Αυτο το λενε οχι γιατι το πιστευουν αλλα γιατι δε θελουν να ξενερωσουν τους αναποφασιστους που πανε με τον νικητη.
Η τελευταια τους γραμμη αμυνας θα ειναι η διαφορα στις εθνικες, αν ειναι ''μικρη'' δηλ. απο 5 και κατω θα το πιασουν ως νικη
.gif)

.gif)

pluton έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εγω αναγνωριζω τη φθορα που εχει ο Συριζα pluton.
Δεν εκτιμω ομως οτι αυτη η φθορα κατευθυνεται προς τη ΝΔ γιατι ουδεις θεωρει τον Κουλη σοβαρο προσωπο.
Επισης το σημαντικοτερο που βγαινει απο τις τελευταιες δημοσκοπησεις ειναι οτι οι αναποφασιστοι κινουνται στο 20% και ενδεχομενως και παραπανω.
Και το ευρος της διαφορας οι αναποφασιστοι θα το κρινουν.
Αρα καθε εκτιμηση ειναι παρακινδυνευμενη με 20% αναποφασιστους.
.
Οι αναποφάσιστοι ΠΑΝΤΑ στρέφονται κατά του κυβερνόντος κόμματος.
Αλλά ας πούμε ότι το 20% πάει όλο στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν παίρνει τίποτα κανένας άλλος, αλλάζει μόλις 2 μονάδες το εκλογικό αποτέλεσμα, αυτό που σου γράφω απαντήθηκε έτσι από δημοσκόπο.

'71 έγραψε:Ούτε ένας αναποφάσιστος δε θα πάει μητσοτάκη,καθηλωμένος στ 27-28 θα είναι όπως ο σαμαράς με προσθήκη κάτι ανθρωπολύματα από κιναλ-ποτάμι που μισούνε τσίπρα-συριζα γιατί είναι προδότες της φτωχολογιάς...το πολύ αν δεν είναι στα ίδια και χειρότερα ποσοστά να αγγίξει οριακά το 30 ο δικός σου.Το παιχνίδι θα κριθεί στο αν θα χάσει μικρό ή μέτριο ποσοστό ψηφοφόρων από το '15 ο τσίπρας.Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να πάρει πάλι την πρωτιά,με μικρότερη ίσως διαφορά όμως από αυτήν του '15.

'71 έγραψε:Εγώ σου λέω ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την κάλπη θα μιλήσει το ένστικτο και η ταξική καταβολή και θα το ρίξει ΣΥΡΙΖΑ καρφωτό!
Αρίστος έγραψε:Το τι θα κανω ομως ΜΕΤΑ τις εκλογες ειναι αλλη υποθεση και θα κριθει απο την αντιμετωπιση που θα εχω..

NikosVy έγραψε:'71 έγραψε:Εγώ σου λέω ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την κάλπη θα μιλήσει το ένστικτο και η ταξική καταβολή και θα το ρίξει ΣΥΡΙΖΑ καρφωτό!Αρίστος έγραψε:Το τι θα κανω ομως ΜΕΤΑ τις εκλογες ειναι αλλη υποθεση και θα κριθει απο την αντιμετωπιση που θα εχω..
Τι αντιμετώπιση είχες δυστυχισμένε;
.gif)

Adminović έγραψε:Είχε πέσει σήμα μάλλον για την επερχόμενη μπούτζα.
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:Σιγουρα το περιμεναν?![]()