. Του ΚΚΕ δεν υπήρχε στα πεταμένα ούτε ένα για δείγμα.
Λέτε να ξύπνησαν τα γίδια;

ισως τα ψηφοδελτια του ΚΚΕ τα παιρνουν σπιτι για κωλοχαρτο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 16:44

migisukhoi έγραψε:Στην Λάρισα στα @@ μας την έχουμε γραμμένη την Μακεδονία.

η Λαρισα το ξερει αυτο ? :laugh1: :laugh1:
μιλας για τον εαυτο σου εαμοβουλγαρε :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 16:49

Ο ΣΥΡΙΖΑ με +4% νικη το 2014 ζητουσε εθνικες. Αν φετος οι ζαιοι με παρομοια ή μεγαλυτερη διαφορα υπερ της ΝΔ πουλανε τρελιτσα και λενε οτι δεν εχει σημασια το σημερινο αποτελεσμα, τοτε ειναι για πολλες σφαλιαρες.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Μάιος 2019, 17:00

Λαχουρένιος έγραψε:Ο ΣΥΡΙΖΑ με +4% νικη το 2014 ζητουσε εθνικες. Αν φετος οι ζαιοι με παρομοια ή μεγαλυτερη διαφορα υπερ της ΝΔ πουλανε τρελιτσα και λενε οτι δεν εχει σημασια το σημερινο αποτελεσμα, τοτε ειναι για πολλες σφαλιαρες.

εισαι σοβαρος ρε φιλε? εδω κατεβηκε και διαμαρτυρηθηκε και η κουτση μαρια στα συλλαλητηρια και ο προδοτης ελεγε εχω το λαο μαζι μου. Εσυ τωρα περιμενεις fair play? Ξέχασέ το! Απλα δεν εχει αλλη επιλογη θα τον ριξουν απο εξω αν δεν το παιξει ηρωας αποψε το βραδυ
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2019, 17:02

denplirono έγραψε:εισαι σοβαρος ρε φιλε? εδω κατεβηκε και διαμαρτυρηθηκε και η κουτση μαρια στα συλλαλητηρια και ο προδοτης ελεγε εχω το λαο μαζι μου. Εσυ τωρα περιμενεις fair play? Ξέχασέ το! Απλα δεν εχει αλλη επιλογη θα τον ριξουν απο εξω αν δεν το παιξει ηρωας αποψε το βραδυ

Ειναι και θεμα εκλογικης επιβιωσης. Θα το συζητησουν μεταξυ τους και αν δουν οτι τον Οκτωβρη χασουν παραπανω ισως τις κανουν Ιουνιο για να μαζεψουν την διαφορα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”