Στύγιος έγραψε:Αρίστο 'μ με μεταπτυχιακά και διδακτορικά μέχρι διευθυντής σχολείου έφτασα , για τα παραπάνω δεν είμαι, θέλει άλλα "προσόντα" που τα ξέρετε καλά οι Συριζαίοι.
Αει ρε συνοδοιπορε του Κουλη

Στύγιος έγραψε:Αρίστο 'μ με μεταπτυχιακά και διδακτορικά μέχρι διευθυντής σχολείου έφτασα , για τα παραπάνω δεν είμαι, θέλει άλλα "προσόντα" που τα ξέρετε καλά οι Συριζαίοι.

Αρίστος έγραψε:Ας γλυτωσει το ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιουχους ο Τσακαλωτος και ας μην ψηφισει Συριζα ο Στυγιος.
και την αποκατασταση μικρου εστω μερους στις αδικιες που υπεστησαν οι συνταξιουχοι επι 8 χρονια.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ας γλυτωσει το ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιουχους ο Τσακαλωτος και ας μην ψηφισει Συριζα ο Στυγιος.και την αποκατασταση μικρου εστω μερους στις αδικιες που υπεστησαν οι συνταξιουχοι επι 8 χρονια.
Ποιες αδικιες αγορι μου? Το ΕΚΑΣ οι ιδιοι το καταργησατε, οπως εσεις αυξησατε τον ΦΠΑ, τις εισφορες αλληλεγγυης και γενικα ο,τι εχετε φερει αυτες τις μερες αφορα μετρα που οι ιδιοι ψηφισατε οχι οι προηγουμενοι

Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Αρίστο 'μ με μεταπτυχιακά και διδακτορικά μέχρι διευθυντής σχολείου έφτασα , για τα παραπάνω δεν είμαι, θέλει άλλα "προσόντα" που τα ξέρετε καλά οι Συριζαίοι.
Αει ρε συνοδοιπορε του Κουλη

Αρίστος έγραψε:Διορθωνουμε και τις δικες μας μνημονιακες αδικιες και των προηγουμενων.